bugün

güneşe çıkmamakla vuku bulan hadise.
esmer olmaktan hoşlanmayan kişilerin vücut rengidir, ya da hiç sokağa çıkmayan ev emekçileridir.
lazer epilasyon sürecinin ortasındaki insanın mecburiyetidir. ancak bu durum ikinci yaza da sarkarsa ehh eytere bea çekip, 25 faktörle o aydan parlaklığı kırmak farz olur. zira ten renginiz mermer beyazlığını çoktan geçmiş, şeffaflığa doğru gitmektedir.
çin kadınlarının tercihidir.Sıcak havalarda beyaz tenini kaybetmemek için dışarıda şemsiye ile gezerler.
beyaz tenli olmanın lanet bir sonucudur. ne nicole kidman'a özenirsiniz ne lazer yaptırmışsınızdır ne de erken yaşlanmayı önlemek istemektesinizdir. hatta cayır cayır yanıp kapkara olmak istersiniz lakin nafile. kıpkırmızı olursunuz ve en geç bir saat içinde beyaz peyniri renginize dönersiniz.
bildiğin beyaz tenli hatun kişisinin her yıl maruz kaldığı durumdur. bikinisini giyip sahalara çıktığında ilk dikkat çeken şey süt kıvamında beyaz olmasıdır. üstelik bu kişiler ne yazık ki 60 faktörlü krem kullanmazlarsa tavuk gibi kızarırlar. bronzlaşmaları zordur. önce bir kızarma ve soyulma aşaması yaşarlar ki acılıdır. bu kişilerin bronzlaşması için 1 ay gibi uzun bir süre azar azar güneşe maruz kalmaları gerekmektedir.

PS: önceleri uğraşıyor insan. güneşin altına bırakıyorsun kendini. amaç bir nebze ten renginde koyulaşmak. büyüdükçe insan, ergenlik kaygılanırı atıp aklı hafiften başına gelince doğayla mücadeleyi bırakıp 60 faktör güneş sütünü sürüp şemsiyenin altından çıkmıyorsun. bazı insanlar bronzlaşamaz bebişim, gerçeklerle yüzleşmek ve kabullenmek lazım.. *
affedersiniz ama göte yakışan durumdur.

(bkz: ne kadar güneş altında kalınırsa kalınsın götün asla kararmayacağı gerçeği)

(bkz: hayata dair gerçekler)
en güzel ten rengidir. * * ırkçılık yapmamak gerek... *
soğuk ülke vatandaşlarının vücut renkleridir. 3 yanı deniz cennet vatanıma tatile gelen bu insanlar olsa olsa pancar gibi kırmızıya döner. daha da gitmez bu.
150 koruma faktörlü güneş kremiyle hortlak gibi dolaşan kişidir.
(bkz: albino)
başka yolu yok, en kötü ihtimalle kızarmanız lazım.
kızıl saçlı hatunların tercihidir.
marjinal olma çabasının sonucudur..aslında hoştur.. bir ara moda olmuştur.
kuzey Avrupali olmaktir.
yanmak isteyip de yanamayan insan türüdür. *
marjinal bir durum. bir insan daha ne ister? bronzlaşıp herkese benzemektense farklı olup kendini göstermek daha güzel olsa gerek
bronzlaşabilmek için saatlerce güneşin altında malak gibi yatarsınız ama nafile. En çok pembeleşirsiniz oda hava azcık bozsa yine geçer sizde bembeyaz olursunuz tekrar.

Birde bronzlaşmaya çabalarken içinizde hep bir korku olur. Ya olurda bu kez bronzlaşırsam, o mermer beyazı bir daha gelmezse diye... Ama endişeye mahal yok. Böyle bir tene sahipseniz, en geç bir ay sonra beyninizi güneş altında boşa kaynattığınızı farkedersiniz.
(bkz: beyaz peynir)
sağlığına düşkün , bilinçli kişidir.
en azından bir özelliği olan kişidir.
(bkz: teleme peyniri)
keşke öyle olsaydım dediğim özelliktir çok kıskanırım böyle beyaz tenli olan insanları nedendir bilmem ama esmer olmak istemiyorum, belki kim bilir eğer beyaz olsaydım esmer olmak isterdim, tabi insanoğlu ne zaman ne isteyeceği, ne istemeyeceği belli olamayan canlılarız biz.
bronzlaşamayı deneyip, bronzlaşamayan insandır.
(bkz: ben)
çok güneşte kalındığı zaman sorun yaratacak durumdur. kızartma gibi olursunuz.
hayatin agir yükü yetmezmis gibi bide içine mermer oturmasi gibi caresiz durum.