bugün
- kitap okuyanların boş beleş tipler olması9
- erkeklerin kız düşürmek için yaptığı şeyler11
- arkadaşlar sizce bu pantolon nasıl24
- kocanızın evde mangal yapmasına izin verir misiniz21
- ali rıza efendi atatürk ün babası değildir22
- sözlük yazarları öpüşüp barışıyor etkinliği9
- sapanca daki bungalovda gizli kamera12
- sevişmek istediğiniz yazarlar13
- kanal istanbul11
- kaldırımda yavaş yürüyen gavat29
- denize bir akpli bir chpli bir mhpli düşse29
- rasim ozan kütahyalının serbest bırakılması17
- arkadaşlar gelin bamya yiyelim12
- heykel sever8
- laz kit filmine giden 75 kişi11
- anın görüntüsü14
- küresel ıkınma22
- yaşlı yuzır hastalıkları8
- okullarda 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi18
- dublajcısıyla bütünleşen ünlüler10
- sırrı süreyya önder47
- sözlük yazarlarının mezun olduğu üniversiteler29
- karınızdan dayak yer misiniz9
- bir yazarın evinde misafir olmak istiyorum15
- banyoda yıkanan sözlük yazarları18
- 3 farklı erkekle duş alan kadın22
- banka 250 bin tl'yi şak diye verir mi18
- telefonu açmayan 81 yaşındaki kız kanka10
- dindar geçinip zina yapan erkek9
- beraber dus almak14
- karınızı eleştirir misiniz10
- sevdiğim yazarlar11
- akp'nin oyunun yüzde 30'a düşmesi17
- chp ye kayyum atanması21
- mezuniyet töreni8
- istanbulda kullanılacak en güzel otobüs rotaları11
- yapay zeka denet illet10
- testis kokusu10
- 2009 i20 vs 2012 getz8
- balıklar suyu görebiliyorlar mı14
- fransa denilince akla gelenler8
- günün videosu9
- sürekli dinle uğraşmak15
- kemal sunal'ın r tayyip erdoğan'a verdiği ayar9
- kaynanasını hamile bırakan damat17
- rasim ozan kütahyalı13
- sevgilinin ilk kez görüldüğü an10
- mesut yılmaz'ın kumarhanede dayak yemesi31
- gulmekicinyaratilmis35
- füzeye benzeyen banyo kazanı8

entry'ler (2084)
"kuku" daha bi sempatik geliyor bana. Vajiş diyenler de var; evlerden ırak!
Götünü belli edenle evlenilebilir ama kukusunu belli eden sakıncalı olabilir. Kuku daveti yaptığından evlenmek zor olur. Canı erkek çekiyor derler!
isviçreli bilim insanlarının yaptıkları araştırmalar göre, gerdek gecesinde sevişme oranları oldukça düşükmüş. Düğünde bolca yiyip içip üzerine de halaylar danslar gırla gittiğinden, geceye enerjii kalmıyor; Gelin de damat da pestil moduna giriyor. O yüzden en temizi, o işi ertesi gün yapmak! Kovalayan yok sonuçta arkanızdan.
Ameliyattan birkaç saat sonra odama gelen hemşire şöyle demişti: "ördeğe yapamazsanız sonda takmak zorunda kalacağım". Elime de ördek dedikleri şeyi vermişler, işemeye çalışıyorum yattığım yerden ama olmuyordu. Lanet olasıca bir durumdu.
Karşımdaki yatakta yatan diğer hasta bana seslendi: "sakın sonda taktırma". O anda bi yamuk olduğunu anladım ve sonda taktırmadan işedim hemen. Bırakın ereksiyon olmayı, çükünüz karnınızın içine kaçmazsa şanlı sayılırsınız!
Karşımdaki yatakta yatan diğer hasta bana seslendi: "sakın sonda taktırma". O anda bi yamuk olduğunu anladım ve sonda taktırmadan işedim hemen. Bırakın ereksiyon olmayı, çükünüz karnınızın içine kaçmazsa şanlı sayılırsınız!
aynı anda seks düşünenler, otomatik olarak birbirleriyle eşleşip sevişsinler.
Kötü anılar hep oldukları yerde dururlar fakat beynimizin o anılara ulaşma sıklığı ve süresi değiştirilebilir. Bu tamamen vücut kimyasıyla alakalıdır. Eğer siz endorfin ve serotonin düzeylerinizi artırırsanız, beyniniz de daha pozitif anılarınıza odaklanmaya ve negatif olanları arkaplana atmaya başlar. bunlar hep bilim işte!
ucu şişiyor, büyüyor.
"orville" adlı bilimkurgu dizisi geldi aklıma. kuantum sıçraması ve büküm hızı gibi teknolojiler kullanarak çok uzak galaksilere seyahat edebiliyorlardı. bir bölümde, sanayi öncesi devirde yaşayan insanların olduğu bir gezegene gelmişlerdi. aslında amaçları hiçbir canlıyla ilişkide olmadan gezegeni kontrol etmekti. ama kaptan yardımcısı, yaralı bir çocuk görünce dayanamadı ve kuralları çiğneyerek elindeki bir ışın aletini çocuğa doğru tutup yaralarının hızla iyileşmesini sağladı. bunu gören yerli insanlar da bir mucizeye tanıklık etmişlerdi...
uzay gemisi o gezegenden ayrıldı ve yaklaşık 500 yıl sonra tekrar ziyarete geldi. yeni bir din doğmuştu ve her yerde kaptan yardımcısının tasvir edildiği resimler vardı. kilise benzeri yapılar inşa edilmiş, din görevlileri gezegenin her yerine yayılmış, yüzlerce sayfalık kitaplar yazmışlar ve yaralı çocuğu iyileştiren "peygambere" tapıyorlardı.
ilkel bir toplumun önünde sergilenen yüksek bir teknoloji, bazen mucizeye çok yakın algılar oluşturabiliyor. şimdiki birkaç teknolojik aletinizle beraber ilkel bir topluluğu ziyarete gittiğinizi düşünün!
uzay gemisi o gezegenden ayrıldı ve yaklaşık 500 yıl sonra tekrar ziyarete geldi. yeni bir din doğmuştu ve her yerde kaptan yardımcısının tasvir edildiği resimler vardı. kilise benzeri yapılar inşa edilmiş, din görevlileri gezegenin her yerine yayılmış, yüzlerce sayfalık kitaplar yazmışlar ve yaralı çocuğu iyileştiren "peygambere" tapıyorlardı.
ilkel bir toplumun önünde sergilenen yüksek bir teknoloji, bazen mucizeye çok yakın algılar oluşturabiliyor. şimdiki birkaç teknolojik aletinizle beraber ilkel bir topluluğu ziyarete gittiğinizi düşünün!
fotoğraf galiba biraz uzatılmış. yoksa böyle ayak olmaz bence yani.
ama memeleri 10 numara 5 yıldız.
ama memeleri 10 numara 5 yıldız.
metroda sürtünüyorlar, yolda penisimize doğru bakıyorlar, memelerini elletmek istiyorlar. biraz açık bir erkek gördüklerinde vajinaları hemen ıslanıyor. yetti bu tacizler artık!
Sütyen olmaz da boxerlarda testisler için ayrı bir şekilli boşluk olabilir. onun da cup ölçüsü olur mesela. ortamlarda soran olursa, benimkisi 10c falan diye söylenir.
ben 85b memelilerden birini alabilirim. mümkünse kukusu pembe olsun.
sözlük kızlarının resimlerine bakarak 31 de çeker bunlar!
Bir rivayete göre, rüyada gördüğünüz kişi de sizi kendi rüyasında görüyormuş. her zaman denk gelmiyor olabilir ama rüyanızın merkezindeki kişiyse bu, karşılıklı olabiliyormuş. hani kalabalık bir rüya içinde x kişiyi görmekten bahsetmiyoruz. rüyanın odağıysa eğer geçerli olabilir bu!
sertleştirir! devamını da getirse, alnından öpülür o kızın. canım kankam yaaa...
bütün konsantrasyonun içine eder! ayrıca odaya, evdeki kedi/köpeğin baskın yapması da eklenirse vay halinize...
osurmamalı, geğirmemeli ve bir şeyler yiyip içerken ağzını şapırdatmamalıdır. iki taraf da bunlara azami dikkat etsin!
Elbette ki platonik sevgilimiz! onların memelerini, popolarını ve kukularını düşünerek 31 çekeriz.
Penis başı (glans) bazen fazla emilmekten dolayı uyuşabiliyor ve hissizlik yaratabiliyor. Bu durumda testisler yalatılarak ereksiyonun devamı sağlanabilir. Ayrıca çok da güzel bir histir. Bunlar hep bilim işte!