bugün
- ferdi vs müslüm vs orhan18
- anın görüntüsü8
- kıvılcım harika ertunç9
- 62 kilonun altındaki sözlük kızları22
- vampirov ile kahvehanede çay içmek10
- osman gökçek'in konunun muhatabı ben değlim demesi18
- ferdi tayfur11
- gece atıştırmalık önerileri11
- misafir gidince yapılanlar19
- nervio'ya ayakkabı öneriyoruz kampanyası28
- htş adalet bakanı şadi el veysi23
- aponun sikiyle gerdeğe girilmez12
- libyada köle pazarında satılan insanlar18
- yine emekliye müjde geldi10
- 2025 aile yılı8
- tff'nin yabancı var hakemi kararı40
- kıdem tazminatı tavanı8
- v a m p i r o v26
- arkadaşlar sizce bu ayakkabı nasıl30
- freud türk olsa olabilecekler10
- yuzırların küloları8
- iyi bir insan olmanın modern toplumdaki anlamı10
- arkadaşlar ben sıtarbaksa gidiyorum gelen var mı12
- truenun takip etmediği sözlük kızı11
- akp sizi islam la aldatıp sermayeye köle yapıyor14
- 6 ocak 2025 sigaraya zam gelmesi13
- 14400 gayet yeterlidir15
- komedi filmi önerir misiniz lütfen14
- satılan koinin yükselmesi10
- gecenin şarkısı17
- abd çin'in teknolojik üstünlüğünü durduramıyor11
- oksijensizsu15
- erdoğan'ın sürekli ak parti kongrelerine gitmesi8
- arkadaşlar buyrun çay hazır16
- abdullah öcalanın seks istemesi8
- wifii uydu alıcısı alırken nelere dikkat etmeliyiz10
- kalkmıyor15
- sözlüğün en kültürlü kadın yazarı9
- en son ne yediniz16
- çiğköfte yapabilen bi kızı üzmek14
- elinizde sihirli bir değnek olsa ne yapardınız15
- tekrar ilkokula başlamak ister misiniz11
- gittim de true yu pezevenklerin elinden aldım8
- bir sözlük erkeğine yün çorap örmek11
- giyim tarzını değiştirmek8
- bir kadınla çiftleşmek10
- mezhepsiz müslüman16
- aşık olduğumuzu nasıl anlarız sorunsali26
- evrim dersine tepki yok zorunlu din dersine auvvvv8
- barış alper yılmaz13
daha sonraları bünyesine mydonose türk pop adlı radyoyu da katan, popüler kültürün değil de kalitenin esiri olan, kimsenin çalmadığını çalan, cesur radyodur.
5 şubat tarihinden itibaren istanbul frekansını 106.2 olarak değiştiren radyodur.
ortaokula giderken didem ile morning show u dinlemek için açıtığımız radyo kanalı.
Sözlükle birlikte iyi giden bir radyo istasyonu.
(bkz: didemle morning show)*
birbirinin kopyası olan radyolarla dolu olan radyo piyasasında, hali hazırda tutmuş ve tutması garanti olan isimleri değil de, bilinmeyen ancak kaliteli müzik yapan isimleri çalabilen, buna cesaret edebilen ve bu cesaretin güzel sonuçlarını alabilen bir radyodur.
en kral web sitesine sahip radyo istasyonu. muzikler guzel, dj ler muthis! yurtdisindan dinledigim ender radyolardan!
gün içinde çaldığı şarkıları bir sitede yayınlayarak güzel bir hizmet sağlayan radyo. haa bu yayını bir şahıs yapıyorsa, o kişiye bu hizmetinden ötürü teşekkür ederiz.
http://mydonose.pyromus.com/
http://mydonose.pyromus.com/
aynı şarkıyı günde 5-10 kez dinleyebildiğiniz ama buna rağmen tartışmasız en iyi yabancı müzik istasyonu.o kadar güzel parçalar çalarlar ki günde 5 kere değil 20 kere çalsa gene de dinlersiniz.
aynı şarkıyı bugün bana şu anda yedinci kez dinleten radyo istasyonu. Reklamı azdır, dj'i az konuşur ama top 40 listesinden çıkmaz. abimin patronunun radyosudur aynı zamanda.
(bkz: saygılar sunarım)
(bkz: saygılar sunarım)
masaüstünden bi tıkla radyoyu dinleyebilmeniz için süper bi programı olan radyo kanalı.
denizli ilindeki vericisinin gücünün cep telefonu, mp3 çalar gibi taşınabilir cihazlar ile net dinlenemeyecek kadar düşük olması sebebi ile yaptığım şikayeti gayet ciddiye alarak ellerinden gelen her şeyi yapmak için çaba sarfeden radyodur. yapılan çalışmaları geri bildirim için arayarak bildirmiş, kontrol etmemi istemiş, bir kaç gün sonra yeniden arayarak hala memnuniyetsizlik var ise daha başka şeyler yaparak yayının netliğini düzelteceklerine söz vermişlerdir. kutluyoruz.
popüler kültürde adları sık sık geçen şarkıcı ve grupları fazla çalmayan, fakat en az onlar kadar kaliteli grupları, dj'leri, şarkıcıları bize sunan; club müzikte genelde balkan ülkelerini tercih eden, diğer radyolara göre arapça, yunanca, sırpça, ibranice şarkılara daha fazla ağırlık veren güzide bir yabancı müzik radyomuz.
diğer yabancı müzik çalan radyoların aksine balkan, rus, arap vs. gibi müzikleri çalan ve dj müziğine önem veren ankara merkezli radyo istasyonu.
an itibariyle reachal star'dan till there was you çalarak gönlümü almış radyo. sabahın 10'u bir başıma mağazada. sende olmasan napardik?
1998 veya 1999 yıllarından beri dinlediğim radyodur. Çok dinlenilmek kaygısı olmadan kaliteli yayın yapar. Tavsiye edidilir.
90'lı yılların sonlarında dinlediğim kaliteli radyo istasyonu. zaten bir oraya bir number one fm'e bakıyordum. bir de metro fm mi vardı.
haftalık en iyi şarkılar listesi için
http://mp3asi.net/viewtopic.php?f=197&t=30308
adresine bakılabilir.
http://mp3asi.net/viewtopic.php?f=197&t=30308
adresine bakılabilir.
kafa açıcak şarkıları çalması benim çoğu vaktimi onla geçirmemi sağlıyor.
kaliteli radyodur.
Spectrum medya ya satıldığı günden beri eski tadı vermeyen radyo istasyonu.
bugün bütün gün dinlemek zorunda kaldığım radyo. biri bir cd yapmış. takmışlar oraya, yada koymuşlar ne biliyim. içinde 20 şarkı falan var sanırım. dönüp duruyor aynı şarkılar.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar