bugün
- anın görüntüsü18
- mike tyson9
- tulumba tatlısı10
- biberonuna tiner koyularak öldürülen bebek10
- sözlük kızlarının meme şekilleri15
- portakallı kek9
- bir cumhurbaşkanı nasıl olmalı12
- tanışmak istediğiniz yazar18
- zafer partisi14
- reis deyince akla ilk gelen24
- bugünün bir türlü bitmemesi8
- göbek deliği estetiği11
- kadın aldatması erkek aldatmasıyla aynı mıdır10
- şehirler arası otobüs yolculuğunda bastıran çiş8
- true ve koala arasındaki cinsel gerilim9
- yazarların gurur duydukları özellikleri21
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın14
- 13 yaşındaki çocuğun aids ten ölmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri12
- apo yu hapisten çıkartmaya çalışmak10
- atatürk resmine basan piçe uçan yumruk17
- queen ravenna'nın ölmesi13
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı22
- zeynep bastık'ın beyaz külodu23
- peter parker'ın mutsuz olması16
- atatürk'e düşman olanlar14
- gecenin şarkısı8
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- birlikte diyete başlayalım mı9
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- yazarların romantiklik seviyesi25
- realite manipülasyonu14
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- kanka olmak istediğiniz yazarlar13
- kadınların katlandığı eziyetler14
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın9
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey26
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur8
dobra dobra programında dr. ömer çoşkun isimli bir şarlatanın bitki ile beyin kistini düşürttüğünü iddia etmesiyle telefona bağlanan türk onkologlar derneği fahri başkanı ibrahim tatlıses'in coşkun'a dediği cümledir. muhtemelen onu bulup bilimsel tartışma yapacaktır.
dayak yiyen cocuğun dayak atmış çocuğa sarf ettiği klasik tehtid.
bi zahmet programındaki elemanın bununla ilgilenmeyip 5000tl'yi kaçıranların arkasından söylediği söz. diğer versiyonları; seni bulacam kadın/sarışın/gıvırcık'tır.
yaran videosu için http://www.facebook.com/v...34883424661&ref=share
trtde yayınlanan bi zahmet programının bokunu çıkarıp her kaçanı seni bulacam oğlum ile tehtid etmektedir. bilhassa (bkz: hepinizi bulacam)
(bkz: seni bulacam oğlum/#6491488)numaralı entry'deki video görüntüsünü izlediğimde, "TRT nereye gidiyor? nasıl buna izin verirler?" diye sanal ortamda proğrama ve yapımcısına karşı şiddetli tepki vermişliğim var. daha sonraki şaka görünterini izlediğimde, yok yok bu çocukta ve bu proğramda iş var, izlenebilir ve kaliteli bir yapım dediğimi hatırlıyorum.
(bkz: beni bulacan oğlum)
(bkz: beni bulacan oğlum)
gökhan yıkılkan repliği.
neden kimse dönüp cevap vermiyor bu adama. hiçmi agresif insan yok arkadaş.
"Seni bulacam oğlum"
" ne dion lan y.rr..m."
"Seni bulacam oğlum"
" ne dion lan y.rr..m."
yerli yersiz dillere dolaşan gökhan yıkılkan repliğidir.
genelde facebook tarzı sitelerde oyun oynayanların, oyun esnasında yediği küfürün akabinde kurduğu içi boş tehdit cümlesidir. buldun diyelim ee sonra?
Türk filmlerinde oğlunu mafyavari adamların kaçırıp fidye istediği zengin ama mert, kahraman Türk babanın ağzından kesik kesik çıkan içli söz.
Kadir inanır veya Cüneyt Arkın olması muhtemeldir (Fikret Hakan da es geçilmemelidir); önce gözler Japon çizgi filmlerindeki kızların gözleri gibi aşağı yukarı sallanır (gözyaşları dolmakta fakat akmamaktadır), sonra bir hıçkırık ve erkeğin gözyaşlarını saklamak için kameranın ters yönüne şiddeli bir kafa çevirme (ben yapsam on gün kulunç olurum).
En nihayetinde, anne bir köşede zırıldarken, antika mumların yanında (ve kesinlikle bir şöminenin başında) kamerayı delip geçen uzaklara bakışlar eşliğinde, yumruklar yanlarda sımsıkı, vücut avına sıçramaya hazır bir kurt edasıyla gerilmiş, gözler çakmak çakmak:
"Seni bulacam oğlum"
Sözler beynimize beynimize işlerken başka bir sahneye, muhtemelen arabaların dat dat diye geçtiği kalabalık bir istanbul caddesine geçiş yapılır.
Kadir inanır veya Cüneyt Arkın olması muhtemeldir (Fikret Hakan da es geçilmemelidir); önce gözler Japon çizgi filmlerindeki kızların gözleri gibi aşağı yukarı sallanır (gözyaşları dolmakta fakat akmamaktadır), sonra bir hıçkırık ve erkeğin gözyaşlarını saklamak için kameranın ters yönüne şiddeli bir kafa çevirme (ben yapsam on gün kulunç olurum).
En nihayetinde, anne bir köşede zırıldarken, antika mumların yanında (ve kesinlikle bir şöminenin başında) kamerayı delip geçen uzaklara bakışlar eşliğinde, yumruklar yanlarda sımsıkı, vücut avına sıçramaya hazır bir kurt edasıyla gerilmiş, gözler çakmak çakmak:
"Seni bulacam oğlum"
Sözler beynimize beynimize işlerken başka bir sahneye, muhtemelen arabaların dat dat diye geçtiği kalabalık bir istanbul caddesine geçiş yapılır.
ibrahim Tatlıses'in canlı bağlantı esnasında "Şarlatan" dediği ünlü Dr. Ömer Coşkun'un ben de size pkk'lı desem olur mu demesi üzerine, imparator lakaplı ibo'nun seni bulacam oğlum şeklinde coşarak üstü kapalı tehditlerde bulunması durumudur. O görüntüyü izlediğinizde ibo'ya bulupta napacan mikecen mi? diyesi geliyor insanın. Dr. Ömer Coşkun ise adresim, yerim, yurdum belli buyrun her zaman beklerim diyerek misafirperverliğini göstermiştir(!)
bir üst seviyesi;
seni s*kecem aslanım.
seni s*kecem aslanım.
Fragmanda geçen 3 şaka.
1- boynuma dolarım.
2- estğ. Ben boynuma dolarım.
3- 2'den 6 çıkınca ne oldu? Ebeyin a.ı oldu.
Buna para verip izleyeni öpeyim.
1- boynuma dolarım.
2- estğ. Ben boynuma dolarım.
3- 2'den 6 çıkınca ne oldu? Ebeyin a.ı oldu.
Buna para verip izleyeni öpeyim.
ümit özdağ'ın bugün süleyman soyluya söylediği söz.
Filmde Ali sürmelinin olduğu kısımlar çok iyidir.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar