Aslan burcuyum lan ben, siz kim köpek!
denedik kardeşim hepsini denedik çare sarıgül de değil hayvanlıkta öyle olunca tapıyorlar. bende istemezdim böyle hayvan olmayı mecbur kaldım.
bu arada akrep burcuyum sadece seks için yaşıyorum
bu arada akrep burcuyum sadece seks için yaşıyorum
bir romantizm yaparım bir yavşarım var ya dünyadaki tek kişi gibi hissettiririm ama işte hakeden kimse olmadığı için daha yapmadım.
atalarimiz tatli yiyelim tatli konusalim demis. tatli herzaman onemli. romantikligi de tatli yapmak lazim mesela ben penise kirmizi kurdela baglamayip hediye paketi yaparim ucuna da kimi zaman cilekli foam creamer kimi zaman karamelli foam creamer sikarim. elbetteki sekerli kokularla suslemeyi de unutmam. daha ne kadar romantik olabilirim bilemiyorum....tatli tatli yedirip tatli tatli...
akademisyen kardeşte çok renkliymiş adam kafayı boşuna sıyırmamış amk.
am bu ölüyü diriltir diriyi delirtir
am bu ölüyü diriltir diriyi delirtir
geceleri sevgilimin balkonunun altına gider aşkıma bağlamamla serenad yaparım.
oturduğumuz mahalle, bizim caddenin bir kısmı, onun arka sokağı komple romandı. hep komşularımız vardı. çocukluğum orda geçti. ufaklıktan yetişme romantik, tek kırmızı gülün anlamı ve karşılığı bambaşkaydı. 60 lar 70 ler ve 80 ler en son, o film gibi romantik kuşağının son temsilcisiydi. ama artık o devir bitti. evet..
Karımı banyoda yıkarım.
Bir zamanlar (bkz: akrostiş şiir yazmak).
lisedeyken kiz arkadasima o yilin ajandasina her bir gune ayri bir sairden olmak uzere 365 siir yazip dogum gununde hediye etmistim. 25 yil once nerden baksan kral hareketti ama kiymeti bilinmedi.
şöyle söylim başı ağrıdığı ve ilaç kullanamadığı için mutlu olsun moral olsun baş ağrısını unutsun diye evin bahçesine 750 (yediyüzelli) tane çiçek dikmiştim.
Bir tane de kıpkırmızı kocaman gül açan baston gül....
Bir tane de kıpkırmızı kocaman gül açan baston gül....
Banyoda yıkarım. Daha fazlasını haketmiyorlar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar