bugün
- yazarların romantiklik seviyesi21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu12
- belediye konserleri yasaklansın15
- anın görüntüsü13
- reis deyince akla ilk gelen22
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi13
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke22
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar23
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- günün sözü9
- realite manipülasyonu21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- victor osimhen8
- eskiamaeksikbiri21
- larisalisa öldü mü9
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı9
- yazarların en çok sevdiği aylar29
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey29
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır32
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- kanka olmak istediğiniz yazarlar20
- şalgam suyu10
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları20
- sokakta görülen kediye naber lan demek11
- larisalisa13
- sözlük erkeklerinin bu günkü kombini15
- istifa etme nedenleriniz16
- bamya seven erkek25
- hz ömer'in nil nehrine racon kesmesi12
- arabanın antifrizini değiştirebilen kız8
- konusu belirsiz kavga8
- iki nişan atmış a101 kasiyeri 35 yaşında mizgin16
- skoda9
insanın içini acıtan eylemdir. tabi ki almayı başarabilirseniz. zira verdiğiniz paranın %45 gibi bir miktarı ötv olarak devlete uçar gider. sonra siz bu fiyat üzerinden kdv ödersiniz. diğer masrafları saymıyorum bile.
yabancıların aldığınız arabayı neredeyse yarı fiyatına aldığını öğrendikten sonra içe oturan eylemdir. haram olsun lan.
Arkayı pompacıya yaslamaktır.
Kredisiz alamazsın.
Ekmeği bile kredi kartıyla alıyoruz. Arabayı nakit alamazsın.
Ekmeği bile kredi kartıyla alıyoruz. Arabayı nakit alamazsın.
gerçekten mallıktır, kirala daha mantıklıdır.
işte bu yüzden motosiklet!
Devletin Vatandaşına ne kadar değersiz olduğunu hatırlattığı eylemdir. Adeta araba senin neyine eşşeğe bin demek gibi.
zenginsen pek koymaz ama benim tanıdığım herkez fakir amk. Bende dahil.
Ne gerek var arkadaşlar. Gidin Gürcistan'a alın arabanızı 6 ayda bi gidip gelecekseniz tek derdiniz bu. He zaten gidecegim zaman da boş dönmezdim illaki kaçakçılığa ilk adımlarımı atardım. Kacak sigara .free shop alkol . Daha ne olsun.
gürcistandaki rakamları görünce insanın içi gidiyor gerçekten. baya bir araştırdım nasıl alırım, nasıl getiririm, getirdikten sonra neler yapılır. ama işte tanımadığın bir sürü adamla muhatap olman gerekiyor, bu adamlara paranı güvenmen gerekiyor. 2 yıl sonra arabayı götürüp satmak mesele değil de dolandırılma ihtimali çok yüksek.
evi ocağı satmayı gerektirir.
yolunacak kaza evrimleşmektir.
Hem cep, hem iç yakan durum. Yurtdışıdan Telefon alırken bile imei açtırmak için 1500 lira para ödüyoruz. Ki tüm otomobiller yabancı menşeili, buraya gelene kadar ne kadar vergi kakalıyorlar bize. Benzini desen ayrı dert. Eskiden 100 küsür olan devir teslim işlemini bile iki katından fazlasına çıkarmışlar. Ne diyelim “yol yabdı” işte.
akıllı insan işi değildir. mecbur olmadıkça alınmamalıdır. çünkü araba almak devlete çalışmak demektir. devletin kölesi olmak demektir. alırken araba fiyatı kadar gümrük vergisi ve ötv ödersiniz, koyduğunuz benzin'nin en az üç katı vergi ödersiniz. her yıl trafik ve kasko sigortasına ayrı ayrı en az bir maaşınızı ödersiniz. bütün bunlar yetmezmiş gibi bir de üzerine her yıl bandrol vergisi ödersiniz. arıza ve bakım masraflarından, aldığınız andan itibaren değer kaybetmeye başlamasından, aynı parayı altın, döviz veya gayrimenkul gibi yatırım araçlarında kullanmamanızdan dolayı kaybettiğiniz paradan hiç bahsetmeyeceğim bile.
hayaldi, artık daha bir hayal.
güncel Önemli Başlıklar