bugün

ülkemizin acı gerçeklerinden sadece bir tanesidir, ondan sonra da bizim millet niye okumuyor die veryansın da bulunuyorlar, naapsın adam asgari ücretle günlüğü 35-40 liraya çalışıyor, bir günlük yövmiyesini tutsun da kitaba mı versin yani, çok çelişkili bir toplumuz çoook...

ikinci elini bulmak neredeyse imkanzsız, piyasada ancak sıfırı var o da kitapçının insafına kalmış, bugün bi yerde sordum adam 38 lira dedi ben resmen dumur oldum, bizim buralarda kütüphane yok zaten çevremizde kitap okuyan da yok ki birisinden bulalım, of çok istiyordum okumayı yav, neyse başka bahara artık...
tutunmaları için yardım parası dahil fiyatıdır.
kitap fuarlarından alındığında yaklaşık yüzde 25 oranında daha uyguna alınabilecek olan roman.
yüzde 25'i ne kadar ediyor bilmiyorum. sözelciyim ben.
roman sayesinde artık tutunabiliyorlardır.
ironiktir. olric'ten bu konuda bomba bir yorum çıkabilirdi.
gelir dağılımındaki eşitsizlikten dolayı kitap fiyatlarının yüksek görüldüğünü gösterir.

mecliste 500 milletvekili var, hepsinin toplam maaşı ve yaptıkları hizmet karşılaştırılmalı bence kitap fiyatlarından önce.
Bizden gizli diyaloglara sahne olduran durumdur.

+ 123 124 125 126
- N'apıyosun Olric?
+ Altınları sayıyorum efendim.
- Tamam.
+ ...
+ 12.. Bi sus mk.
insan ne diyeceğini bilemiyor.

bu kitaba çok mu? Az bile. Ama insanların okuması için fiyatların da uygun olması gerek.
Kaç sayfa lan sanki?
bu aralar poyraz karayel' den dolayı patladığını düşündüğüm oğuz atay' ın şahane romanı, ne acıdır ki nedense illa dizi veya filmlerde görüldükten sonra konuşulmaya başlanıyor böyle eserler. bir diğeri için;

(bkz: ıssız adam) ayla dikmen şarkıları
popüler kültürün bir neticesidir.
allah'tan tutunamamış. bir de tutunsa kaç para olacakmış diye düşündürür.
Fotoğraf çektirmek için bir liraya kiralamanız daha mantıklı bir seçenek olacaktır.
Keşke daha fazla olsa da zekalarının yetmeyeceği bir kitabı fotoğraf çekmek için kullanıp kirletmeseler.
Sahaflardan ya da herkesin karşı çıktığı illegal basıma yöneleceğiz...
neyse ki sahaf diye bir şey var.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar