bugün

itiraf edelim ki;
Şu anda burada olan tüm yazarlardır.
Ve şimdi Bir köşeye çekilmiş hayatı sorguluyoruz.
Gece Odamızda yalnızken, Kendimizi böcek gibi hissediyoruz. Tıpkı şu an olduğu gibi...
Hani elimize bir fırsat geçse de parayı bulsak, buradan toz olacağız. Hesabı silip yepyeni bir hayata başlayacağız.
Fakat mecburen sözlükte pinekliyoruz.
Cok sukur işim var gucum var sağliğim yerinde ama buraya da yazınca bi gülüp eğlenmiyor değilim. Parayi hepten bulsam Değil burasını hatirlamak, kendimi unuturum. Maalesef her sey para değil ancak coğu sey para. Yokluğu zamaninda görüp bilen insanlar, ne dedigimi anlayacaklardir diye düşünüyorum.
Keyfe keder yaşarım işte o zaman. Hayat bu derim babaa relax olacaksın derim.
iremga bir sabah bunaltıcı düşlerden uyandığında, kendini yatağında dev bir böceğe dönüşmüş olarak buldu..
yok ya o kadar da değil evet belli bir dönem öyle gibi oldu ama tamamen tek arkadaşım sözlük değil sözlük benim için istediklerimi yazabileceğim ve biraz daha özgür hissettiğim bir ortam.
uzun süreden beri durum aslında bu şekilde.
Yapmayın böyle arkadaşlar dalga geçesim gelmiyor ya.
Gelin çiğköfte yiyelim hep beraber..
En şeffaf olabildiğim nadir arkadaşlarımdan diyelim. Aslında hiç bilinmeyen bir hesapta daha şeffaf ve tek başınalık da ilgimi çekmiyor değil.
arkadaş olarak değerlendirmezdim ama öyle bir sıralama yapsam sözlük on beşinci falan olabilir ancak.
Asosyaldir tehlikeli bir durum.
Asosyaldir tehlikeli bir durum.