bugün
- kendini esmer sanarken birden sarışın olan kız10
- ismet gürbüz'ün silik olması8
- mustafa kemal atatürk15
- üsküdar11
- arkadaşlar hayırlı olsun der misiniz lütfen8
- kızların oruç tutmaması15
- zorlu holding ceosuna ramazan maili soruşturması8
- küresel ıkınma37
- 28 şubat 2025 oval ofis'teki ukrayna tartışması14
- üstteki yazar tarzında entry gir9
- ayakkabı16
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı15
- oruç sizin orada kaçta8
- çok mutluyum9
- geniş kalçalı kadın13
- pkk bittiyse dem parti niye seviniyor13
- araba17
- sansyoklan'ın küçümsediği meslekler15
- ismet gurbuz 202411
- yeteeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeer12
- kızların süper mini etek giyme sebebi10
- müslüman jipe biniyor diye kuduran tüsiadçı15
- sansyoklan abiyle barışmak14
- sansyoklan aykolik buluşması9
- pkk silah bıraktı21
- pkk'nın fesh edilmesi38
- sahurdayız uludağ sözlük36
- audi8
- uludağ sözlük 2025 hataları14
- evlenirken 10 tane adana burması isterim diyen kız12
- anın görüntüsü9
- ismeti banlayacak bir moderatör10
- mercedes benz9
- volkswagen15
- vw11
- ismet çaylak olana kadar sözlüğe girmiyorum16
- bugün seçim olsa kime oy verirsiniz19
- ulusözlük yazarlarından ismet gürbüz'e tavsiyeler9
- ayran da var11
- sözlük yazarlarının vasıfları8
- anayasadan türklük çıkarılmalı diyen aktroll51
- ismet bu siktiğimin ilçeleri ne zaman bitecek17
- geldi yine deli9
- 128.000.000.000 dolar11
- ülkücüler bu ülkenin bel kemiğidir17
- kuran okumayıp nutuk okuyan tip14
- depo ve sevkiyat kıdemli uzmanı8
- özel güvenlik olma şartları11
- nervio10
- seks esnasında erkeğinin götünü parmaklayan kız9
güney kore dizilerinden. reenkarnasyon konusunda değinmesi ile yine fantastik bir boyut taşımakta, ama bazı bölümleri gerçekten güldürüyor. hüzün konusunda da usta oldukları aşikar tabii ki . ama filmin sonunu tahmin edildiği için iç rahatlığıyla izlenmesi muhtemel. başroldaki kızımız park ha ise tam bir tatlılık ve güzellik sembolü. üç kafadar ve hepsi ayrı dünyalarda olan adam ve majesteleri ile hem bir sırrı çözme hem de sevginin güzelliklerini gösterme konularında ilerleyen bir dizi. ayrıca iyi ve kötünün çatışması hep dikkatimi çekiyor. tam yaz tatillik , kafa dağıtmalık tatlı bir dizi.
uzun zamandan sonra kore dizilerine tekrar başlamama sebep olan dizi. gerek konusu gerek oyuncular gerçekten muhteşem. aşkı ve fedakarlığı anlatan güzel bir dizi. tavsiye edilir, izleyiniz efenim.
izlediğim en sıkıcı dizilerden biriydi. izlicem izlicem diyorsanız da beklentiyi yüksek tutmayın yorumlara aldanıp efendim.
20 bölümlük, polisiye izleri taşıyan, güney kore yapımı bir romantik komedidir. heyecanlı ve tatlı bi dizi. baş rollerin uyumunu da beğendim. canınız sıkılıyor, az kafam boşalsın, keyfim yerine gelsin diyorsanız öneririm. ama gel gör ki,
--spoiler--
bu Park Ha beni yedi bitirdi. böyle saf olunmaz. voldemort gelse portakal soyup yedirecek neredeyse. aymaz mıdır nedir ?
--spoiler--
dizi bittikten sonra gelen ağır spoiler'lı edit :
--spoiler--
Ne ağlattın be ! O prens ne yapacak şimdi, sevdiğine kavuşması için ölümü beklemesi gerekecek. düşündükçe ben fena oldum. park ha da önceki yaşamında büyük fedakarlık yapıyor ama bu kız salak kusura bakmayın ! sen ne yiyorsun o hurmaları, bi şey uydur al, çık ! neyse..
--spoiler--
--spoiler--
bu Park Ha beni yedi bitirdi. böyle saf olunmaz. voldemort gelse portakal soyup yedirecek neredeyse. aymaz mıdır nedir ?
--spoiler--
dizi bittikten sonra gelen ağır spoiler'lı edit :
--spoiler--
Ne ağlattın be ! O prens ne yapacak şimdi, sevdiğine kavuşması için ölümü beklemesi gerekecek. düşündükçe ben fena oldum. park ha da önceki yaşamında büyük fedakarlık yapıyor ama bu kız salak kusura bakmayın ! sen ne yiyorsun o hurmaları, bi şey uydur al, çık ! neyse..
--spoiler--
güncel Önemli Başlıklar