bugün

eğleceli +18 film.
güzel film.sanat aramadığınız sürece severek izlersiniz.az önce izledim. içinizdeki heyvanı keşfedin .
zamanı öldüren hoş film.
ailecek izlenmez.
bokunu çıkarmış olsalarda parti nasıl yapılır adamlar göstermiş. izleyince bu amerikalılar çıldırmış diyebilirsiniz.
filmin özeti:dar giyinin.
film; yaklaşık 50 kişi ile evlerinin arka bahçesinde ufak bir lise partisi vermek isterken, 1500-2000 kişilik hayvanımsı bir partiye ve mahallenin yarısının kül olmasına sebep olan 3 tane eziğin gecesini anlatıyor. eğlenceli bir film izlenebilir. sağlam soundtrack'ler var filmde ayrıca.
Ergen filmi, klasik amerikan filmi vs vs diyebilirsiniz ama hadi söyleyin bana kaçınız filmi izlerken orada olmak istemedi? Zaman geçirmek ve eğlenmek için şu yaz gecelerinde izlenebilecek bir film, gayette beğendim.
Buyuk zevkle seyrettigim film. Cigrindan cikma budur iste Ancak muzikleri kotu.

Edit:entry gotume girdi. Soundtarckini indirmis bulunmaktayim.
izledikten sonra parti yapma isteği uyandırabilir, doğaldır. parçaları da ayrı bi güzel olan bir film.
Esmer kıza aşık olduğum film . O nasıl bir fiziktir abi .
12 'den sonra izlenmesi makbul olan film. Liseli gençlerin düzenlediği muhteşem bi partiyi konu ediyor.
yılbaşı arifesinde izlenmemesi gerekn filmdir.

tamam ergen filmi... tamam klasik amerikan filmi... ama orada olmak isterdim o ne amk ya.
arkadaşlarla izlenince daha da eğlenceli olan film.
Bu filmden esinlenilerek tequilanın shot sahnesi denenmeştir.
Ve her zaman ki gibi üzerimize dökmüş bulunmuşuzdur.

güzel film bir erkeğin hayallerini süsler.
amerikan gençlik filmlerinin en aşırısı ve pov (bkz: point of view) tekniğinin bu konuda ilklerindendir.
pov nedir diyecek arkadaşlar pov kamera bakışı demek karakterin gözünden kadrajın gösterilmesidir. oyuncu bahçeye bakar. kamera bakış yönüne doğru sadece bahçeyi gösterir. project-x filminde cücenin son model arabayı havuza soktuğu anda babamın son model mercedes'inin başına aynı şeyin gelebileceğini yani aslında kendimi hissettiğim gerçekten Amerika tarihine geçmiş bir olaydan esinlenilmiş filmdir. Soundtracki yanılmıyorsam eminem'e ait.
Bu filmden esinlenilerek tequilanın shot sahnesi denenmeştir.
Ve her zaman ki gibi üzerimize dökmüş bulunmuşuzdur.

güzel film bir erkeğin hayallerini süsler.
90'ların vazgeçilmez en kıyak amiga oyunlarından biri.
ilk aklıma gelen; kid cudi pursuit of happiness.
nurcu abilerin ve kezban ablaların "beğenmedim, ıy sakın izlemeyin" nidalarıyla taşa tuttuğu film. ama sallayın , that shit is dope man! *
Bazı üniversiteli arkadaşların hayatına dair göz atmasını sağlayan, senaryo ve kadın bakımından hoş bir film. Ayrıca kendi sınıfındaki american pie adlı filmden kat kat iyidir.

Soundtracklerine ayrıca değinecek olursak Eminem, snoop dogg ve Tupac söylüyor.
white trash party, beamer benz or bentley, pursuit of happines gibi kaliteli müziklerin buluştuğu güzel kızlara sahip gençlik filmi.
zen ve bütünsel proje yönetimi ile ilgili bir kelime.
Soundtrackleri bir harika olan film. Net.
Cd'ye abi sen at kafana göre dedim bunu atmıştı. Bir daha gitmedim ııy. Sapık.