bugün

iliskimde bana yoneltilen suclamalari kabul edemesem de biliyorum ki cok hataliyim sozluk...
bazen insanlar beni anlamiyorlar. nasil bir kafada konusuyor/yaziyorsam artik.
gercek sorunlarimi ve kendi ürettigim sorunlarimi birlestirince kendimi bir gün korkudan öldürücem galiba. allahim help.
eger gurur, onur, seref denilen sey beni senden uzaklastiracaksa hepsi yerin dibine batsin.
ben sensiz olmek istemiyorum, digerleri o cesur yurekli yalniz olen abilerin olsun.
sözlük yazarlarının sırlarını dökmesidir.

"isviçreli Bilim Adamları "Sözlük Yazarlarının itirafları" Başlığını incelemeye Aldı"
http://www.sozlukhaber.com/h/2801/
ölmek istiyorum sözlük. sıkıldım artık. insanlardan zaten sıkılmıştım. bana güven veren bir insan kazanmıştım sonra. körü körüne inanmıştım ona çok güvenmiştim. ama o bile bıraktı beni. seni asla bırakmam söz veriyorum diyip 1 saat sonra bıraktı. ben kime nasıl güveneyim artık sözlük? kaybettiğim hayallerimi düşünerek ne kadar yaşayabilirim artık? zaten bipolar hastasıyım giderim yakında ben. umarım yani. hem ölüm ne ki?

Ölmek, uyumak sadece! Düşünün ki uyumakla yalnız
Bitebilir bütün acıları yüreğin,
Çektiği bütün kahırlar insanoğlunun.
Uyumak, ama düş görebilirsin uykuda, o kötü!
Çünkü o ölüm uykularında,
Sıyrıldığımız zaman yaşamak kaygısından,
Ne düşler görebilir insan, düşünmeli bunu.
Bu düşüncedir uzun yaşamayı cehennem eden.
Kim dayanabilir zamanın kırbacına?
Zorbanın kahrına, gururunun çiğnenmesine,
Sevgisinin kepaze edilmesine,
Kanunların bu kadar yavaş
Yüzsüzlüğün bu kadar çabuk yürümesine?
Kötülere kul olmasına iyi insanın,
Bir bıçak saplayıp göğsüne kurtulmak varken?
Kim ister bütün bunlara katlanmak?
ben küçükken şu fantastik filmlerdeki olayların benim de başıma gelebiliceğine inanıp olması için dua ediyodum sözlük . olmayıncada çok üzülüyordum. şimdi de romantik filmlerdeki şeylerin başıma gelmesi için dua edip olmayınca çok üzülüyorum .niye böyle salağım ben acaba :c
Annemi çok özledim, ev onsuz sessiz, boş ağlamak çok çocukça ama ışte insan her yaşta muhtaç ona.
o kadar acı çekiyorum ki. allah belanı versin hep senin yüzünden (bkz: aknetrent) (#20541792)
kendimden 5 yaş büyük bir kızdan hoşlanıyorum, aynı zamanda genç werther'in acıları'nı okudum*, tatil bitti ve o kızı bir daha göremeyeceğim*, işin aslı bok gibi hissediyorum. kafamı duvarlara vurmak istiyorum.
gene kırıldım..

ağır geldi işte ne bileyim. sanırm geceleri kimseyle konuşmamalı. hayalimle başbaşa kalmalıyım. bana bi tek o iyi geliyor. başkası değil.

bir mucize bekliyorum artık. nolur gelsin o kadar ihtiyacım var ki..
bugün benim doğum günüm. ve muhtemelen yine kimse hatırlamayacak babam dahil.
facebooktaki itiraf sayfalarına yazıp gönderdiğim bir itiraf şablonum var, itirafım yayınlandıktan sonra yaptıkları yorumlara göre insanlara kişilik analizi yapmaya çalışıyorum. Açıkçası bunun çok sağlıklı bir şey olduğunu düşünmüyorum en azından benim için.
sevgili sozluk asik olabilecegimi anladım.
bugün salonumuz için yağlı boya tablo baktım. fiyatı yüz elli küsurdü. tabloya göre bir çerçeve beğendim ve toplam fiyatını sorduğumda üç yüz küsure tekabül ettiğini öğrendim. çerçevenin fiyatının tablodan yüksek olması sinirimi bozdu, almadan çıktım. yol boyunca düşündüm bende mi anormallik var diye. gerçekten bilemiyorum... neyse bu da böyle bir anımdır ulan
3ay oldu bugun senı terk edelı,kendını terk etmek zorunda bırakalı uc ay oldu.herkes benden nefret edıyor senı hala sevdıgım ıcın galıba hıcbısey degıstıremeyecek dun senı hıc ozlemedıgımı soyledım herkese.aslında cok ozledım her aradıgında acıyorum sesını duymak ıstıyorum.hıssettıklerımın yarısı ıcın bıle gerı donersın ama dondugun beraberlıgımız degıl o bıtelı uc aydanda uzun oldu.bu aksam senı aramamak ıcın zor tutuyorum.yerını dolduracak bırsey arıyorum.herkesete sana daır bırsey arıyorum ve buluyorum.
canım sıkıldığında ahmet kaya'nın "uçurtmam tellere takıldı" adlı yaşam öyküsünü anlatan belgeseli izlerim. ağlar ağlar dururum sabahlara kadar.
aşık oldum. çok fena.
Donuz butonu nedir nerdedir bilmiyorum. Yanlis anlamadiysam ya da anlayabildiysem yazar engelleme gibi bir sey sanirim.
itiraf yazıyorum mesaj atıyorlar yok mk yapılır mı yazılır mı sanane mk yaparım da yazarım da.. beğenmiyorsan al eksile sen de kurtul ben de.
bugüne kadar tamıtamına iki defa, evet tam iki defa seks yaptım.
ah sözlük ah bugün sevdiğim insanların çoğu yanımdayken ilk defa kendimi bu kadar yalnız hissettim.
kadınlar için özel yapacağım itiraf:
-evet duştan sonra yeni kuruyan saçınızın o doğal haliyle dünyanın en güzel şeyi siz oluyorsunuz. Özellikle üzerinizde sevgilinizin tişörtü veya gömleği varken, bilin istedim. ta ki düğün için o saçı şekilli, topuzlu yaptırana kadar.
7'de kalkıp anneannemi doktora götüreceğim
ve hala uyumuyorum.
ebem sikilecek kabul, ama uyku tutmuyor.
o son kahveyi içmeyecektim.
Insan ne kadar bekleyebilirki? Beklemekten yoruldum. Hani zaman herseyin ilaci diyorlar ya oyle birsey yok arkadas. Zaman sadece daha derine sapliyor her aciyi.
Gunler gecip giderken bi sure sonra gecip giden gunlere aciyorsun. Ama birakmiyorsunda. Keydisiyle savasirmi insan? Savasiyor iste. Ve en kotusude ne biliyormusun? Sanirim kaybetmeye mecburum.