bugün
- gay ilişki teklifi almak8
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri41
- arkadaşlar müsadenizle ben kitap okumaya gidiyorum8
- alvaro morata10
- 2 şubat 2025 fenerbahçe çaykur rizespor maçı111
- genç göstermek11
- bir yazarla karşılaşmaktan korkan sözlük erkeği14
- anın görüntüsü12
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı29
- kuresel ikinma nikli yazar10
- eve çiçek gelmesi10
- aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız14
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri14
- 34 yaşında olmak21
- e f e12
- taksicilerin orospu çocuğu olması10
- ioçk pavyon şarkıcısı olma ihtimali10
- kuru götlü9
- sözlüğün en güzel popolu erkeği14
- kendisini ilk önce mesleğiyle tanıtan kişi19
- pardonadinizasizmi28
- erkeklerin düşüncesiz olması13
- ne yapsam gay diyorlar13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- aynı karıyla tekrar evlenmek8
- çamaşır makinesinin sallanmaya başlaması13
- 34 yaş yazarlar birliği18
- saç beyazlamasına karşı şampuan önerileri10
- ellerim bos gonlum hos11
- mercedes 302 ile yolculuk yapmış efsanevi nesil9
- şarkı yazmak13
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu10
- herkes uzman olduğu konuda yazsın35
- 2 şubat 2025 türk futbolunda kara gece56
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri21
- ibo'nun dansöz sibel gökçeyi de sikmesi10
- kur an'ın yarattığı devrimler14
- sözlükte belediye başkanı olabilecek yazarlar18
- en son ne yediniz14
- karınız annenizi dövse boşanır mıydınız9
- martı ile korsan taksicilik yapmak istiyorum14
- sevgiliniz işsiz kalınca her ay 100k verir misiniz8
- öğretmenlere ıq testi şoku10
- iremga'nın hala yaşıyor olması17
- erkekleri cinsel obje olarak gören bayan15
- saraca silsüpüroğlu14
- şarkı sözüyle mesaj vermek9
- 2 şubat 2025 fenerbahçeye verilen skandal penaltı13
- eski model araba almak14
- sözlük yazarlarının gelirleri ve borçları20
güneşe çıkmamakla vuku bulan hadise.
esmer olmaktan hoşlanmayan kişilerin vücut rengidir, ya da hiç sokağa çıkmayan ev emekçileridir.
lazer epilasyon sürecinin ortasındaki insanın mecburiyetidir. ancak bu durum ikinci yaza da sarkarsa ehh eytere bea çekip, 25 faktörle o aydan parlaklığı kırmak farz olur. zira ten renginiz mermer beyazlığını çoktan geçmiş, şeffaflığa doğru gitmektedir.
çin kadınlarının tercihidir.Sıcak havalarda beyaz tenini kaybetmemek için dışarıda şemsiye ile gezerler.
beyaz tenli olmanın lanet bir sonucudur. ne nicole kidman'a özenirsiniz ne lazer yaptırmışsınızdır ne de erken yaşlanmayı önlemek istemektesinizdir. hatta cayır cayır yanıp kapkara olmak istersiniz lakin nafile. kıpkırmızı olursunuz ve en geç bir saat içinde beyaz peyniri renginize dönersiniz.
bildiğin beyaz tenli hatun kişisinin her yıl maruz kaldığı durumdur. bikinisini giyip sahalara çıktığında ilk dikkat çeken şey süt kıvamında beyaz olmasıdır. üstelik bu kişiler ne yazık ki 60 faktörlü krem kullanmazlarsa tavuk gibi kızarırlar. bronzlaşmaları zordur. önce bir kızarma ve soyulma aşaması yaşarlar ki acılıdır. bu kişilerin bronzlaşması için 1 ay gibi uzun bir süre azar azar güneşe maruz kalmaları gerekmektedir.
PS: önceleri uğraşıyor insan. güneşin altına bırakıyorsun kendini. amaç bir nebze ten renginde koyulaşmak. büyüdükçe insan, ergenlik kaygılanırı atıp aklı hafiften başına gelince doğayla mücadeleyi bırakıp 60 faktör güneş sütünü sürüp şemsiyenin altından çıkmıyorsun. bazı insanlar bronzlaşamaz bebişim, gerçeklerle yüzleşmek ve kabullenmek lazım.. *
PS: önceleri uğraşıyor insan. güneşin altına bırakıyorsun kendini. amaç bir nebze ten renginde koyulaşmak. büyüdükçe insan, ergenlik kaygılanırı atıp aklı hafiften başına gelince doğayla mücadeleyi bırakıp 60 faktör güneş sütünü sürüp şemsiyenin altından çıkmıyorsun. bazı insanlar bronzlaşamaz bebişim, gerçeklerle yüzleşmek ve kabullenmek lazım.. *
affedersiniz ama göte yakışan durumdur.
(bkz: ne kadar güneş altında kalınırsa kalınsın götün asla kararmayacağı gerçeği)
(bkz: hayata dair gerçekler)
(bkz: ne kadar güneş altında kalınırsa kalınsın götün asla kararmayacağı gerçeği)
(bkz: hayata dair gerçekler)
soğuk ülke vatandaşlarının vücut renkleridir. 3 yanı deniz cennet vatanıma tatile gelen bu insanlar olsa olsa pancar gibi kırmızıya döner. daha da gitmez bu.
150 koruma faktörlü güneş kremiyle hortlak gibi dolaşan kişidir.
(bkz: albino)
başka yolu yok, en kötü ihtimalle kızarmanız lazım.
başka yolu yok, en kötü ihtimalle kızarmanız lazım.
kızıl saçlı hatunların tercihidir.
marjinal olma çabasının sonucudur..aslında hoştur.. bir ara moda olmuştur.
kuzey Avrupali olmaktir.
yanmak isteyip de yanamayan insan türüdür. *
marjinal bir durum. bir insan daha ne ister? bronzlaşıp herkese benzemektense farklı olup kendini göstermek daha güzel olsa gerek
bronzlaşabilmek için saatlerce güneşin altında malak gibi yatarsınız ama nafile. En çok pembeleşirsiniz oda hava azcık bozsa yine geçer sizde bembeyaz olursunuz tekrar.
Birde bronzlaşmaya çabalarken içinizde hep bir korku olur. Ya olurda bu kez bronzlaşırsam, o mermer beyazı bir daha gelmezse diye... Ama endişeye mahal yok. Böyle bir tene sahipseniz, en geç bir ay sonra beyninizi güneş altında boşa kaynattığınızı farkedersiniz.
Birde bronzlaşmaya çabalarken içinizde hep bir korku olur. Ya olurda bu kez bronzlaşırsam, o mermer beyazı bir daha gelmezse diye... Ama endişeye mahal yok. Böyle bir tene sahipseniz, en geç bir ay sonra beyninizi güneş altında boşa kaynattığınızı farkedersiniz.
(bkz: beyaz peynir)
sağlığına düşkün , bilinçli kişidir.
en azından bir özelliği olan kişidir.
(bkz: teleme peyniri)
keşke öyle olsaydım dediğim özelliktir çok kıskanırım böyle beyaz tenli olan insanları nedendir bilmem ama esmer olmak istemiyorum, belki kim bilir eğer beyaz olsaydım esmer olmak isterdim, tabi insanoğlu ne zaman ne isteyeceği, ne istemeyeceği belli olamayan canlılarız biz.
bronzlaşamayı deneyip, bronzlaşamayan insandır.
(bkz: ben)
(bkz: ben)
çok güneşte kalındığı zaman sorun yaratacak durumdur. kızartma gibi olursunuz.
hayatin agir yükü yetmezmis gibi bide içine mermer oturmasi gibi caresiz durum.
güncel Önemli Başlıklar