bugün

yazarların yaşadıkları olaylar sonucunda aldıkları dersleri içeren hayata dair öğütlerdir.

Olması gerekenle, olan arasındaki fark gibidir; yaşamak istediğinle, yaşadığın hayat arasındaki fark… bu yüzdendir ki; çok az insan bunu kabullenip sadece yaşadığı andan zevk almaya bakar..keşkelerin toplamdır derler ya hayat için; o kadar basit değil.. aslında keşkelerin toplamından biraz daha fazlasıdır bu yaşam.. keşkeler sadece senindir; ama bu hayat sadece senin yaptıklarınla ilişkili olarak gelişmez.. hatta çoğu kez başkaları etkiler yaşadığın anı.. günlerini çalarlar bazen, bazen yıllarını ,bazen ömrünü..ne kadar erken kurtulursan o kadar şanslısın aslında..öğrenmen gereken tek şey hayat nefes aldığın her an güzel.. kimsenin senin hayatını senden çalmasına izin vermemelisin..bir insan sana değer vermiyorsa, sen ona sadece insan olduğu için saygı duymalısın ve geri kalanını boş vermelisin..işte hayat çoğu kez boş verdiğin anların toplamıdır aslında..boş verdiğin her şey başkalarının senin yaşam alanına müdahalesini engellemektir.ne zaman biteceğini bilmediğin bir oyunsa hayat; sahnede olduğun her anın tadını çıkar…
ne yap ne et tuvalete girince, tuvalet kağıdı var mı diye bak...
hep böyle yapıyosun kıçın ıslan çıkıyorsun, sonrada vay efendim ben neden hasta oldum,
ıslak götle gezersen kışın zatüre yazın pişik olursun tabi...
o çocuğa şimdi aşık olmamalıyım..
edit: eksilemeyin len! bi de siz "furmayın"..
kendin için çabala kimseye hakettiğinden fazla değer verme.
insanlar ne yaparsa yapsın sen kendini yıpratma!
her acının önünde sonunda geçeceğini hesaba katarak üzül ki,üzgün olma durumunun bokunu çıkarma.ha bir de mutlu olmanın,gülümsemenin sana ne kadar yakıştığını unutma.
ne takıyosun oğlum ya sen önceden böyle değildin amk titre ve kendine gel ya da dur ramazan bitsin sonra kendine gel şimdi kendine gelmenin hiç lüzumu yok ramazanın sonuna kadar asosyal devam.
az sakin ol!
Herşeyin en basit olanı en estetik ve güzel olanıdır. Basit ol, basit yaşa...
Benden sana bi ogut kendi ununu kendin ogut.
bu kadar sinirle bir gün hulk'a dönüşeceğin konusundaki inancını daha sık sorgula. bi bok olduğu yok; sinirlendiğinle kalıyorsun sevgili luis.
(bkz: Don t Lose Your Head)
hissettigin duyguya ask da desen, hemen gidip kabak gibi 'boyle boyle' diye anlatma, acilma. hissetmiyorsa usteleme. hmm falan de. ama aklinda gelecege dair planlar olsun hemen aklinda. kilo ver, otur derslerine calis. adam ol lan!
adam ol adam, biraz kendini dusun.. siktir et insanlara ayip olur mu takinti etmeyi onlar seni dusunmuyorum.. kendin icin yasa, baskasi icin degil.. adam ol lan iste sinirimi bozma benim..
Her şeyi kontrol etmeye çalışmaktan vazgeç... Bırak ne olacaksa olsun.
ders çalış, adam ol.
Cesur ol söylenmemişi söyle.
bak canım, zamanında böyle çok kendinden emin, çok büyük laflar etmişsin. biliyorsun ne zaman büyük konuşsan aksini kabullendirecek şeyler yaşadın. sakin ol, akışına bırakmayı bil.
güvenme işte. kimseye!
diyet yap yeme daha fazla, amı götü dagıttın yine.
allah beni bildiği gibi yapsın daha ne diyim ki bu kendime .
bırak kim üzülüyorsa üzülsün, bırak kim nasıl yaşıyorsa yaşasın, artık biraz kendini düşün!
Ygs ye çalışman lazım neden hala burdasın? Bak hala entry giriyorsun çabuk çık ve test çöz.
sigarayı bırak, mal mısın?
orham pamuk musun can yücel misin yavşak alt tarafı sözlük yazarı oldun neticen kalkmasın.