bugün
- ölsem helvamı hangi yazar yapar17
- sigara içen insan aptaldır29
- thusnelda10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri21
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- gece yatarken kurulan hayaller9
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- sokakta görülen kediye naber lan demek17
- yazarların en çok sevdiği aylar28
- larisalisa23
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- peter parker'ın mutsuz olması11
- istifa etme nedenleriniz16
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur15
- puura8
- bamya seven erkek25
- özlem zengin15
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- victor osimhen21
- gecenin şarkısı8
- konusu belirsiz kavga8
- belediye konserleri yasaklansın16
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- müslüman diye hamas'ı savunmak17
- skoda9
- manyak olmaya karar verdim10
- sözlük çirkinlerinin fotoğrafları12
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir19
- işten çıkmaya 1 5 saat kalması8
- erkek olana kadar çocuk yapmak13
- bu tiple kaç sözlük hatununu yatağa atarım11
- nerede o eski yazarlar19
- boyu 1 47 olup gazabımdan kork yazmak11
- anın görüntüsü11
- 10 milyon dolar verseler dinini değiştirir misin12
- hatuna artistlik için öküz gibi içip kusmak10
- eskiamaeksikbiri20
- realite manipülasyonu13
- mel mel vs eylulsabahi36
- 10 kasım 2024 fenerbahçe sivasspor maçı31
- sözlükteki kanka lobisi24
- özgür suriye ordusu10
- anal seks yapmayan hatunu kınamak14
- berber fiyatlarındaki fahiş artış8
- sari renkli seker14
- mel mel bakan gibson vs masklavi14
Ayakim nayk son durum layk mesajidir bence....
Hindistan marsa gemi yolluyomus insallah kizli erkekli degildir.sonra uzaylilar görür filan laf söz olur.
Gidişinin ardından çok fena yağmur yağdı. Fakat gökyüzü bana mı ağladı, sana mı tükürdü anlamadım.
Profilo reklamındaki çocuğa çok üzülüyorum.
pamuk prenses ve yedi cüceler aynı evde kızlı erkekli kaldığı için müfredattan kaldırıldı.
yasama organı, yürütme organı ve yargı organından sonra gözler üreme organına çevrildi.
Bunu beğen en güzel fotoğrafını paylaşayım.
Sevgilim, bağlanmaktan korkuyorum diyordun ama 20 yıllık konut kredisine, 5 yıllık da taşıt kredisine girmişsin diye duydum.
Akıllı telefon kullanıyorsun ama geri zekalı birinden msj bekliyorsun. Hayat işte.
Tıklım tıklım otobüse en son binip şoförün yanında halkı selamlayan parti lideri gibi yolculuk yapmamda emeği geçen herkesin Allah belasını versin.
ortak facebook hesabı açan sevgililer ayrılınca, velayet hangisinde kalıyo bilen var mı.
yeni atanan bir öğretmenin ilk ders zilinin apaçi müziği olması kadar acı verici bir şey olamaz.
bizim için tarihin en büyük 2 ismidir. hayatımıza yön verme konusunda çok etkili olmuşlardır. ikisine de minnettariz fakat şu başlığı açan arkadaşın kafası nasıl bi kafa çok merak ediyorum.
atatürk, bizim kurucumuz bugünlere gelmemizde ki en büyük etken kendisine ne kadar teşekkür edilse azdır hakkı ödenemez.
hz. muhammed, dinimizin peygamberidir biz müslümanların gözünde yeryüzüne gelmiş en büyük zattır. kıyaslama yersizdir
atatürk, bizim kurucumuz bugünlere gelmemizde ki en büyük etken kendisine ne kadar teşekkür edilse azdır hakkı ödenemez.
hz. muhammed, dinimizin peygamberidir biz müslümanların gözünde yeryüzüne gelmiş en büyük zattır. kıyaslama yersizdir
annem hacca gitse kabe örtüsünün örneğini alır.
türk kızları ile rus kızları yarış yapsa, bizim kızlar yarışı "kıl" payı ile kazanır.
Çocuk 5 kilo doğdu diyor 5 kilo çocuk mu doğar o kesin ağırlıktan kendi düşmüştür.
ya buzdolabını kapatınca ışığı sönmüyorsa?
mantık sizi a şehrinden b şehrine götürür, halay ise her yere... ( mahmut tuncer- 2013)
sen gidince biterim demişti, evlenmiş iki çocuğu olmuş, bitmemiş çoğalmış maşallah.
çoğu yarmayandır. güldüğüm oldu bazılarına yalan yok.
(bkz: bi bitmediniz)
edit: gülmüyorum işte ezikler zorla mı? şuku toplamak için abidik gubidik flood yapıp durmayın. ödül vermiyorlar şuku toplayınca.
edit2: buradan şuku toplayıp karmasını yükseltmeye çalışan ezikler eksiliyor. benim umurumda değil çocuklar.
(bkz: bi bitmediniz)
edit: gülmüyorum işte ezikler zorla mı? şuku toplamak için abidik gubidik flood yapıp durmayın. ödül vermiyorlar şuku toplayınca.
edit2: buradan şuku toplayıp karmasını yükseltmeye çalışan ezikler eksiliyor. benim umurumda değil çocuklar.
Huzur evine ziyarete giden ajda pekkan hediyeleriyle küçükleri sevindirdi.
Bazılarının güldürdüğü, ortalığı yakıp yıktığı olur.
--spoiler--
Sırf, saçını kurutmaya üşenip kafasında havluyla 8 saat boyunca evde sadrazam gibi dolaşan kadınlara selam olsun
--spoiler--
--spoiler--
Otobüs aşkı denen bişey var.. sen bakarsın o bakar, sen bakarsın o bakar, sen bakarsın o iner, sonra sen başkasına bakarsın.
--spoiler--
--spoiler--
Acun Ilıcalı bu hızda ilerlemeye devam ederse yakında San Marino, Liechtenstein gibi ülkeleri bünyesine katabilir.
--spoiler--
--spoiler--
Vizeleri düşünüyorum, kitaplarım kapalı.
--spoiler--
--spoiler--
Abi seviyosan git araştır bence! -isviçreli Bilim Adamı.
--spoiler--
--spoiler--
Sırf, saçını kurutmaya üşenip kafasında havluyla 8 saat boyunca evde sadrazam gibi dolaşan kadınlara selam olsun
--spoiler--
--spoiler--
Otobüs aşkı denen bişey var.. sen bakarsın o bakar, sen bakarsın o bakar, sen bakarsın o iner, sonra sen başkasına bakarsın.
--spoiler--
--spoiler--
Acun Ilıcalı bu hızda ilerlemeye devam ederse yakında San Marino, Liechtenstein gibi ülkeleri bünyesine katabilir.
--spoiler--
--spoiler--
Vizeleri düşünüyorum, kitaplarım kapalı.
--spoiler--
--spoiler--
Abi seviyosan git araştır bence! -isviçreli Bilim Adamı.
--spoiler--
Umarım sütaş coca cola' dan etkilenip kaşarların üstüne isim yazmaz.
samanyolu tv'de yayınlanan belgeseldeki aslanlar bile "dersaneler kapanmasın" diye kükrüyor
güncel Önemli Başlıklar