bugün

çözüm diyenler bugün savaş diyor. vay vay... yani aslında pkk barış dediği için mi şehit oldu senin kardeşin?

iyi o zaman tsk pkk ya hiç el sürmesin. biz barış diyelim onlar öldürsün bizi.
Kendi çocukları çürük raporlu yada bedelli olan akp nin satılmış köpeklerinin eleştirdiği acılı yiğit askerimizin feryadı. Kendi kardeşinizi kaybedin sizi o zaman görelim orospu çocukları. Başkalarının evlatları üzerinden ahkam kesmek kolay tabi.
20 yılını ordu için vermiş hukuk doktoralı jöh komutanına bi zahmet üniformayı, makamı şerefi klavye orospu çocukları anlatmasın. o orospu çocuklarının altı bezli iken bu adam dağda terörist peşindeydi.

bu güzel yarbay ile ancak ihaleci orospu çocukları uğraşır. devleti değil hükümeti sorgulamıştır.

devletin bir aygıtını. yolsuzluk yapan bakanların sorgulanması isteği gibi düşünün.

bu güzel adam hayatının hiçbir anında ihale peşinde koşmamıştır. kardeşlerinin gemisi yoktur. klavyeli orospu çocuklarından üniforma, şeref, matem, makam gibi şeyleri öğrenecek değildir.
Noterde tasdik edip beştepe'nin kapısına asılması gereken feryad.
Tek başına iktidar olamayınca terörü arttıranlara gösterilen haklı bir tepkidir. 6 ay önce çözüm diyenler bugün neden savaş diyor? Az akıllı olun az düşünün...
Belkide artık kaybedeceği bir şeyi kalmayan vatan evladının içindekileri dışarı haykırmasıdır.

Bir kaç sözüm var.

ilki bu soysuz sopsuz onun bunun çocuğu pkk sevicilerin bu vatan evladının sözlerini çarptırması ve kendine göre yorumlayıp servis etmeleri bu kadar küçüldüklerini alçaldıklarını gözler önüne seriyor.

ikinci sözüm kefenli usta için ölecek mal sürüsü akplilere.Bakın en yakınımdan en uzağımdaki akpli hepinize bu sözüm.Bu vatan evladının haykırısı ve şehit olan askerlerin kanı sizin elinizde.Çözüm adı altında ülkeyi geri dönüsü olmayan bataklığa sürenlere karşı olmadınız.Çözüm gelecek analar ağlamayacak dediler her gün analar ağladı.Bunlara gözünüzü kapadınız.Sizin bugün şehitlere üzülmeye bile hakkınız yok bunu o olmayan kafanıza sokun. Bu ülke savaş halinde şehit verebilir bu normal ama sen çözüm sürecinde asker ölmeyecek dedin öldü.Süreç bitti her gün şehit haberi sorumlusu sizsiniz.

Senin başbakanın şimdiki cumhurbaşkanın çözüm sürecine kefenle çıktık dedi.Şimdi ben kürt sorunu var demedim çözüm sürecini savunmuyorum diyor. Sen akpli bunları görmediğin için suçlusun.

Ey akpli bir daha ki nevruza şiwanla megri megri çekersin.
bazı beyin özürlüler ısrarla anlamamakta inat ediyor mesele burada feryadın haklı veya haksız olması değildir ancak şu ortamda bu yarbay hem de üniforması ile bunları diyerek pkk'nın ve bilumum sözde barışçı hainin ekmeğine yağ sürmüştür , terör örgütü ile barış olmaz terör örgütünün kökü kazınır terör örgütü ile barış yaparsan o kazanmış demektir çünkü kaale alınmış ve isteklerini kabul ettirmiştir siz hiç abd veya rusya'nın teröristlerle masaya oturduğunu gördünüz mü ? ister oy için olsun ister başka sebeplerle devlet devlet olduğunu hatırlamış bana göre yetersiz de olsa terörle mücadele etmeye başlamıştır olması gereken de budur , daha önce tehditler savuran hdp'liler niye şu anda barış havarisi oldu sanıyorsunuz çünkü pkk'nın tsk'yı yenme şansı yoktur onlar eski düzen sürsün sözde barış adı altında , çözüm adı altında doğu pkk'ya verilsin onlar da bağımsızlığa yürüsün istiyorlar bakın bu işler hiç şakaya gelmez özerkliği verdin mi bu iş bitmiştir hala anlamayan angutlar açsın baksın arnavutluk , yunanistan , sırbistan elimizden nasıl çıktı görsün .
Ulan iki tane yol yapınca baygın düşene kadar övülmek istiyorsunuz. Milletin evladı ölüyor. Azıcık arınız olsun da feryadına hak verin.
Her şeyden önemlisi ve merak ettiğim: bu adamlar şehit ailelerine bile hakaret edip terörist diyecek kadar büyük şerefsizliklerini bunca yıl nasıl sakladılar?
Yarbay'ın söylediği o sözlerin samimiyeti tartışılır. Demirtaş'la aynı sözleri söylemesi insanın kafasını karıştırıyor.

zira 7 haziranda yarbayın seçim sandığından hdpkk %69'la ilk sırada çıkmış.

görsel

o üniformayı taşıyamıyorsan giymeyeceksin. bırakalım da ülke pkk ve diğer kuklalar tarafından mı işgal edilsin?

ülkenin bölünmesine seyirci mi kalınsın?

15 yıl askerlik yapmışsın ama oğlu 6 ay askerlik yapan şehit aileleri kadar yüreğin yokmuş.

yarbayı destekleyenlere Atatürk'ün "düşman işgali sırasında yurdu savunan askerlerine" söylediği sözü gönderiyorum.

"ben size savaşmayı değil ölmeyi emrediyorum!!"
Rütbesi, maaşı olmayan 3 çocuk babası 20 yaşında şehitler gördü bu vatan. Ve anası vatan sağolsun dedi. Babası bir oğlum olsa onu da gönderirim dedi. Şimdi bir yarbay, koskoca yarbay çıkıp savaşmak istemediğini söylüyor. Pkk'nın ne kadar meşru hala geldiği gözler önünde. Kusura bakmayacaksın tsk kimseyi zorla subay yapmıyor. 7 bin lira maaş alıp yan gel yat diye de vermiyor, seni o rütbeye getirene kadar sana verdiği emeği vatanın savunmasını yapman için veriyor. Ha bir sivil olursun basarsın istifanı eleştirirsin savaşı anlarım. Ama üzerinde o üniforma ile savaş istemiyorum diyemezsin. Sen askersin. Herşeyden önce bir kumandansın! Savaştan korkan kumandanı türk milleti affetmez. Bu millet sefer isterük diyerek padişah devirmiştir! Bir Türk subayına yakışmamıştır. Şehit hepimizin şehidi. Ama harp okuluna girdiğinde şehit düşeceğini veya savaşacağını bilmiyor muydun derler adama! O rütbeyi ve üniformayı üzerine karşılıksız alacak milyonlarca evladı var bu vatanın. istemiyorum diyorsan basacaksın istifayı.
bazı aktrollerce yanlış anlaşılmış yarbaydır.

adam neden operasyon yapılıyor demiyor, zamanında yapmadınız beslediniz de neden şimdi yapıyorsunuz diyor. tabi bunu da işinize göre yorumlayın, yine kula kulluk edin.

çözüm süreci denen zırvalık pkkyı beslemekten ve onlara zaman kazandırmaktan başka birşey değildi. zaten öyle olmasaydı, pkklıları kırmızı halılarla, halaylarla, kurban kesmelerle karşılamazdınız. türkiye bunu da ne yazık ki sayenizde gördü.

dünya'nın başka hiçbir ülkesinde çözüm süreci rezilliğini göremezsiniz. araştırın.
yandaş medyada alt başlık bile olamayan haberdir.
Akp'ye neden oy vermediğimi ve neden oy vermeyeceğimi bir kez daha hatırlatan şehit abisi. Helal olsun.
Artık dayanacak gücü kalmadı insanların. Tavırlara değil birbirimize sarilalim.
Milyonların feryadını dile getirmiş, bir şehit abisinin haklı feryadıdır.
Doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş kaldı ki biz değil 9, 19 köyden kovulduğu bir ortamdayız maalesef. Barış olsun falan istediğimden değil ama pkkyı bu hale getiren akp dir. insanlar doğal olarak akp den hesap soracak. Ama hiçbir şey ölümün önüne geçemeyecek. Kardeş acisi nasıl bir şey bilmeyen bizler oturduğumuz yerden konuşmaya devam edeceğiz. Allah geride kalanlara sabır versin.
diyecek söz yok ateş düştüğü yeri yakar bizim için konuşmak çok kolay kardeşini toprağa gömen birinin neler hissettiğini ne kadar anlayabiliriz ki.

ama söylemeden edemeyeceğim yorum yapanlar arasında pkk yanlısı kimse olmamasna rağmen neden tepkiler bu kadar aşırı. demek istiyorumki neden birlik olamıyoruz da birbirimize sövüyoruz ana avrat.

yarbay feryadında haklı bence ama şunların da söylenmesi gerekir. keşke o üniformayla söylemeseydi bunları. savaşmak ve gerektiğinde gözünü kırpmadan ölmek için o üniformayı giyen birinin savaşmak istemediğini söylemesi onur kırıcı bir davranış değil midir. bu sözler askerimizin şehit olmasına neden olanların hoşuna gitmez mi. bence bu sözlerin tek bir haklı ve mazur görülecek tarafı var o da acı. gerçekte söylenmek istenmeyen ama acıyla söylenen sözler olarak değerlendiriyorum ben.
linç edilmiştir, bu adamların ne vijdanı ne de insanlığı var. zihni çakır adındaki troll tarafından eğt. komutanlığın da kızağa çekildiği yazılmış umarım doğru değildir.
"sana asker olurken şehit olmayacaksın diye garanti mi verdiler" diye sormak istediğim askerimsi, "zorunlu asker değilsin, maaşla ve meslek olarak yapıyorsun" diye de eklemek isterim.

bu hareketi le pkk ve hdp nin ekmeğine yağ sürmüş ve kıs kıs gülmelerine sebep olmuştur, yazık ettin giydiğin üniformaya, sıçtın batırdın,

çanakkalede şehit olan 250 bin vatan evladı da ölmemeliydi bu mantıkla, daha askerliğin ne olduğunu bile anlayamamış, 2. ve son istiklal savaşında olduğunu anlayamamış,

bu kapasiteyle orduda kalması sakıncalı diye düşünüyorum.
bu acının tarifi , teror örgütüne koz verdi , ustunde uniforma var boyle aglamamalisin , hersey vatan için gibi en sacmasi da birileri yukarida yazmış ; sen bunlari göze alarak o uniformayi giydin ! diye sacna salak gotten düşünülerek yazilan entry ler olmamali.aq bu isyani yapan kisi şehit askerin kardeşi, abisi ! bu haykirmaya nasil olur da lan adam kardeşini kaybetmiş , bu aciyi acaba ben yasayabilirniydim , bu adamin yerine kendimi koysam kardesimin tabutunun onunde vatan millet sakarya diyebilir miydim ?! diye dusunmeli. buna insanlkk deniyor hatirlatmakta fayda var.aq 7 hazirandan once çözüm de kac aydir şehit haberi gelmesin , masalarda abd ortaakligiyla arayol bulmaua çalış , ilgili milletvekilleri ic isleri bakanitla ateskes sartlarini tv lerin önünden konuş sonra millet 7 haziranda ayari verince " lan benim götum bıçağa dayandi acaba nasil hdp ye kayan , bakin bunu ciddi ciddi soyluyorum akp nin şuan takindigi tavir tamamiyle hdp nin terorle mesafesini kullanarak her gelen şehit haberinde hdp ye kayan oylari kendi bandina cekme cabasidir ve bunu goremeyene de asalak derim.yaptigim hdp sempatizanligi falan degil akilli olan mal olmayan Türk irkciligini bir yere koyabilen her insan anlaysbilir bunu, oylari kazanabilirim olayıdır.akilli olalim at gözlüğü takmayalim .
13 sene boyunca apo'yu baş tacı eden, pkk'ya terörist diyen herkesi vatan haini ilan eden, çözüm süreci diye türk kelimesinin geçtiği her tabelayı indirten seçimlerde milli irade götlerine 400 kez sokunca birden en ateşli milliyetçi kesilen orospu çocuğu göt lalesi anasını pezevenkler sikmiş götveren ampullerin o kocaman götlerine giren feryat.
rantınızı da sarayınızı da alın siktirin gidin lan şu ülkeden. yoksa o rantınızı da sarayınızı da götünüze sokmaya az kaldı amk orospu çocukları.
sikik aklınızla üç kuruşluk götünüzü kurtarmak için kirli bir tezgah düzenlendiniz ama makarna kömür de bir yere kadar. millet uyandı amk orospu çocukları. millet uyandı, o tezgahı da böyle götünüze sokmaya başladı.
o yarbay o sizin sikik tezgahınızı ilk kez bu kadar yüksek sesle dile getirip açığa çıkardığı için göt gibi kaldınız. daha çok kalacaksınız. kardeşini kaybetmiş bir yarbayın feryadıyla bile yusuf yusuf atan o götünüzü rahat rahat gezdireceğinizin hayalini kuruyorsunuz değil mi amk sikikleri?
13 senelik kin lan bu. şehitlere kelle diyenlere, üç beş mehmet için meclis toplanmaz diyenlere, aponun düşünceleri bizim düşüncelerimizdir diyenlere karşı kin lan bu. unuttuk sandınız değil mi sikik ampuller?
şehit yakının feryadıyla rahatsız olmuşmuş götveren ampuller. bugüne kadar yaptıkları toptan götlerine girince ne yapacak bunlar acaba?
O feryada kulp takanlara, eleştirenlere allah aynısını misliyle yaşatsın. o sakallıyla, en tepedeki de,
Neyse...
fuat avni'den gelen bilgilere göre malum şahıs çok sinirlenmiş bu feryada ve akrabaları arasında solcu birilerinin araştırılması kararı alınmış. biraz uç solcu varsa dhkp-c ile ilişkilendirilip havuz medyasına haber yaptırılacakmış hatta alevi bunlar muhabbeti de olacakmış!
haklı bi isyandir ve bu isyana pararler diyen maldir.
yarbayımızın (bkz: ak köpeklerin saldırısı)'na uğramasına sebep olan feryadıdır.

saldırın ulan saldırın... yetmez, yarbayımızı dava da edin (bkz: dava edilmesi gereken şehit kardeşi)... sizler ki şehit babasını dava etmekten (bkz: şehit babasını dava eden başbakan) utanmayan bir kibir abidesine tapan fasıklarsınız (bkz: firavun halkını küçümsedi onlar da itaat ettiler)... size yakışan şehitlerimize (yandaş terminolojisindeki karşılığı: "kelle"), gazilerimize ve ailelerine saldırmaktır.