bugün

Moralleri bozmaması gereken durumdur. Amaç coşmak değil paylaşımcı olmak nihayetinde.
yazarın coştuğunu belirleyen kriterleri merak ettiren durum. hali hazırda bir tane coştuğum entryim var ama ne sebeple bu unvanı kazandı bilmiyorum. yalnız entryi yazarken coştuğumu sonradan fark ettim, yani %100 çalışıyor.
iki milyon beş bin altı yüz bir karakter kullandığı halde hiç bir şey anlatmadığı bir entry girememesidir.
(bkz: sözlük yazarlarının artık umudunu kestiği şeyler)
kıpkırmızı bir henüz coşmamış ibaresi insanı hüzünlendirebilir. anne anne benim neden coşan entryim yok?

en beğenilen entrymin can sıkıntısından gayet mal duygular içinde yazdığım bir entry olması nedeniyle pekde üzünülmemesi gereken bir durumda denebilir.*
yazarın " ama hep komik olduğumu söylüyodu annem, arkadaşlarım falan ,allah allah ?? " diye bir özeleştiri yapmasına sebep olan hayalkırıklığı

(bkz: beni anlamıyorlar)
hiçbir zaman giremeyeceği anlamına gelmez. *
az olsun öz olsun efenim.
Aklıma da başıma da gelmiş hadisedir. Fakat Karma aralıklarını bilmemekten daha muzdaribim şahşen "bir bilen " düzeyindeki yazarların sevecen * bir 8. Nesil yazara bu konuda bilgi vermemesi de ne üzücüdür.
hala giremedim dediğim durumdur. hadi sokun beni. şuku üstüne şuku bekliyorum.
(bkz: azimle sıçan betonu deler)
(bkz: azimli sıçan duvarı deler)
(bkz: mprivateturun) *
sanat sanat için midir vs entry yazmak coşmak için midir kıvamında tartışması gereksiz konudur.
bu da kulağınıza küpe olsun gençler.başkaları beğensin diye değil kendiniz için yazın.
(bkz: henüz coşmamış)
coşmayı değil çosturmayı hedef alan yazarların takındığı durum.
(bkz: hayata dair iç burkan detaylar)
insanın üzerinde gerginlik yaratmayacak durumdur.
coşmak için yazsaydık, yalaka yazar olurduk.
an itibariyle coşmuş bulunduğum için mutlu olmuşumdur. yani demem o ki, yazarı mutsuz eder. *
yazar bu entrysinde coşmuş.
yazar bu entrysinde henüz coşmamış.

coşmak; duygu ve düşünceleri güçlü bir tepki ile dışarı vurmak, galeyan etmek, (tabiat hadiselerinden kimileri) birden bire çoğalıp, hızlanmak.

taştın yine deli gönül, sular gibi çağlar mısın. yunus olmak. bedenden ari, aşk yani. yanmak, kül olmak, kerem misali. gül değil gonca, yar değil yaran, tebrizde şemsi mevlevi, semada kandil, cefada ahbap olmak, lamelif bahtiyar olmak, hüsnü cemalde gamze.
kaç aydır burdayım amk bir coşamadık. sorun bende sizde değil bu arada.