bugün
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız19
- insan olmaya ceyrek kala26
- kalbi kırılan kadın ne yapar10
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
- bütün sözlüğün birbirini yatağa atmaya çalışması17
- prunella11
- düşün ki o bunu okuyor8
- larisalisa gerçekten öldü mü8
- yol fotoğrafları8
- türk kızlarının 30 undan sonra perte çıkması17
- rus erkekleri12
- neden true yu mutlu etmek zorundayız13
- yazarların akademik uzmanlık alanları14
- türklerin korkaklaşması11
- aleyna tilki'nin verdiği göğüs frikiği10
- son ses arap müziği dinlemek14
- almanyadan emekli neden yurda dönmüyor12
- levhi mahfuza erişmek mümkün müdür11
- uludağ'ın kaderi11
- uludağ sözlük te grup seks skandalı12
- l koltuktan nefret edenler derneği15
- anın görüntüsü20
- beklenen büyük istanbul depremi19
- vergi borcunu ödeyenlerin keriz durumuna düşmesi13
- nervio aşağı nervio yukarı14
- kavanozu açamamak19
- hastası olunan sözler13
- smokin joe9
- nervio'nun açamadığı kavanozları açmak9
- lahmacun9
- geceye bir şarkı bırak19
- kuşu ötmeyen yazarlar14
- bir erkeğe yemek yapmak17
- nervio için kaloriferin yanındaki vidayı açmak8
- hiclerv08
- 23 kasım 2024 bodrumspor galatasaray maçı11
- nervio16
- 3 haneli enflasyona ülke yaklaşıyor17
- hile hurda yazanların gerizekalı olması10
- larisalisa öldü mü10
- osmanlı dönemi dizileri yapıp durmak10
- akrep burcu kadını8
- kısa tırnaklı kızlar10
- kızların engelledikten sonra ulaşılmak istemesi12
- sözlük karılarının düşünülenden yaşlı olması9
- 19 kasım dünya tuvalet günü8
- sözlükte evlenmelik karı arayan 35 lik dayılar17
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle56
- solcudan zarar gelmez14
- kar yağması13
milletin dini imani sizemi kaldi herkesin tuttugu kendine kardesim pes ya.
ne gerizekalı müslümanlar var mk dedirtir.
sanane lan onun yerine senmi yanıcan mala bak.
sanane lan onun yerine senmi yanıcan mala bak.
O sigaraya acımam,sana degil sigaraya acımam sokarım götüne şakir! Haksızlık edilmiş kadındır,geçmiş olsun.
orospu çocuklarının saldırısıdır. Ulan bir kez de benim yanımda olsa şu olaylar da bir erkeğin kafasına taş atayım orda. Lanet olsun.
Kasıtlı yapmıştır amacına ulaşmıştır.
ülke olarak ne kadar boktan olduğumuzu gösterir. ne tutanın ne tutmayanın birbirine saygısı yok olm neyin derdindesiniz amk. dinci tutmuş tutmayana saygılı olsun demiş diğeri tutmuş tutana saygı göstersin demiş. onu diyorum işte tutanın da tutmayanın da saygısı yok bırakın bu işleri artık.
Açıkça allah için değil kuldan utandıkları için oruç tutan insanların yaptığı terbiyesizliktir.
Bende oruç tutuyorum ama karşımda biri bir şey yiyip içerken kesinlikle rahatsız olmuyor aksine içimden bak işte nefsini deniyor allah diyorum.
Oruç tutmak nasıl hür iradeyle alınan bir kararsa, tutmamakta hür iradeyle alınmış bir karardır bu tanrı ve kul arasındaki meseledir.
Bende oruç tutuyorum ama karşımda biri bir şey yiyip içerken kesinlikle rahatsız olmuyor aksine içimden bak işte nefsini deniyor allah diyorum.
Oruç tutmak nasıl hür iradeyle alınan bir kararsa, tutmamakta hür iradeyle alınmış bir karardır bu tanrı ve kul arasındaki meseledir.
bu sene açılışı erzurum yapmıştır. hassiktir ya. çok iyi memleket.
oruc tutarak nefsini terbiye edemedikten sonra mideni terbiye etsen neye yarar?
(ben de oruc tutuyorum.)
fakat oruc tutmayan insanlara tepki verilmesine karsiyim.
oruc sadece ac ve susuz kalmak degildir. sabri ogrenmektir. sen oruc tutuyon diye bir ay boyunca askeri duzen mi olacak memlekette?
(ben de oruc tutuyorum.)
fakat oruc tutmayan insanlara tepki verilmesine karsiyim.
oruc sadece ac ve susuz kalmak degildir. sabri ogrenmektir. sen oruc tutuyon diye bir ay boyunca askeri duzen mi olacak memlekette?
saygısızlık olarak yargılayıp yapılan işi saygıyı öğretmek diye atfeden yobazları ortaya çıkartmıştır.
saygıyı öğreteceksen önce kendinden başla ey deyyus. kimse müslüman olmak zorunda değil, olsa bile oruç tutmak zorunda değil. hele ki sen oruçlusun diye gizli gizli yemek, içmek zorunda değil. bunun saygısızlıkla ne alakası var. madem nefsine sahip çıkamıyorsun, madem oruç tutmayı beceremiyorsan, madem oruç tutmanın felsefesini anlayamıyorsun hiç tutma kardeşim.
not: oruçluyum.
saygıyı öğreteceksen önce kendinden başla ey deyyus. kimse müslüman olmak zorunda değil, olsa bile oruç tutmak zorunda değil. hele ki sen oruçlusun diye gizli gizli yemek, içmek zorunda değil. bunun saygısızlıkla ne alakası var. madem nefsine sahip çıkamıyorsun, madem oruç tutmayı beceremiyorsan, madem oruç tutmanın felsefesini anlayamıyorsun hiç tutma kardeşim.
not: oruçluyum.
Anadolu çomarları demokratik bir tepki göstermiştir. Yersen.
(bkz: her şeyden tahrik olan adam)
Ulkemizde saygi diye bir sey yok zaten.
Tahrik olmaya yer arayan anadolu çomarı.
Bir de burası muz cumhuriyeti mi diyor amk kekosu ulan bizde yıllardır bunu diyoruz muz cumhuriyeti değil hak hukuk adalet demokrasi cumhuriyeti bilmem anlatabildim mi?
Bir de burası muz cumhuriyeti mi diyor amk kekosu ulan bizde yıllardır bunu diyoruz muz cumhuriyeti değil hak hukuk adalet demokrasi cumhuriyeti bilmem anlatabildim mi?
''herkes benim inancıma saygı duysun, herkes benim için düzenini bozsun ama ben başkalarına saygı duymayayım, onların inancından bana ne'' kafasını yaşayan yobazların saldırısıdır. ki burada kadının yaptığı bir saygısızlık da yok, nefis terbiyesi değil mi bunun amacı kadın gözünün önünde yemek yese bile hiçbir şey yapmaya, söylemeye hakkın yok, yemek görmek istemiyorsan evine git otur.
erzurum'dan ve erzurumlulardan başka bir şey beklemek imkansızdır. ulan, bir memlekette hiç mi çağdaş, ileri görüşlü, modern insan olmaz. istanbul ve diğer büyük illerdekiler de böyle.
güncel Önemli Başlıklar