bugün
- gecenin şarkısı16
- etek giyersen tecavüzü hakedersin14
- rakının berbat bir içki olması25
- çocukluk travmaları14
- uludağ'ın kaderi12
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu25
- mutluluğun formulü8
- doritoslu çiğ köfte12
- anın görüntüsü15
- güzel erkek isimleri19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- en etkili içki hangisi8
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları17
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
- true'nin iki kadın arasında kalması16
kaynak kürt.
1250 üstü terörist öldürülmüş hala tsk yenildi mi diyen var, yav he yenildi.
yenildi denilemez ama beklenen hızda ilerleme sağlanamadığı aşikar. Bunun sebebi arazi şartları ve operasyonun davul zurna ile duyurulmasıdır.
Komik bir propaganda haberi. pkk nın propaganda gücünün yüksek olduğu doğru fakat bu kadar da sallanmaz. Hayır görmesek neyse. Tsk diğer ordulara örnek olacak bir operasyon yürütmekte ve zaman almasının nedeni tamamen sivil kayıpların önüne geçmek. Savaştayız şehit ve yaralılarımızın olması profesyonel açıdan gayet normal bir durum. Ordumuz gayet başarılı şekilde ilerliyor hiç kuşkunuz olmasın.
Abd ve yandaşlarına kalsa Türkiye de iç savaş bile var derler. Pislikler.
orospu çocuğu vatan haini beyanı. buradan atıp tutun amk kefereleri sanal alem olmasa ananızın amına mart karı yağardı. zall efendi gör sende vatan hainlerine destek oluyosun vatanseverliğinz bu kadar amk.
Komik iddiadır. Gerçekleşmesi mümkün değildir. ilerlememizi kimse durduramayacaktır. iki tane şalvarlı teröristin koskoca tsk ya ağır darbe vurması komik bir iddiadır. Akıllarınca psikolojik savaş veriyorlar. Başka çareleri yok çünkü.
Ordumuz muzaffer olacaktır. Bunun için adını peygamberden alması gerekmez. Türk ordusunun adı Türk silahlı kuvvetleridir. Peygamber ocağı filan değil. iki tane şalvarlı terör örgütüne karşı çatışırken arabın allahından, Muhammetten, medeni dünyadan bihaber ümmetten, kabe putundan medet umacak değiliz. Biz ilhamlarımızı gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan alırız.
Ordumuz muzaffer olacaktır. Bunun için adını peygamberden alması gerekmez. Türk ordusunun adı Türk silahlı kuvvetleridir. Peygamber ocağı filan değil. iki tane şalvarlı terör örgütüne karşı çatışırken arabın allahından, Muhammetten, medeni dünyadan bihaber ümmetten, kabe putundan medet umacak değiliz. Biz ilhamlarımızı gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan alırız.
Haberi yayınlayan yazar -
Rojhat Badikî. Yorum yapmama gerek var mı?
Rojhat Badikî. Yorum yapmama gerek var mı?
Hayaller gerçekler derim siz anlayın.
inanmak ve inandırılmak istenen yalanlarla olamayacak iş.
inanmak ve inandırılmak istenen yalanlarla olamayacak iş.
Lübnan mı?,cahil kum maymunları onların söylediklerinin ne önemi var? Biz kendi işimize bakalım.
gazete suriye hükümeti yanlısı bir gazete. haber pyd pohpohlayıcı propaganda haberi. buradan esad'ın afrin'de pyd'ye olan desteğini de çözebilirsiniz.
Yavsak polat alemdar, 2005 yilinda suriye'yi ziyarete gelecek lubnan basbakanina suikast icin tabuta konularak suriye'ye gonderildiginde isini yapsaydi bunlar böyle sacmalayamazdi. Evet.
Abd veya rusya bir yere girdiği zaman hemen çıkıyor mu?
Ayrıca savaş ve operasyon farklı şeyler. Bunu savaş gibi görenlere şaşıyorum. Siz kimsinizki biz sizinle savaşalım.
Ayrıca savaş ve operasyon farklı şeyler. Bunu savaş gibi görenlere şaşıyorum. Siz kimsinizki biz sizinle savaşalım.
TÜRK ordusu sadece afrinde savaşan askermi bak biz evdeyiz demek ki 0 sıkıntı.
saçmalıktan ibarettir.
Aynen kanka daha afrin'e girmeden yenildik. Zaten operasyonun başladığı ilk an ve türkiye'nin daha afrin'e 20 km mesafede olmasına rağmen rusya ne diye afrin'de ki operasyon merkezini başka bir ilçeye taşıdı sanıyorsun. Herifler ileri görüşlü saçmalamasana.
Edit: yalnız kaynak gösterilen site çok komik lan. içinde yüksek rütbeli 3 tane rus helikopteri düşürmüşüz lan çıldırıyorum amk .d.d.d.d. Rusya'nın kontrolünde olan havasahasında rus helikopteri düşürmek? Bunu nasıl kafa lan allasen
Bu da link: https://teletexnews.com/2...-rus-helikopterini-vurdu/
Edit: yalnız kaynak gösterilen site çok komik lan. içinde yüksek rütbeli 3 tane rus helikopteri düşürmüşüz lan çıldırıyorum amk .d.d.d.d. Rusya'nın kontrolünde olan havasahasında rus helikopteri düşürmek? Bunu nasıl kafa lan allasen
Bu da link: https://teletexnews.com/2...-rus-helikopterini-vurdu/
güncel Önemli Başlıklar