bugün

yazarlıktan düşürüldükten sonra yazma isteği kalmayan kişinin yapabileceği hareket.
hüzünlendirir. gunun birinde yapıcam bunu. arkama bile bakmadan cekip gideceğim bu sozlukten, zamansiz yuruyecegim, suya karişacagim...
(bkz: sende git o da gitsin öbürü de gitsin)

görsel
ölmektir. insan boş zamanında illa ki bir girip bakıyor. bende "meşgale" butonu belirdi, o ayrı.
Zor bir iştir, bırakmak istesen bile kısa süreli bırakırsın anca. bağımlılık yapmış sanki.
sözlüğü terk etmek demektir.

kendime hakim olabilirsem ilk işim bunu yapmak olacak. kendime hakim olmak derken işte buradan gidemiyorum. bakalım bu hafta sonu anlayacağım, gerçekten zaman kaybı mı değil mi. eğer zaman kaybıysa ki öyle, söve söve gideceğim. neden? çünkü ben bir söz verdim.
Biranlık öfke ile yapılan eylem.
Ancak çok saçmadır. Buraya girmezsen facebookta, twitterda yarım saat daha uzun geçirilir.
Hadi belki bir saat film izlenir.
Gerçekten bir kazanım yoktur bu işten çoğunlukla.

Kazanım şöyle olabilir. Burayı bırakıp hergün yarım saat kitap okunursa olur.
Ders çalışılırsa olur. Buraya verilmeyen zaman faydalı birşeye verilirse olur.

istisnai durumlarda ise; burada fazlaca yıpratılan kişi, burayla alakayı
kesince üstündeki stres, negatiflik azalmış olur.

Gitmek saçmadır. Zaten başka bir nickle başka bilgisayarla gelinmez mi bir süre sonra.
Bu da bir alışkanlıktır neticede. Ve tüm alışkanlıkları değiştirmek zordur.

Yazarlıktan düşmek kısmını anlamadım. Çaycı,amele gibi rütbeler varsa bilmiyorum.
Yazar hep yazar değil midir zaten. Süresiz çaylaklık diye birşey var mı ki?

Sözlük çok yönlü fayda sağlayan bir sitedir.
O yüzden aslında 5-6 site yerine geçer.
Haberleri burdan öğrenirsiniz. Maç durumlarından,spor başlıklarından birşey öğrenirsiniz.
Siyasi ve dini bilgi edinirsiniz. Genel kültür adına birşeyler öğrenirsiniz.
Hiç dinlemediğiniz müzikler, filmler hakkında bilginiz olur.
Normalde hiç bilmeyeceğiz deyimleri, adetleri öğrenirsiniz.
Burası olmasa çok şeyi bilmiyor olurduk aslında.

Yani bir kızgınlıkla çöpe atılacak kadar çok şey burası ve sözlük arkadaşlıkları.
1. Away olma.

2. Bir sözlük hikayesidir:

"Evlat, tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanıdır, şukelanın da dönüp dolaşıp geleceği yer sözlüğüdür. Ayrılmak pek kolay değildir."
aaayyyhhhh ne boktan yer burası.

(bkz: helalleşelim)
kafama yattı aslında. burdan böyle dümdüz ayrılabiliyor muyuz?
görsel
yok yol ilerden sağ tarafta bitiyor ordan atlayın kurtulun uçurum orda giden gitsin.
uzun yıllar önce yaptığım eylem. ama tahmin edin bakalım ne oldu, evet az önce geri döndüm. bakalım buralar ne alemde.
Madem kimse atmadı bu fotoyu
görsel
bunu ben atayım.