bugün

sürekli bir biçimde, ekşiyen ağlak şikayetçi
enerjisi düşük yani negatif olumsuz düşünceli ve enerji tüketen bu tiplere enerji vampiri denir. uzak durulması gereken zararlı tiplerdir.
Dönüşmekten korktuğum insan tiplerinden biri de bu… mümkün olduğunca şikayet etmemeye, dert anlatmamaya çalışıyorum ama bazen tutamıyor insan tabi kendini. Öyle zamanlar için üzgünüm sözlük, en çok burayı darlıyorumdur herhalde.*
Dert anlatmaktan milleti de dinlemeyen insandır. Ben artık tahammül etmiyorum. Anlattıkça derdi bitse rahatlasa dinlerim yok yine bitmiyor.
KENDiNi MUTSUZ (HUZURSUZ ETTiĞi YETMEZMiŞ GiBi, KARŞISINDAKi iNSANLARI DA ÜZEN,iNSANA GINA GETiREN, TOKSiK iNSAN MODELiDiR. MiLLET DÜNYAYA BiR DEFA GELiYOR, ONU DA GÜZEL GEÇiRMEK, TADINI ÇIKARMAK iSTiYOR, NE ZORUNLULUĞU VAR SENiN DERTLERiNi, SIKINTILARINI DiNLEMEYE, iNSANLARA SORUNLARINDAN, DERTLERiNDEN, KEDERLERiNDEN BAHSEDECEĞiNE PSiKOLOĞA VEYA PSiKiYATIRA GiT ANTi DEPRESAN iLACI KULLAN DAHA iYi, KiMSE SENiN ÜZÜNTÜLERiNi DiNLEMEK MECBURiYETiNDE DEĞiL.
Benim gibi içlerine atsınlar ya, belki onlar da daha erken ölürler...
yoran bir insandır. (bkz: jose mourinho)
Kıymetli Fenerbahçeli bir dostum. Elden birşey gelmiyor. Adamın kafada siyah saç kalmadı.
Enerji vampiri demek doğru olmayabilir. Bir yarası vardır belki paylaşmak istediği. Bilemeyiz. Anlatmak içine atmaktan iyidir. Güçlü gördüğünüz ilham aldığınız, Hayatınıza Şifa ve güzellik katabilen insanlar büyük yaraları olan ve büyük savaşları atlatmış insanlardır. Yarası olmayan Şifa veremez.
Muhtemelen sizi dert dinleme konusunda kullanıyordur.