bugün

BKM MUTFAK'ın kadrolu çıraklarının en güzelidir bu hanım kızımız. Hayat bilgisi adlı dizinin tombul kızı olarak hafızalara yer etmiş bu yetenekli kız kadar güzel dans edeni zor bulunur. Pırıl pırıl gülen gözleriyle insanın içini ısıtır. Ayrıca;
(bkz: allah sahibine bağışlasın)
rasim öztekin'in güzeller güzeli kızı. kilolu insanların ne kadar sempatik ve güzel olduğunu kanıtlamıştır. ayrıca kendisini inanılmaz derecede sophia bush'a benzetmekteyim.

(bkz: maşallah)
cghb'in yilbasi ozel programinda yaptigi danslar nedeniyle tebrik edilesi sevimli oyuncu.

1987 yılında izmit'te doğdu. ilk ve orta okulu Nurettin Teksan'da, lise eğitiminide Fenerbahçe lisesi'nde tamamladı. Orta okulu bitirdikten sonra bir sene Pera Güzel Sanatlar lisesi'nde tiyatro eğitimi, bir dönem de Fransa'da Ecole des Roches'da dil eğitimi aldı. Lisenin bitimiyle birlikte 2005 yılında Hayat Bilgisi dizisinde demet karakteriyle ilk televizyon projesine başladı. 2006 yılında BKM Mutfak atölye oyuncularına katıldı. Atölyedeki eğitim sürecinde yeniden başlayan Bir Demet Tiyatro'da değişik roller aldı. 2007 de organizasyonunu BKM'nin yaptığı Haldun Dormen'in yazıp yönettiği Hisseli Harikalar Kumpanyası'nda şebnem ve 2008 ocak ayında Show tv'de yeni başlayan yapımcılığını BKM'nin yaptığı SINIF dizisinde gökçe karakteriyle rol aldı. şu an çok güzel hareketler bunlar'daki skeçlerde oynamaktadır.

kaynak: http://www.bkmmutfak.com
üzerine yazılan roller hep kiloları ile ilgili olsa da harika performanslı hatun. ama kilo vermezse suna pekuysal'ın üzerine yapışan rol'ün şişman versiyonu onun üzerine yapışacak. adam gibi rol verin lan kıza *
Yüzünün güzelliği yeter.
sevgilisi de varmış.

http://www.milliyet.com.t....2010/1262492/default.htm
rasim öztekinin babasından hacimce hiç de eksiği olmayan kızıdır. hatta fazlası bile olabilir. kızlara aşırı kilonun hiç yakışmadıüını bizlere göstermiştir.
aşırı kilolu. evet, güzel, sempatik, şirin vesaire ama kiloları görmezden gelinemez bir halde.

fazla kilolu demek bile yersiz, ne yazık ki resmen obez bu kız. biraz kilo vermeli, öyle incecik olsun demiyorum ama biraz versin işte o kiloları. çünkü dediğim gibi şişmanlıktan çıkmış kendisi. böyle giderse ancak "obez kız" rolleri oynayabilecek. kilolardan kurtulursa önü açık. bu kadar zor olmamalı yahu kilo vermek. üzülüyorum kendisine, bu konuda çok ciddiyim. bir erkek olsa o kadar göze batmaz, ama bahsettiğimiz insan henüz 23 yaşında gencecik bir kız ya. daha bu yaşta bu haldeyse, ileriki yaşlarında ne hale gelir düşünmek bile istemiyorum. bırak mesleğini yapmayı, herhalde yerinden bile kıpırdayamaz. demem o ki, oyuncu olmak isteyen bir insan biraz da görüntüsüne dikkat etmeli. en azından mesleğini rahat rahat ve kısıtlanmadan yapabilmek adına.

ama kendisi bu haliyle mutluysa (ki pek ihtimal vermiyorum) ve ömrünün sonuna kadar "obez kız" rolü oynamak istiyorsa bilemiyorum.
rasim öztekin'in kızıdır.
yetenekli, sesi güzel oyuncu. bir de gereksiz bilgi verelim:

ingilizce bilmiyormuş.

kaynak: benzemez kimse sana
sesi çok kötü olduğu halde canlı şarkı söyleyebilen kişi.
ayrıca giderek şişmanlıyor. bi dur pelin.

25 yaşında bu kadar kilo ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.
geçen bir programda rafet el roman a koca burunlu dedi.senin her yerin koca pelincim.
Doksanlar dizisinde neşe karakterini canlandıran tatlı ve sempatik oyuncu.
tatlı olabilir fakat güzel değildir. net.
çok şeker...
aktörlük yeteneği 0/ 10 dur. çünkü kendisi bir aktristir.
yaşıtı olan çoğu dizi oyuncusundan çok daha güzel ve yetenekli olan oyuncudur.
aktristlik yeteneği 4/10 dur.
zayiflamiş, zor bacim zor.

arkanda duran bi adam olmadikca inan zor, belki vardir bilemem ama bence degiştir o adami, varsa yani.
Yaşıtım olan , tatlı tombiş güzel kadın.*
Güzel kadın. Kilo verince daha da güzel olmuş doğal olarak. Ayrıca Türkiye'nin en iyi tiyatro /sinema oyuncularından birinin kızıdır.
görsel

isterse ne kadar güzel olabileceğini zayıflayabileceğini göstermiştir. o zaten güzel de içi kapkara olan zayıflığı güzellik zanneden kezbanların hali ne olur bilememem.
ne kadar zayıflarsa zayıflasın, asla istediği gibi olamayacaktır.
çünkü kemikleri buna müsaade etmeyecektir. sen sanıyor musun 150 kiloluk biri ile 60 kiloluk birinin kemik yapıları aynı olsun? şaşarım aklına.
Cidden balondur.
mide ameliyati olup zayiflayan oyuncu.