bugün

ikisinin ucunda da hüzün var işte, sevip sevilmemek,
Sevilip sevmemek.
Her ikisi de tadını kaçırıyor insanın.
Severken sevilmek...
Karşılıklı yapılanı daha güzeldir. Seversin karşılık da görürsen daha ne.
çok net sevilmek. ben sevildiğimi zannederken çok mutluydum 3 yıl boyunca. ama şu an sevilmiyorum yalnızım ve bu rezalet bir şey. üstüne bir de ben seviyorum.
koyayım ikisinede size bir şey olmasın ... sevdiklerinizin kaçı yanınızda yada sizi sevenlere değer mi verdiniz sanki ... hadi bir çay koyunda içek .
ikisi de bok gibidir, aslolan sigaradır.
Yemek yemek çok güzel.
severken sevilmek ve sevilirken sevmek gibi bir şey olsa dünya yerinden oynar galiba.
sevilmek de en az sevmek kadar guzeldir. daha guzeli de sevildigini bilmektir.
Sevdiğin birisi tarafından sevilmek, yani her ikisi de.
sevmek ve sevilmek bir elmanın iki yarısı gibi. yarım elma gönül ama demiş atalarımız. yarım değilde tam kıymetlidir her zaman hayatta. tam olursa elma kalp şeklini verdikleri durum olur. belki de bu yüzden sevginin aşkın tanımı kalbe benzetilmiştir.

seven sevilir. sevilen de mutlaka sever bir gün. sevmesini öğrendiysen, sevilmemekten korkma sevilirsin.

sevmek, cesaret ister. sevmek yürekli insanların işidir. herkes sevilmeyi ister oysaki zor olan sonuna kadar sevebilmektir.

sevmenin sonu yoktur. sonlandıysa aslında hiç sevmemişsin demektir.

sevmek, cömertlerin işidir. gönlü geniş olanların elide geniştir, sevgisi de engin denizlere benzer bitmez tükenmez eksilmez.

sevmek acıdır. sevmek sabır işidir. sevmek ekmek su tuz gibidir. hayatın tuzu biberidir sevmek, acısıyla tatlısıyla hayatın ta kendisidir. sevmek çiledir, olgunlaştırır hem eğitir hem öğretir. ne kadar acı verse de gerçekten sevenler sevdikleri için asla pişmanlık duymazlar.

sevenler kınanır. seven küçümsenir. seven hakir görülür. sevene engel olurlar. seven sınanır, denenir, seven imtihan olur. sevenin en büyük engeli yine kendisidir.

sevmek nasip işidir. sevebilecek yüreklere verilir ve haktandır. doğruluk ister, gayret ister emek ister, özen ister, vefa ister.

değerin kadar seversin.
değerin kadar sevilirsin.
sevilmek. sevmek tek başına acı vermekten başka bir işe yaramaz sevilmek öylemi mutlu eder canına can katar.
sevmek sevilince güzeldir, sevilmekde sevince.
Sevilmek güzel şeydir de ne kadar sevildiğini kestiremezsin bazen dersin ki bu insan benim için canını feda eder bir bakarsın senin canını alır.
Seni seveni sevmezsen sevmenin ne anlami vardir.
Sevmek tabiki tutkuyla bağlanmak.seven insan biraz olsa bile karşılık alıyosa daha da seviyo.
Mümkünse ikisi bir arada.
Yüzyılın sorusudur efendim. Bence sevilmek en güzeli. Sevildiğin zaman iyi hissediyorsun, sevmeye çalışıyorsun en fazla sevemediğin için üzülüyorsun. Ama sevmek öyle değil. Seviyorsun, taparcasına seviyorsun. Hatta tapıyorsun, ama o it seni sevmek için kılını bile kıpırdatmıyor. Ağlıyorsun. Diyorsun ki ben sevilmeyecek kadar adi bi insanmıyım. Özgüveninde yerle bir oluyor. Zaten hayatında bir şey kotüye gittiğinde öbür kötü şeylerde onu takip ediyor. O yüzden sevilin.
ikisininde var olmadığı bir gezegen daha güzel. insanı hantallaştıran duygular bunlar. ne koşabilirsiniz ne yürüyebilir.
öyle insansı ruh barındırmaz içinde. vahşi evinimin bir parçasıdır sadece. içgüdüseldir geçer.
bir sure sevdikten sonra sevilmek en guzelidir.
cevabı sevdiğin kişi tarafından sevilmek olan sorudur. birisini seviyorsun ve onun sevgisini hissediyorsun onun bakışlarında, gülüşünde daha güzel ne olabilir ki?
Seven, sevgiyi her zaman hatirlar.
Ama sevilen sadece sevildiği zaman hatırlar sevgiyi.
Hatırlamak isteyen sevsin, hatırlanmak isteyen sevilsin.
Sevilmemek en guzeli.
Sevilmek. Karşılığı gelmeyen birine sevgi beslemek mahveder lan insanı.
sonu sekse bağlanacaksa pek de önemi olmayan sorunsal.