bugün

güney kore dizilerinden. reenkarnasyon konusunda değinmesi ile yine fantastik bir boyut taşımakta, ama bazı bölümleri gerçekten güldürüyor. hüzün konusunda da usta oldukları aşikar tabii ki . ama filmin sonunu tahmin edildiği için iç rahatlığıyla izlenmesi muhtemel. başroldaki kızımız park ha ise tam bir tatlılık ve güzellik sembolü. üç kafadar ve hepsi ayrı dünyalarda olan adam ve majesteleri ile hem bir sırrı çözme hem de sevginin güzelliklerini gösterme konularında ilerleyen bir dizi. ayrıca iyi ve kötünün çatışması hep dikkatimi çekiyor. tam yaz tatillik , kafa dağıtmalık tatlı bir dizi.
uzun zamandan sonra kore dizilerine tekrar başlamama sebep olan dizi. gerek konusu gerek oyuncular gerçekten muhteşem. aşkı ve fedakarlığı anlatan güzel bir dizi. tavsiye edilir, izleyiniz efenim.
izlediğim en sıkıcı dizilerden biriydi. izlicem izlicem diyorsanız da beklentiyi yüksek tutmayın yorumlara aldanıp efendim.
20 bölümlük, polisiye izleri taşıyan, güney kore yapımı bir romantik komedidir. heyecanlı ve tatlı bi dizi. baş rollerin uyumunu da beğendim. canınız sıkılıyor, az kafam boşalsın, keyfim yerine gelsin diyorsanız öneririm. ama gel gör ki,
--spoiler--

bu Park Ha beni yedi bitirdi. böyle saf olunmaz. voldemort gelse portakal soyup yedirecek neredeyse. aymaz mıdır nedir ?

--spoiler--

dizi bittikten sonra gelen ağır spoiler'lı edit :

--spoiler--

Ne ağlattın be ! O prens ne yapacak şimdi, sevdiğine kavuşması için ölümü beklemesi gerekecek. düşündükçe ben fena oldum. park ha da önceki yaşamında büyük fedakarlık yapıyor ama bu kız salak kusura bakmayın ! sen ne yiyorsun o hurmaları, bi şey uydur al, çık ! neyse..

--spoiler--
Şahane bir dizi, çok komik. izlenmesi şiddetle tavsiye olunur görsel görsel