bugün
- küresel ıkınma25
- ismet gurbuz 20249
- pkk bittiyse dem parti niye seviniyor8
- pkk'nın fesh edilmesi38
- üstteki yazar tarzında entry gir8
- sahurdayız uludağ sözlük36
- audi8
- uludağ sözlük 2025 hataları16
- evlenirken 10 tane adana burması isterim diyen kız12
- anın görüntüsü13
- ismeti banlayacak bir moderatör10
- pkk silah bıraktı15
- mercedes benz9
- araba16
- 28 şubat 2025 oval ofis'teki ukrayna tartışması8
- volkswagen15
- vw11
- ismet çaylak olana kadar sözlüğe girmiyorum16
- bugün seçim olsa kime oy verirsiniz19
- ulusözlük yazarlarından ismet gürbüz'e tavsiyeler9
- ayran da var11
- sözlük yazarlarının vasıfları8
- anayasadan türklük çıkarılmalı diyen aktroll51
- ismet bu siktiğimin ilçeleri ne zaman bitecek17
- geldi yine deli12
- 128.000.000.000 dolar11
- ülkücüler bu ülkenin bel kemiğidir17
- kuran okumayıp nutuk okuyan tip14
- depo ve sevkiyat kıdemli uzmanı8
- müslüman jipe biniyor diye kuduran tüsiadçı13
- yeteeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeer12
- özel güvenlik olma şartları11
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı14
- nervio10
- seks esnasında erkeğinin götünü parmaklayan kız9
- akp'nin baklayı ağzından çıkarmaya başlaması21
- kalın bacaklı kızlar11
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri13
- imamoğlu'nun apo'nun çağrısına destek vermesi9
- sözlükte aktrollerin artması10
- 27 şubat 2025 öcalan'ın açıklamaları31
- mehtap yenge19
- akp mhp dem ortaklığı19
- trump'un erdoğan'ı desteklemesi9
- özgür özel10
- imamoğlu'nun diploma konusu27
- ümit özdağ9
- hem akp'li hem ırkçı olan insan modeli8
- yeni dünya düzenine yön verecek 4 lider8
- şimdi akp mhp ve chplierin de önderi apo mu oldu10
galatasaray'ın transferde süpürme harekatı yaptığının resmidir, üçüne en az 35 milyon euro ödendiği ultraslana yakın kaynaklardan gelen bilgiler.
daha adının yazmayı bırak söylemeyi bile bilmediğimiz oyuncuları alan ünal reyize teşekkürler. *
doğal efendim. orhan sam'ı alacak halimiz yok ya.
http://www.ntvspor.net/ha.../super-uclu-galatasarayda
--spoiler--
jose antonio reyes
Jose Antonio Reyes, ligde 34 maçın 34'ünde de ilk onbirde yer alırken, ispanya Kupası'nda 5 maçın 4'ünde ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçın 3'ünde ilk onbirde forma giydi. 28 yaşındaki yıldız oyuncu ligde rakip filelere de 6 gol atmayı başardı.
TOMAS UJFALUSI
33 yaşındaki Tomas Ujfalusi de bu sezon Atletico Madrid'de oynadığı 32 lig maçında, ispanya Kupası'nda 5 maçta ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu oynadığı tüm maçlarda sahaya ilk onbirde çıktı.
DIEGO FORLAN
Yıldız oyuncu Diego Forlan da daha önce Beşiktaş ile anılmış ancak siyah-beyazlı takım bu transferi gerçekleştirememişti. Forlan bu sezon Atletico Madrid'de ligde oynadığı 32 maçın 23'ünde ilk onbirde yer alırken, rakip filelere de 8 gol kaydetti. 32 yaşındaki tecrübeli yıldız, ispanya Kupası'nda 3 maçın 3'ünde de ilk onbir ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 6 maçın 5'inde ilk onbide sahaya çıktı. Forlan ispanya Kupası'nda ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1'er gol atmayı başardı.
--spoiler--
galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun.
--spoiler--
jose antonio reyes
Jose Antonio Reyes, ligde 34 maçın 34'ünde de ilk onbirde yer alırken, ispanya Kupası'nda 5 maçın 4'ünde ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçın 3'ünde ilk onbirde forma giydi. 28 yaşındaki yıldız oyuncu ligde rakip filelere de 6 gol atmayı başardı.
TOMAS UJFALUSI
33 yaşındaki Tomas Ujfalusi de bu sezon Atletico Madrid'de oynadığı 32 lig maçında, ispanya Kupası'nda 5 maçta ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 4 maçta forma giydi. Tecrübeli oyuncu oynadığı tüm maçlarda sahaya ilk onbirde çıktı.
DIEGO FORLAN
Yıldız oyuncu Diego Forlan da daha önce Beşiktaş ile anılmış ancak siyah-beyazlı takım bu transferi gerçekleştirememişti. Forlan bu sezon Atletico Madrid'de ligde oynadığı 32 maçın 23'ünde ilk onbirde yer alırken, rakip filelere de 8 gol kaydetti. 32 yaşındaki tecrübeli yıldız, ispanya Kupası'nda 3 maçın 3'ünde de ilk onbir ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 6 maçın 5'inde ilk onbide sahaya çıktı. Forlan ispanya Kupası'nda ve UEFA Avrupa Ligi'nde de 1'er gol atmayı başardı.
--spoiler--
galatasarayımıza hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun galatarayımıza.
önceden ünal aysal'ın madrid'e gittiğinde hee alır diyenleri göt etmiştir. ahaha.
kıskananlar bok atmaya başlamıştır. hayırlı olsun.
tabiri caizse ortalığı sikip bırakmıştır. teşekkürler ünal başkan.
sinirlerimi geren transferlerdir.
ya ben quaresma ve simao yu seviyordum bjk aldı,
forlan ve reyes her ikisini de severim bak şimdi galatarasay aldı.
bizde emenike yi aldık. bir fenerbahçe li olarak zoruma giden transferlerdir.
üzülüyorum sözlük.
ya ben quaresma ve simao yu seviyordum bjk aldı,
forlan ve reyes her ikisini de severim bak şimdi galatarasay aldı.
bizde emenike yi aldık. bir fenerbahçe li olarak zoruma giden transferlerdir.
üzülüyorum sözlük.
bir beşiktaşlı olarak hayırlı olsun diyorum efenim.
http://fanatik.ekolay.net...v_3_detail_391_228517.htm Burada da öyle diyor. Olum bak bi Drogba da bu olursa kalbim kaldırmaz haberiniz olsun.
taraftarı sevince, rakipleri hırsa boğmuştur."helal olsun ünal başkan!" dedirten transferlerdir.
galatasaray'ımıza ve futbolumuza hayırlı olsun.
edit: allah belanızı versin lan!
galatasaray'ımıza ve futbolumuza hayırlı olsun.
edit: allah belanızı versin lan!
bir galatasaraylı olarak çok mutlu oldum 3de dünyada tanınmış oyuncular 3ün 1 değil 3ün 3ünüde aldık.
hayırlı uğurlu olsundur.
arda atlatico'ya gitmek istedi büyük başkan ünal aysal atletico'yu galatasaray'a getirdi.
bu kadar net.
arda atlatico'ya gitmek istedi büyük başkan ünal aysal atletico'yu galatasaray'a getirdi.
bu kadar net.
ujfalusi neyse de forlan ve reyes ilaç gibi gelmiştir. forlan'ın adı yeter. diğerleri bonus.
ünal aysal arda turan atletico madrid'e gitmesin diye atletico madrid'i istanbula getiriyor dedirten transferlerdir.
hay allah galatasaray. güzel haberdir.
ezeli rakip, ebedi dost galatasaray'a hayırlı olsun. iyi iyi lig baya güzel olacak.
Beşiktaşlı olarak sevindiğim transferlerdir.
Futbol terörü ili olan Bursa'nın şampiyon olması ya da şampiyon olamadığı için Fifa'ya şikayette bulunan Trabzon'un şampiyonluğa oynaması canımı sıkan, ligi bozan hadiselerdi.
Lig bu 3 takımla güzel.
Sonunda adam akıllı en az 30 hafta 3 takım çekişmesi izleyebiliriz.
Oh be!
Futbol terörü ili olan Bursa'nın şampiyon olması ya da şampiyon olamadığı için Fifa'ya şikayette bulunan Trabzon'un şampiyonluğa oynaması canımı sıkan, ligi bozan hadiselerdi.
Lig bu 3 takımla güzel.
Sonunda adam akıllı en az 30 hafta 3 takım çekişmesi izleyebiliriz.
Oh be!
mutlu etmiştir. bu sezon bomba geldiğimizin resmidir.
güncel Önemli Başlıklar