bugün
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası20
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- freud türk olsa olabilecekler10
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi11
- 4 ocak 2025 galatasaray göztepe maçı20
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl29
- libyada köle pazarında satılan insanlar13
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez8
- v a m p i r o v26
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu17
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı11
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek12
- giyim tarzını değiştirmek9
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman18
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- günün şarkısı10
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
- bundan 40 sene önce stres diye bir kavram yoktu10
- true ile evlenir misiniz10
- türklerin ve arapların aynı kandan olması9
- evin duvarlarını karalayan çocuk8
- evi temiz kendi bakımlı kültürlü ve neşeli hatun8
- sözlüğe bacanı atan erkeğin namusu9
- wanda nara ile evlenir miydiniz21
- misafir gidince yapılanlar17
- merfulu ile bazlama öğreniyorum9
- sözlük yazarlarının gece yemekleri9
- nervio8
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri24
- ferdi tayfur10
entry'ler (1231)
Umutla beklenen hissiyat.
Bir gün eminim gelecek ve kıçına tekmeyi zevkle basacağım, ve her gün bu hissi kendime hatırlatacağım. O vakte kadar bırakma denemelerim özlemle son buluyor ve bulacak biliyorum. Çayıma ,kahveme, yemek sonrama yeni bir arkadaş bulacak ve buna hiç üzülmeyeceğim. zaferlerimi veya yenilgilerimi o yeni arkadaşımla paylaşacağım.
Yerin belki bir boşlukla dolacak, ama senden çok daha anlamlı olacak ey kara kaplı zalim sigara!
Bir gün eminim gelecek ve kıçına tekmeyi zevkle basacağım, ve her gün bu hissi kendime hatırlatacağım. O vakte kadar bırakma denemelerim özlemle son buluyor ve bulacak biliyorum. Çayıma ,kahveme, yemek sonrama yeni bir arkadaş bulacak ve buna hiç üzülmeyeceğim. zaferlerimi veya yenilgilerimi o yeni arkadaşımla paylaşacağım.
Yerin belki bir boşlukla dolacak, ama senden çok daha anlamlı olacak ey kara kaplı zalim sigara!
How can i go to taksim?
Haksimmm !
Haksimmm !
Pozitif vedalaşma cümlesidir.
"Geri dönebilirim"dir. Dönmemek üzere gidecek olanın ağzına yakışacak söz "görüşmemek üzere"dir.
"Geri dönebilirim"dir. Dönmemek üzere gidecek olanın ağzına yakışacak söz "görüşmemek üzere"dir.
Teknik arıza nedeniyle yaşandığı söylenen uçak düşmesidir.
Teknik arıza ile alev topuna dönen bi uçağı da görmüyorduk uzun zamandır.
Teknik arıza ile alev topuna dönen bi uçağı da görmüyorduk uzun zamandır.
Halkta oluşan intikam beklentisini hafifletecek olan saldırıdır.
Komşu ülkelerdeki Herhangi bir ABD üssünden saldırı olursa, orayı da vuracaklarmış. Dananın kuyruğu o zaman kopar !
Komşu ülkelerdeki Herhangi bir ABD üssünden saldırı olursa, orayı da vuracaklarmış. Dananın kuyruğu o zaman kopar !
insansı değil ama daha çok hobbitsi robottur.
Adisyon programından, tost-çay servisi yapabilecek kapasitede robot üretimine kadar ilerletmişler işi. AKINSOFT Become Human
Adisyon programından, tost-çay servisi yapabilecek kapasitede robot üretimine kadar ilerletmişler işi. AKINSOFT Become Human
Kemikleri sızım sızım sızlayan nur yüzlü büyük önder.
Önderim, sevgili paşam. Sözlerimiz muhakkak ki sana ulaşmayacak ama yinede yazıyor insan.
Bize öğütlediğin nasihatlere uymadık, uyamadık. Muasır medeniyetler aldı başını gitti, yetişemedik. Doğru insanlar olmayı da beceremedik ki hakettiğimiz liderler bizi yönetiyor bu yüzden. Ülkeyi kötü bir hale sokmaktan da geri durmuyorlar. Hala istemeden yaptıklarına inanıyorum, çünkü sıfır öngörü ve zayıf devlet adamlığı hatta olmayan devlet adamlığı mevcut.
Herneyse, bize yazdığın gençliğe hitabe de bir bir gerçek oluyor bu arada. Kehanetin midir bilgeliğin mi bilmiyorum. Bazen kızıyorum sana bu arada. Bizim neyimize parlamenter sistem, çok partili rejim...
Önderim, sevgili paşam. Sözlerimiz muhakkak ki sana ulaşmayacak ama yinede yazıyor insan.
Bize öğütlediğin nasihatlere uymadık, uyamadık. Muasır medeniyetler aldı başını gitti, yetişemedik. Doğru insanlar olmayı da beceremedik ki hakettiğimiz liderler bizi yönetiyor bu yüzden. Ülkeyi kötü bir hale sokmaktan da geri durmuyorlar. Hala istemeden yaptıklarına inanıyorum, çünkü sıfır öngörü ve zayıf devlet adamlığı hatta olmayan devlet adamlığı mevcut.
Herneyse, bize yazdığın gençliğe hitabe de bir bir gerçek oluyor bu arada. Kehanetin midir bilgeliğin mi bilmiyorum. Bazen kızıyorum sana bu arada. Bizim neyimize parlamenter sistem, çok partili rejim...
Terör örgütü propagandası yapmadığı bir gün bile olmayan bu paçavra için çok geç kalınmış bir olaydır.
Dünyanın başka bir ülkesinde bu tarz bir yayıncılık anlayışı göremezsiniz. Amerika da el kaide ye methiyeler düzen bir gazete gördünüz mü, veya ispanya'da eta'ya. Siz bu kafayla demokrasiden bahsetmeyin.
Dünyanın başka bir ülkesinde bu tarz bir yayıncılık anlayışı göremezsiniz. Amerika da el kaide ye methiyeler düzen bir gazete gördünüz mü, veya ispanya'da eta'ya. Siz bu kafayla demokrasiden bahsetmeyin.
Açık ara stairway to heaven'dır.
Ardında, bir milletin sosyolojik sancılarını barındıran, güvensizlikle harmanlanmış soru.
(bkz: hoşgeldin troll sefalar getirdin)
Eski popülaritesini kaybedip, yeni bir hesapla farklı şebeklikler peşinde koşan troll söylemidir.
Eski popülaritesini kaybedip, yeni bir hesapla farklı şebeklikler peşinde koşan troll söylemidir.
Mahalle baskısından korkan erkektir.
"Oysa ki avrupada öyle mi? "Diye devam eder.
"Oysa ki avrupada öyle mi? "Diye devam eder.
Yediği bokun farkına varıp, terler içinde basın toplantısı yapan aciz. bu günlerini mumla arayacaksın.
insanı meraka gark eden oy oranlarıdır.
Denize düştüğümüzde acaba hangi yılana sarılmayı tercih ederiz? Sadece kurtarıcı olarak gördüğümüz insanlar kimler? Bizi bu durumdan kurtarabileceğine inandığımız hangi siyasi oluşum?
Gibi soruların yanıtı olabilirdi. Ama şuanda ne yeri ne de zamanı. ülkeyi enkaz haline getiren devlet erkanı elbet hesap verecek!
Denize düştüğümüzde acaba hangi yılana sarılmayı tercih ederiz? Sadece kurtarıcı olarak gördüğümüz insanlar kimler? Bizi bu durumdan kurtarabileceğine inandığımız hangi siyasi oluşum?
Gibi soruların yanıtı olabilirdi. Ama şuanda ne yeri ne de zamanı. ülkeyi enkaz haline getiren devlet erkanı elbet hesap verecek!
roman sayesinde artık tutunabiliyorlardır.
ateistlerin arasına girip "allahınız yok mu lan sizin!" diye bağırmakla eşdeğer olan durum.
enemy Of the state.
oha 98 filmi, yaşlanmışız la bildiğin.
oha 98 filmi, yaşlanmışız la bildiğin.