bugün

Arkadaşımın 1.83 boyundaki eski sevgilisiydi.Çok güzel kızdı ama pantalonu ve ayakkabıyı erkek reyonundan aldığını duyunca biraz garip gelmişti.Her erkeğin tercihi değildir zaten genelde uzun boylu kızlardan kısa veya maks kendi boylarındaki erkekler hoşlanır,uzun boylu erkekler de minyon tercih eder.
genelde gayet cezbedicidir efenim.
görsel
halk arasında kereste kadın olarak bilinirler. evet..
Bi de balık etliyse oyşşşş.
Melisa Vargas en güzel örneğidir.
Ah ah kıymetimiz bilinmiyor gerçekten.
bayıldığım kadın tipidir. bacakları uzundur. heybetlidir. vallahi uzun boylu kadın sevdasından vazgeçmeyeceğiz. yirim onları yir.
Genelde bana daha çekici geliyor.
At gibi olurlar.
Uzun boylu kadın denince erkeğin aklına gelen, 185 180 boy. Kendini uzun zanneden hobit harikalar diyarında figüran Türk kadınının boyu 170 172. Bruh. Cringe Bi durum
Uzun boylu kadın denince erkeğin aklına gelen, 185 180 boy. Kendini uzun zanneden hobit harikalar diyarında figüran Türk kadınının boyu 170 172. Bruh. Cringe Bi durum
Muhtemelen burada uzun kızları çekici buluyorum diyen erkeklerin boyları Max 178. Bilimsel değil hissel. *
Vücutları sıkı olur.
Gerçek bir seks deneyimi yaşatır.
Zannedildiği kadar iyi değildir. Başlıkta hep övüp övünmüşler. Femdom seven erkekler burda çoğunluktaysa bilemem onun dışında kolay hükmedemezsiniz. Benim bildiğim kuralcı olurlar..
Turkiye’de çok rastlamadığımız kadın. Kıvamında güzeldir.
Güzel bulmadığım kadın tipi.
Beğenmeyen küçük oğluna almasın.
Nedir yani siz yamuk yumuksanız.
Kıyafeti taşıyabilen kadındır, vücudunu da tanıyorsa giydiği her şey yakışır. Maşallah onlara. En yakın arkadaşlarımın hemen hemen hepsi uzun boyludur, yanlarında küçük kardeş gibi kalıyorum ama olsun jdjd.
Uzun boy elbette makbuldür lakin şöyle bir problem çıkabiliyor. Uzun boylu kadınlarda, çoğu zaman malzeme fakir olabiliyor. ancak Uzun boyun yanında bir de dolgunsa, işte dünyadaki cennet.
53.

Önemli olan içinin güzelliğidir.

Ent.
Uzun kızları çekici buluyorum. Benim boyum 188. Böyle sarıldı mı ele avuca gelir en azından, komple kaplarız birbirimizi ne güzel. Kısa boyda öyle olmuyo işte, sarılıyosun hatun göğüs kafesine geliyor. Alınmayın ama gerçek bu hanımlar :(