bugün

Şerefsizliktir hadsizliktir.
Halbuki doğrusu
Kek yapabilen bir erkeği düzmek olmalı .
Kek yapabilen kızları üzüyorlar da erkeğin ne farkı var? Cinsiyetçilik yapmadan kimseyi üzmeyin.
konunun kekle bağlantısını kuramadığım için üzüldüm ve farklı çeşit kekler, hatta suffle yapabiliyorum.
BÖYLE BECERiKLi MARiFETLi BiR ADAM BULDUN, DEĞERiNi BiLMiYORSUN ÖP DE BAŞINA KOY.
sizin bu gay duygusallığınız yüzünden yemek de yapamaz olduk...

ayrıca kek yapan erkek pembe kazağının kollarını avuç içlerine kadar çekip elinde kahve kupasıyla buhulu camın önünde yağmur fotosu da paylaşır sosyal medyada... çok üzerine gitmeyin o nedenle.
çok güzel kek dökerim benim diyen kadın yapamaz.
Çeşit çeşit yemek yapabiliyorum. Bir kere kek yapmayı da denemiştim fena olmamıştı. Ama çatır çatır üzüyorlar valla hiç acımıyor kadınlar, evet.
Karıya ihtiyacı yoktur erkek erkeğe takılır.
Kek miii iki yumurta şeker un koyup makinede iki dakika bizzz yapıp fırına atılıyor üzün kızlar pek bir mahareti yok.
ben kek yapabiliyorum yaaaaa baaakkk görrrr..

iyiya madem. hayatımda kek yapmadım. ama yaparım dersem yaparım evvelallah. fena da olmaz. olur yani. lakin yarışman gereken ben değilim. şayet o kadar iyiysen, kendine çok güveniyorsan, o kadar iyi yapıyorsan çık masterchef TE yarış. kazan da görelim. evet..
Havuçlu tarçınlı pofduk pofduk yapıyorsa ne üzmesi pamuğa sararım valla.
Kek, şu hayatta yaptığım en basit şey diyelim. Birinin beni üzülme ihtimali ise sanırım artık yok.
Kek yapan insanı üzmeyin, adamın asabını bozmayın.