bugün
- bit pazarında bulduğum şifreli flash bellek8
- türk kızlarının 30 undan sonra perte çıkması11
- 5 yıl önceki kendime not8
- kafa dengiyim dediğiniz yazarlar10
- sevilen dizinin adını unutmak11
- en delikanlı olduğunuz an8
- bir kızın sizi sevmediğini nasıl anlarsınız18
- erdoğan'dan sonraki cumhurbaşkanı21
- rus erkekleri12
- türklerin korkaklaşması11
- almanyadan emekli neden yurda dönmüyor12
- uludağ sözlük te grup seks skandalı12
- l koltuktan nefret edenler derneği15
- vergi borcunu ödeyenlerin keriz durumuna düşmesi13
- nervio aşağı nervio yukarı14
- kavanozu açamamak18
- nervio'nun açamadığı kavanozları açmak9
- lahmacun9
- nervio için kaloriferin yanındaki vidayı açmak8
- hiclerv08
- hile hurda yazanların gerizekalı olması10
- 3 haneli enflasyona ülke yaklaşıyor10
TGRT de 90 li yıllarda yayınlanan bir yabancı dizi vardı
Evin ergen çocuğu bilgisayar vasitasiyla bir robota hükmediyor.
Dijital alemde mücadele ediyordu. PC yi acinca kaldığı yerden başlıyordu.ama kendisi de robotun içindeydi herhaldde sanal olarak.
Adı uzun garip birseydi dizinin
Bilen var mı Allah aşkına bulamıyorum.
Evin ergen çocuğu bilgisayar vasitasiyla bir robota hükmediyor.
Dijital alemde mücadele ediyordu. PC yi acinca kaldığı yerden başlıyordu.ama kendisi de robotun içindeydi herhaldde sanal olarak.
Adı uzun garip birseydi dizinin
Bilen var mı Allah aşkına bulamıyorum.
"Reboot"
Olabilir mi?
Olabilir mi?
90'lı yıllar tgrt...
daha doğmadığım zamanlar. nerden bileyim?
daha doğmadığım zamanlar. nerden bileyim?
Reboot değil
iki kelimeden olusyordu.
Dizi 15 yaşında prasa saçlı sarışın bir veledin odasındaki PC den dijital ortamda robot kontrol ederek savaş yapması şeklinde ilerlerdi. ABD dizisi. Robot siyah renkliydi.
iki kelimeden olusyordu.
Dizi 15 yaşında prasa saçlı sarışın bir veledin odasındaki PC den dijital ortamda robot kontrol ederek savaş yapması şeklinde ilerlerdi. ABD dizisi. Robot siyah renkliydi.
Power Rangers değil mi paşam.
Re boot.
superhuman samurai syber-squad?
Hayır power Rangers değil.
Ama sanki ona alternatif üretilmiş bir dizi gibiydi. Rangers tan daha zevkliydi.boyle dijital dünyada robot yaratilmis. Müzigi vardı hatta diridiridiri diridiridiri... Çocuk çok zeki aklı basindaydi. Küçücük odasında PC de harikalar yaratıyordu. iki kelimede oluşuyordu. Tgrt de veriyorlardı haftasonu sabahlar.herhalde 90 larin basinda çekilmiş ABD de.
Ama sanki ona alternatif üretilmiş bir dizi gibiydi. Rangers tan daha zevkliydi.boyle dijital dünyada robot yaratilmis. Müzigi vardı hatta diridiridiri diridiridiri... Çocuk çok zeki aklı basindaydi. Küçücük odasında PC de harikalar yaratıyordu. iki kelimede oluşuyordu. Tgrt de veriyorlardı haftasonu sabahlar.herhalde 90 larin basinda çekilmiş ABD de.
Cyber kid veya shadow raiders de olabilir.
Squad evet evet.tesekkur ederim
Nasıl bildin Cat diye. Doğruladim.youtube dan simdi. Aradan o kadar zaman gecmis ki formatını bile unutmuşum kafamdan senaryo yazmışım prasa saç falan diye.muzigi ve robotu görünce hüzünlendim ne. Allah razı olsun.
Nasıl bildin Cat diye. Doğruladim.youtube dan simdi. Aradan o kadar zaman gecmis ki formatını bile unutmuşum kafamdan senaryo yazmışım prasa saç falan diye.muzigi ve robotu görünce hüzünlendim ne. Allah razı olsun.
Amin senden de.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar