bugün

elzem olan özelliklerdir.
√ entry silme kaldırılsın, dikkat cekip kaybolan yazalar olmasın.
√ entry duzenleme gecmisi, belki olabilir göremedim de, asena misali kıvıran yazarlar olmasın.
(bkz: bi bok olacağı yok ama insan bekliyor işte)
edit: eksileyenler kim be, zall sen misin? ugrastiriyoruz seni de.
(bkz: Derdini sikeyim butonu)

Mutlaka olmalı.
yazar profiline kişisel notlar koymak.

ekşi'de bana küfredeni hemen notluyorum ki unuttuğumda karşıma çıkınca anımsayım.

hem meleklerimin ismini de unutuyorum. sonra pot kırmalar, çevirmeler. kim hangi şehirde, ismi ne cismi ne kişisel not kutucuğuna tıkıştırmalıyım.
Amacı kız düşürmek olanları belirtme butonu.
Tek butonla tüm entry’lerin silinmesi.
artı karmalı yazarları seri eksileme butonu.

zito!
birgün butonu tekrar eklenmeli. sol framede yazacak başlık bulamayınca kitlenip kalıyoruz.
yazarların birbirine rahatça küfür edebilmeleri için özel bir mesaj bölümü olmalı.
Yaptıkları saçma etryleri tespit eden bir sistem olsun ve direkt silik olsun.
(bkz: friendly fire) bi salın da aq bebesini seri eksileyeceğim lan.
kemalist yazarı görme butonu kesinlikle eklenmelidir. evet..
"sadece kızların yazdıklarını göster butonu" kesinlikle gelmesi gerrkendir.
Sesi direkt entry içine eklemek.
Takip yerine arkadaş ekle olması gerek ve arkadaş eklenen kişinin eğer varsa bazı özel bilgilere erişim hakkı tanınması.
"Onaylı üyelik olabilir" diycektim çaylaksın az daha yaz diyor avukatım lan ben çaylak ne hadsiz.
(bkz: gece modu)
uygulamada var mı bilmiyorum ben sunucudan giriyorum ama varsa eğer direkt indiricem.
mesajlarda fotoğraf ekleme olsa fena olmaz.
Sözlüğün sahibinin sözlüğe sahip çıkması butonu. Ki Her bastığında gelsin ne olup ne bitiyor görsün Bizzatihi. Sordunuz diye söyledim. Özellikle son günlerde şiddetle ihtiyaç olması babından.
Küfür etme butonu eklensin ona tıklayınca yazara moderatörler tarafından rastgele küfürler gitsin.
Birini donuzladığımız zaman o da bizim yazdıklarımızı göremesin. Şimdiki haliyle çok kullanışsız; biz donuzluyoruz ama o kişi bizi takip etmeye ve artı/eksi vermeye devam ediyor. Ayrıca "donuz" ne biçim bir kelimedir öyle ya! "Engelle" kelimesinin suyu mu çıkmış. Esaslı bir engelleme özelliği lazım şuraya; iki taraf da birbirini göremesin.
Şüphesiz ki çok ihtiyacım olan yüzüne tükür butonudur.
(bkz: tokatla butonu)
eskiden sözlükte bulunan (bkz: rastgele butonu) tekrar eklenmeli.
engellenen kişinin başlıklarının gözükmemesi...
Yalarun butonu.