bugün
- geceye bir şarkı bırak20
- ulunun en iyi 4 kız yazarı10
- kalbi kırılan kadın ne yapar22
- eğitim hayatında alınmış en düşük sınav notu8
- yabancı marka sanılan türk markaları16
- neden true'nin üzerine bu kadar gidiliyor8
- prunella12
- türkiye'nin başına gelen felaketler12
- en sevdiğiniz şarkıcılar10
- gözlerinin meyhanesi sözlüğü bırakıyor13
- bir sözlük kızından hamur açmayı öğrenmek8
- bu ülkenin 99'u müslümandır14
- 1 aralık 2024 galatasaray eyüpspor maçı9
- zalbert ramstein'i çok seviyorum ne yapmalıyım9
- kek yapabilen bir erkeği üzmek14
- kendi ayakları üzerinde duran kadın12
- en başarılı yazarlar13
- bütün sözlüğün birbirini yatağa atmaya çalışması19
- hem dindar hem ahlaksız olabilen tip11
- nervio29
- bu soğukta mini etek giyen kız8
- anın görüntüsü17
- şeriatın gümbür gümbür geliyor olması11
- beklenen büyük istanbul depremi24
- kuresel sözlük kadınlarına kadınlık dersi versin9
- evli kadını hamile bırakmak13
- kızların önünde köpek olan erkek14
- sözlükte yazmak boş iş midir sorunsalı8
- şimdiki aklım olsa keşkeleri10
- en sevdiginiz roman8
- aşk senin için ne ifade ediyor13
- alkolizm10
- eksi ruyalar8
- larisalisa gerçekten öldü mü9
- arkadaşlar kız gelecek acil nasıl olmuştum11
- neden true yu mutlu etmek zorundayız15
- geniş omuzlu uzun boylu kumral erkek9
- bit pazarında bulduğum şifreli flash bellek8
- türk kızlarının 30 undan sonra perte çıkması21
- 5 yıl önceki kendime not9
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar10
- sevilen dizinin adını unutmak11
- en delikanlı olduğunuz an8
- insan olmaya ceyrek kala29
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız18
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
- rus erkekleri12
- türklerin korkaklaşması11
- son ses arap müziği dinlemek14
- almanyadan emekli neden yurda dönmüyor12
Kazanmak diye bir şey yok. Eğer böyle bir şey olsaydı, doğdugun gün mutlak sonu kabul etmezdin. Kazandıgını zannettigin şey aslında senin kaybedişin..
gece yemek yemek zararlıysa buzdolaplarında neden ampul var?
erkeğin uykudan uyandığı an meğer ne kadar değerliymiş, yani değerliymişiz.
her şeye nail olmaya yetiyor maşallah. uykudan kalktığımız andan sonra hayat dursa keşke. hem onlar mutlu olur, hem biz.
her şeye nail olmaya yetiyor maşallah. uykudan kalktığımız andan sonra hayat dursa keşke. hem onlar mutlu olur, hem biz.
bacağınızı masaya vurmayın, çok acıyor. *
Beğler Bağyanlar Saralleyi, nutellayi ya da cesitli hede hodeleri * buzdolabinda muhafaza edin.
Harbiden az yiyorsunuz, tadi bile degisiyor lan bi kere.
Az once bir kasik nutella alayim derken kavonuzu kirmaya yaklasip, nutellaya lanet edince tespit ettim. Nasil tespit ama? Gecenin yarisinda yaptigin tespite sokayim diyenlerden daha yaratici tespitler bekledigimizi bildirir siktirolup giderim.
Harbiden az yiyorsunuz, tadi bile degisiyor lan bi kere.
Az once bir kasik nutella alayim derken kavonuzu kirmaya yaklasip, nutellaya lanet edince tespit ettim. Nasil tespit ama? Gecenin yarisinda yaptigin tespite sokayim diyenlerden daha yaratici tespitler bekledigimizi bildirir siktirolup giderim.
kulaklığın birini arkadan dolaştırması gerekirken önden takanla, emniyet kemeri ötmesin diye koltuğun arkasından dolaştıran aynı adam.
sonuçta bütün çabamız, hayatta bir yer edinmek. aslında böyle bi çaba sonrasında ölmek çok kötü, bari bi ikiyüz sene yaşasak da bir anlamı olsa.
sevgiliye eşlik etmek için uyku feda eden sevgili ha işte bak o candır sözlük, tadına doyulmaz.*
bazı insanlar diye başlayan ve içinde bol sosyal mesaj olan sözler genelde bir kişiye aittir.
uludağ sözlük yazarlarının saçma sapan tespitleridir.
çok sıkıldığım bir dönemde, yatağımdayken şöyle bir odama göz gezdirmiştim. ve odaya benden tam kaç tane sığar diye merak etmiştim. ve enimi boyumu ölçmüştüm, sonra odayı ölçmüştüm ve hesaplarıma göre odama benden yaklaşık 600 tane sığacağını tespit etmiştim. balık istifi ama gerçek.
çok sıkıldığım bir dönemde, yatağımdayken şöyle bir odama göz gezdirmiştim. ve odaya benden tam kaç tane sığar diye merak etmiştim. ve enimi boyumu ölçmüştüm, sonra odayı ölçmüştüm ve hesaplarıma göre odama benden yaklaşık 600 tane sığacağını tespit etmiştim. balık istifi ama gerçek.
3 yaşlarındaki çocuk, amaçsızca sizden kaçarak koşmaya başladıysa yüzde doksan düşecektir. hızlandıktan sonra duramıyorlar ve hooop yüzüstü kapaklanıyorlar. bir de dur durr dedikçe dahada hızlanıyorlar şeker şirinler. komikler vesselam.
üniversitede herhangi bir bölümün kantinine gidip ortaya doğru "selin" diye seslenirseniz en az beş kişi bakıyor. bunların en az ikisinin adı selin. kısmetse seneye de "pınar"ı denemeyi düşünüyorum. şimdi de denerdim ama okullar kapandı şimdi biliyon mu?
facebook'ta, bir kız erkekleri eleştiren bir ileti yazıyor ve bir erkek bunu beğeniyorsa; o erkek, o kıza yazıyordur. net.
youtube'da her videonun altına "saygı duy lan piç" yazan bir örgüt olduğu aşikar sözlük.
Filmlerde 25. kare muhabbeti var ya, benim hayatımda da var sanırım ondan. Tüm güzel şeyler o 25. karemde yaşanıyo ben göremiyorum....
bazı insanların gözlüklerine sıçılmış sanki, dünyayı bombok görüyorlar.
insanlar çektiği acılardan öğrendiklerini başkasına öğretirken çok acımasız olabiliyor.merhamet bi yerlere gidiyor gittiği yerde kalıyor bi daha da uğramıyor. bi çok insan yapıyor artık bunu/ bi çok insan yapabiliyor.
bu ülkede türk olmanın en zor şey olduğu gerçeği. kimi faşist der, kimi sorkırımcı der, kimi sizin ülkede havaalanı var mı der...
öteki içinizdekidir.
düştüyse taş yere, düşmüştür.içinden geldiği gibi davranmanın gereği kalmamıştır artık.yapman gereken saatini sabahın kör bir anına kurup, alarmın ilk ikazında kalkıp gitmektir...
büyümen için, küçülmen gerekir.
hayallerini avucunun içinde saklayabilecek kadar ufaltamazsan eğer, kendinden büyük kaygılarla kaybolursun...
unutma, dokunamadığın şey, hiçbir zaman senin olmamıştır...
özetle genelde insanlar kötüdür.
büyümen için, küçülmen gerekir.
hayallerini avucunun içinde saklayabilecek kadar ufaltamazsan eğer, kendinden büyük kaygılarla kaybolursun...
unutma, dokunamadığın şey, hiçbir zaman senin olmamıştır...
özetle genelde insanlar kötüdür.
birine duyulan öfke konuşularak anlatılamıyor ve çözümsüzlük kaçınılmaz sonuçsa nefret doğuyor.
bunu yaşayarak öğrendim.
(bkz: tecrübeni paylaş)
bunu yaşayarak öğrendim.
(bkz: tecrübeni paylaş)
insanları olduğu gibi kabul edersem bu savaşları, bu gizli sömürüyü bu ölümleri ve şiirsizliği de kabul etmiş olmaz mıyım?
kadınların ayakları erkeklerinkine göre daha çok çatlamış topuğa sahip galiba.
güncel Önemli Başlıklar