bugün

(bkz: Uludağ sözlük dertleşecek insan database)
haftasonu karşılıklı dertleşebiliriz.
Benim. Benim.
Ciddili ciddili içimi dökmek istediğim yazardır, akşam akşam kafasını sikmemi isteyen varsa buyursun.
Dinlemeye yani okumaya meyilliyim isteyen varsa anlatsın'dır.
saçma olmadığı sürece derdinizi dinlerim.
An itibariyle içinde bulunduğum topluluktur. Başkasını dinleyince kafamdaki sesleri susturabiliyorum.
Anlatabilirsiniz her daim. Ölmedik.
Bana acilabilirsiniz kiz erkek fark etmez. Insta yi da numara mi da verebilirim. Hic sikinti yok. Ben dertlerimi anlata anlata unutuyorum ustesinden geliyorum hep. Bu nedenle nasil bir sey oldugunu bilirim.
Can kulağıyla dinlerim...
Pardon bu yanlış oldu sanki. Gözümü dört açıp okurum.
Anlatın dinlerim...
Tavsiye verilecek bir konu ise neden olmasın ama atıyorum annem öldü canım çok yanıyor ne yapsam bu acı geçer (mi) diye sorana ne verecek cevabım var ne de teselli edebilecek durumum.
Evet, flaş tv'den yalçın abi'niz geldi. itina ile dert dinlenir. Buyursunlar efendim.
Hepiniz eziksiniz.
tipik aşk, ayrılık,''napim abi ben şimdi.'' olayları felan değil de yengeyle trenli aldatma tarzında marjinal olaylar varsa dinlerim..
içinde dert seçen, dertleşecek insan bulunduran dertleşecek insan veritabanıdır.

trenli marjinal olay ney lan.
arabesk ülkemizde insanların derdi genelde ayrılık acısı olduğundan dert dinlemek kısa bir süre sonra aşırı can sıkıcı bir hal alıyor, bu sebepten azıcık kısır kalmış başlıktır. evet kardeşim o çok farklıydı, bir daha hiç onun gibisi olmayacak, evet sizin aşkınız çok başkaydı aşırı süperdi. aşk acısı ve bel fıtığı hariç tüm dertleriniz için yazabilirsiniz, hadi bakalım.
Saçmalık.
(bkz: güzin abla)
aralarında ben yokum. çünkü bir derdim, kederim, üzüntüm yok.

yıl olmuş 2017 hâlâ aşk acısı falan çeken var. mal mısınız lan siz? babası çok baskıcıymış da , iş yerinde mobbing uyguluyorlarmış da bilmem ne. kaç yaşında insanlarsınız, gidin göte göt diyin ulan. masaya vurun kamaşullahı.
25 yıllık tecrübe, geniş 'başa gelmiş kötü olaylar' yelpazesi, anlayış, tatlı dil, kendini karşındakinin yerine koyma, kötü olaylara esprili yaklaşımla siz okuyucularımızın dertlerini dinliyor, kah birlikte ağlıyor kah birlikte gülüp geçiyoruz.
görsel
Valla canım çok sıkıldı. Konuşacak kimsemde kalmadı. Bu veri tabanına ihtiyacım var.
programlama ödevim var, çok dertliyim sözlük. yazılım veya programlama bilen arkadaşlar varsa lütfen mesaj atın. yoksa ben kendimi atıcam aşağıya.
https://youtu.be/XknDjlaC9yA
Evet
Tus çalışıyorum. Varsa benim gibi herhangi bir sınava hazırlanan, itinayla birbirimizi sıkıntıya sokacağımıza inanıyorum.