bugün

eski ya da yeni sevgiliyle yapılması planlanmış ama hayata geçmemiş eylemler.

Binlerce metre rakımı olan ve karla kaplı bir dağın tepesinde teleferikte başbaşa bir an yaşamak... Zamanı durdurmak... Uktedir içimde. Ve herkesin bir uktesi vardır gizli saklı...
(bkz: çocuk)
piknik yapmak, denize girmek, adalara bir gezi planlamak.
fırsat mı olmadı kısmet mi olmadı bilinmez, en acısı da artık yapılamayacak şeyler olmasıdır çünkü sevgili gitmiştir.
(bkz: sex) tek taraflı bir plandı ama olsun.
tatil. Bırak sevgiliyle yapmayı tek bile yapamıyorum.
iki kişi gidip bir clupte eğlenmek. iki tarafıda yemez çoğu zaman. Sevgili ile zor işler bunlar.
pembe panjurlu evde oturmak dir.
Tatildir o tatil, yaramızdır hiç kapanmaz.
şarköye gidip doğanın güzelliğini kucaklamak-tı.
beraber saraçoğluna maça gitmek.
önce tatil yapacaktık yazın , ardından önümüzdeki senelerde okul sezonunda eve çıkacaktık. Akşam bira tokuşturup balkonda muhabbet edecek , gece dağınık salon koltuğunda sabahlara kadar çılgınca sevişecektik.
terk edip gidince pek mümkün olmayan şeylerdir. canı sağolsun...
(bkz: seks) çift taraflı plandı ama olsun.
balayında okyanusa açılacaktık * unuttum sanıyordur ama insan sevdiği için ne yapmazdı ki?
yapılması için vakte ihtiyaç duyulmaktadır.
ihtiyaç olan tek şey zaman. hyalleri anlatmakla bitiremeyiz.
mutlu mesut bir yuva kurmak ve ikiz bebek sahibi olmakti...*
plan ve programda ayrılıkta olmuşsa insanın hep bir b planı olması sözüne bakılarak hareket edilmesi geretiği durumdur.
o'na çello çalacaktım. bunu planladıktan sonra kaç kez de görüştük oysa ki. ailemle kahvaltı bile yaptık*.

neden olmadı?
güzel bir gelecek.
aileyle tanışma faslı.
Hakkında çok konuşulan konular plan olarak kalır. Ardından ama bir bardak soğuk su ama bir kadeh rakı eşliğinde, ' Rüyalarda buluşuruz ' söylenir. O yüzden fazla plan kurmak iyi değil.
annesiyle tanismak ve tatil.
dünya turu.
(bkz: otele gitmek)

gidecektik ama 10 gün öncesinde ayrıldık. çok küfürler ettim salaklığıma.
adalarda bisiklet sürmek.