bugün

ortaokul ve lise yıllarında beden eğitimi derslerinde hocayı çıldırtmanın en kolay yolu denilebilir.voleybol topuna ayakla vurma da istersen okulu yık.*
voleybol topuyla futbol oynamanın verdiği büyük hazdan kaynaklanan bir şeydir. topun sahibi voleybol düşkünü kız arkadaşı dumur etmenin en güzel yoludur.
(bkz: salonu boşalt topları getir)
beden eğitimi öğretmenlerinin en çok sinir olduğu durumdur. önce kendisi bağırır sonra müdüre gider ona şikayet eder, bir de üstüne müdür azarlar. kişi de '' spor kolu parasını biz veriyoruz, nasıl istersem oynarım '' derse müdür bir kere duraksayıp, sonra odasına gider.

(bkz: ben bunu gördüm)***
sayıyı kurtarmaya çalışmaktır yere yatılamayan yerlerde. normaldir.
çok zevkli bir eylem idi.o top öyle bir falso alırdı ki, insanın vurdukça vurası gelirdi.
voleybol topları nispeten daha hassas ve pahalı olduğu için, döner sermayeden çıktısı olacak diye beden eğitimi öğretmenlerini sinir eden hadisedir. yine de hiç nedenini öğrenemedik oynarken.

- kızım topa ayakla vurulmaz! kaç kere dedik yaww!
- neden?
- nedense neden! dediğimi yap sen benim.
- ama hocam neden?
- höytttt, getirin topları buraya!
öğretmenlerimizin şiddetle karşı çıktığı, onu örnek alan çok bilmiş arkadaşlarımızın da öğretmen yokken onun yokluğunu aratmayarak çemkirmesine neden olacak eylemdir.

- arkidişimmm o top voleybol topu, ona ayakla vurulmaz!
+ neden?
- hönkkk! &%/(9*?_! ben bilmem hoca öle dediiiii.
zevklidir ayrıca vurulursa topa bi bok olmaz. *
Kim çıkardıysa bu kuralı çok saçmadır. Bu mantıkla futbol topuna elle herhangi bir güç uygulanmamalıdır. *
lise yıllarında futbol topundan çok hafif olduğu için topa vururken insanda, roberto carlos gibi toplara vuruyorum hissi uyandıran olay. hele ki kalelerde hentbol kalesiyse ve hocanızda futbol delisiyse süper bir olaydır.
çok zevkli bir olaydır çünkü voleybol topu futbol topu gibi sert değildir.
(bkz: o topa ayakla vurulmaz lan günah)
bazı okulların madii yetersizliği ve tüm parasını voleybol topuna vermesi sebebiyle beden dersinde beden hocası dahil bütün sınıf çift kale baklavasına maç yapılabilir..
pozisyonu kurtarmak amacıyla yapılır, kafa topuna bile çıkılabilir. *
dayanılmaz hazdır.
damarlarındaki yaramazlık pıtırcığı "vur, vur" der ve hocanın gözüne baka baka vurulur.
haca tilt olmuştur.
bahçede bu topla futbol oynamak da ayrı bir zevktir. hatta abartıp topu ayakla dikip okulun çatısına göndermişliğim de vardır.* *
voleybol topunu futbol topu gibi yarım kg olmaması hem vuruşu kolaylaştırır, hem de muhteşem falso alır eğlencelidir yani, orta kafa gol oynamak için birebirdir çünkü kafanızı acıtmaz.
lisede voleybolun v'sinden anlamayan, futbolda burun vurmaktan başka bir şey bilmeyen, ağzından ehkeloeeloehoe diye tükürükler saçarak okul hatunlarına "ben çok piçim lan, bana aşık olun" mesajı verme gayreti içinde olan adamlar olurdu. belki de o bir gayret değildi; onların tıyneti oydu. işte bu herifler illa teneffüste bir yerlerden çıkıp voleybol oynayan mazlum ve de mahsun grubun kaçan topuna allah ne verdiyse gelişine abanırdı. tüm okuldan bir alkış tufanı kopar, herkes randevu kapmak için yarışırdı. hele top mikasa, molten falansa iyice cinnet geçirilirdi. universal olsa neyse lan.
ayıptır günahtır. en az futbol topuna elle vurmak kadar.
bir üst versiyonu okulun spor salonunda voleybol topuyla futbol oynamaktır ki bu yüzden disipline gitmişliğim vardır! *
voleybol oynamayı sevmezsin bir köşede oynayan sevdiceğini izlersin. bir anda top sana yerden hızla gelir yere eğilip alayım mı diye geçirirsin kafandan siktir et dersin ve ayakla vurursun hem karizma olur sevdiceğinin kafasında. ama abanmak değil ayak içiyle plase.

(bkz: voleybol topuna ayakla vurmanın verdiği karizma)
sahiden çok çekerdim bu konuda. o gelen topu eğilip de almaya bir üşenirdim ki. bakardım etrafa, var mı bi hoca, ya da görevli? yok. Çaaat.
topun mermi gibi gitmesine ve çarptığı kafada travmaya yol açmasına neden olacak eylem.*
futbol topundan hafif olduğundandır vurunca daha hızlı/sert gitmesi.
topun yumurtlamasına sebep olan bir olaydır.
israf yapmak ve gereksizliktir.
Spor paralarıyla toplanan paraların öğrenciler yoluyla boşa gitmesidir.
Bunu yapan sığırlara tavsiyem:
kendi paralarınızla aldığınız bu topları kendi salaklıklarınızla harcamayın.