bugün

* 300 spartalının her birine verilen ad. sparta'ya bağlı olan.
(bkz: spartan)
2015 den beri uludağ sözlükte yazan bir sözlük yazarı.
başlığa aynı entryi silip silip tekrar yazan eleman. herhalde 300 kere silip yazıcak. evet.
Dost yazar. Şêv bâş hewal heja.
(bkz: traveler of secret moments)

Aynı şekilde uludağ sözlüğün kaliteli yazarı. Dost. instagramını stalkladım. Çok güzel fotoğraflar var.
Ateist olmasını beklediğim yazar. Cevabı da verdik bekliyoruz bu trolü.
Hakaretler saçarak bir ayeti kanıtlama pesinde olan yazar.
Açtığı başıkta, türklere moğol gibi kara kuru lafını söyleyen keko yazarımsı.

(bkz: türkler moğolistandan gelen göçebelerdir)

Bu başlıktaki yazısını, ayar verilince, toto korkusuyla silmiştir kendisi. Bir başka başlıkta türklere, moğol-rum melezisiniz, tarihinizde hep yıkmışsınız, katletmişsiniz, herkesi asimile etmişsiniz diyen bir kürdo bu. Kendi milletinin tarihinde de idris-i bitlisi denilen alevi katili vardır. Barzani'nin denen kürdün, kerkük türklerini, kürtlerle birlikte katletmesiyle ilgili ne düşündüğünü merak etmekteyimdir açıkçası. Başka bir başlıkta da bana laf söyleyenleri, tek yumrukla indiririm demiştir kendisi. Fakat, bkz. Verdiğim başlıktaki entarisini silmiş bu kürdo.. Utanmadan cesaret dersi vermeye çalışmaktadır.. Hem iki yüzlüsün, hem de ödleksin, hem tarih cahilisin ve dengesizsin. Önüne gelen kekoyu sözlüğe yazar yaparlarsa, olacağı budur..
Vermiş olduğum rahatsızlıktan dolayı gurur duyuyorum. Hhhhh. Kudurmayın, kuduran karantinaya girsin.
yazdığı entrynin arkasında duramayıp sürekli entry silip kaçan kürt.
burayı sadece kürt propagandası yapmak için kullanıyor galiba. tamam paşam en kürt sensin sakin ol, hatta sen o kadar kürtsün ki anne tarafın toynaklı.
Ağlama bavê mino.
aşırı derecede kafa ütüleyen son girilerinde ermeni seviciliği yapan zevattır..

görsel
mezopotamya dağlarında yaşayan canlıdır.
Kuduz aşısı yapın.
Kürtlerin üstünden prim kasarak, Türk düşmanlığını empoze eden ciddiye alınmaması gereken bir yazarımsıdır.
an itibariyle moderasyon tarafından kandil dağına yollanan kürt.
Müslüman Bizanslı gibi bir terim icat etmiş davar kürdo

işte her kekeyi yazar yaparsan olacak olan bu.