bugün

yök'ün yeni aldığı 'her okula bütünleme' kararı hakkında yazı yayınlamıştır.

yaz okulundan sonra bütünlemeler var özet olarak.

http://www.pau.edu.tr/pau...navlari-uygulama-esaslari
kuruluşundan bir yıl önce öğrencisi olmayı başardığım üniversite. hızla büyüyor, yavaşça demini buluyor.

her karışında vukuatım olan ortam.
iib fakültesine gitmeyi düşündüğüm üniversite. Ama okuduklarımdan sonra sanki biraz galiba kesinlikle ( ne yani kararsısız işte ) gitmekten vazgeçtiğim üniversite.

Sinemada görmüştüm, behzat ç bu şehrin valisiydi galiba. Bak şimdi tereddüt ettim. Gitsem mi lan acaba. Gideyim lan denize girerim.
kazananların mutlu olması gereken, gayet sosyal, olaysız, huzurlu bir ortamı olan, pamukkalesiyle, sevgi yoluyla, çınarıyla denizlimizin güzel üniversitesi.
eğitiminin orta klasmanda yer aldığını söyleyebilirim.
zordur en başlarda üniversiteye alışmak; özellikle de büyükşehirden gelindiğinde, sosyal anlamda zayıftır, halk gezmeyi pek fazla sevmez, gezenlerse üniversite öğrencileridir, halk öğrenciyi de pek sevmez para gözüyle bakar öğrenciye, kampüs içinde minibüslerin öğrenciden para alması bundandır. ama çevre oluşmaya başladıktan sonra koymamaya başlar bu problemler kişiye. bir minibüs şöförüyle kavga etmek an meselesidir, ama aynı zamanda sevinilir minibüsler yenilendiğinde, bir nevi küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenir insan, kat ve kat daha büyük bir alışveriş merkezi bilinmesine rağmen, şehirde açılan minicik bir alışveriş merkezi bile mutlu etmeye yeter. üniversite iyidir, güzeldir, gün geçtikçe güzel taraflarını görmeye başlarsın zira ayrıldığında elinde kalan sadece anıların olacaktır. pozitif bakmak lazım içinde bulunulan duruma, bir gün çekip gidilecektir, anıları toparlamaya bakmak lazım geç kalmadan.
Tıp fakültesi hakkında olabildiğince fazla bilgi toplamaya çalıştığım üniversite. hiç okuyan yok mu ki?
Hocalarının götü Everst'i aşmış okuldur.
Büyük ihtimalle makine mühendisliğini kazanıcağım universitesi. Burada okumayı cok mu istedim aslında istemedim ama koşullar boyle oldu ve yazdık hadi bakalım hayırlısı umarım beklentilerimi karşılar iyi arkadaşlar edinirim.
kimlik bilgilerimdeki mahalle-köy kısmında yazan köy ismini komik bulan sabah-akşam havyar yiyip, brunch partileri düzenleyen, iki araştırma görevlisi manhattanlıyı ve daha birçoklarını da içinde sürüsüyle barındıran acayip bi okul. ha bi de mezun olanlar doktorasını cambidge'da yapıyomuş. öyle diyolar.

edit: doktorasını cambidge'de yapmıyor tabi. essex'te yapıyor. ya bsg olum ya.
tercih edenlere allah sabır versin denmesi gerekn üniversite. gençler baya zorlu bir maraton bekliyor sizi haberiniz olsun. ağzınıza edecek hocalar mevcut makine mühendisliğinde.

elektrik elektronik bir nebze daha kolaydır.
gıda, endüstri daha da kolaydır.

ama makineyi yazanların helvasını ben yaparım.
Ege Bölgesinde belki de izmir üniversitelerinden sonra sayılabilecek iyi bir üniversitedir. Şehrin bir çok Ege şehrinden daha gelişmiş olduğu gerçeğini de kabullenmek gerekir. Her devlet üniversitesinde olduğu gibi öğrenci işleri vasattır; özellikle iktisadi ve idari Bilimler fakültesinde. Çoğunlukla tek tip öğrenci modelini barındırır bünyesinde. Marjinal tipler ancak yaza doğru ortaya çıkar. Her şeye rağmen güzel dostluklar kurup, güzel zamanlar geçireceğiniz, dolu bir kadrodan çok şey öğrenebileceğiniz bir üniversitedir.
En son yazarlarımızın verdiği bilgilerden bu yana baya bir gelişmiş olan üniversitemdir. Kampüs baya bir gelişti pek çok fakülte binası var. Ama kampüs dağın eteklerinde olduğu için özellikle iktisadi ve idari bilimler fakültesindeki ikinci öğretimlerin ders çıkışlarında domuzlarla birlikte ring beklediği doğayla iç içe bir eğitim kurumudur. Domuzu bizzat görmüş olmamla birlikte yavru ayı gören arkadaşlarımızda vardır. Bunlara rağmen eğitim kadrosu güçlü olan çok iyi öğretim elemanlarına sahip olan bir üniversitedir paü.
yeni okulum.eğitim düzeyi iyi.40 bin öğrencisi var.kampüs güzel.
Pamukkale Üniversitesi iktisadi ve idari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü tarafından akademik anlamda Türkiye’de ilk kez düzenlenen “I. Ulusal Siyaset Bilimi Kongresi 2012 - (USiB’12)” başladı.***
http://www.denizliguncel....resi-ilk-kez-duzenleniyor
egenin en büyük camisinin inşaatının temel atımı için bugün çevre ve şehircilik bakanı ertuğrul bayraktar ve ertuğrul günayı ağırlayan üniversite.
üniversite çevresinde yürüme mesafesiyle 5 dakika uzaklıkta yaklaşık 3 tane cami olmasına rağmen bugün pamukkale üniversitesine egenin en büyük camisinin inşaatının temeli atılmakta. temel atma töreni öğrencilerin vize dönemine denk getirilmesi manidardır. bu şekilde zaten vizelere çalışmakta olan üniversite öğrencilerinin tepkisi azaltılmıştır.

zaten bakımsız olan (pamukkale üniversitesinin giriş kapısı yoktur) kampüse egenin en büyük camisi gibi kaynak ve zaman israfı olan bir proje neden yapılmaktadır?

ikincisi bu proje için neden üniversite arazisi seçilmiştir?

üçüncüsü üniversite çevresinde 3 4 kadar cami varken neden yeni cami yapımına ihtiyaç duyulmaktadır?

dördüncüsü zaten ibadet etmek isteyen öğrenciler boş sınıflarda ibadetlerini gerçekleştirmektedir.

beşincisi farklı dini görüşlere sahip öğrenciler için kilise sinagog ve ibadethaneler yapılacakmıdır.çifte standardın sebebi nedir?

altıncısı türkiyede özgür düşünce ortamının yeşerdiği yegane yerlerden olan üniversitelere diyanetle ortaklaşa cami yapılmaktadır.
http://blog.milliyet.com....liyor/Blog/?BlogNo=369795

yedincisi üniversitelere yapılacak camilerin artık iktidar değişse bile yıkılmayacaktır. hiçbir hükümet o camileri yıkmaya cesaret edemez. hükümet paralel devlet inşaatını sürdürmektedir. üniversite kadrolarını ele geçirdikten sonra şimdide cami yaparak üniversiteleri bir nevi medreseye dönüştürme eğilimindedir.

paralel devlet nedir?
devlet kurumlarının zayıflatılıp yerlerine yeni kurumların açılarak güçlendirilmesidir.

kızılay yerine mazlum der/deniz feneri
meb yerine cemaat dersaneleri
sağlık bakanlığı yerine özel hastaneler
x yerine y

gibi alternatif kurumları devreye sokarak oluşturulan devlet türüdür.

sonra halk;

-allah devletimize zeval vermesin, değil;

-allah hükümetize zeval vermesin, der.

söyleyeceklerim bu kadar.
Bu aralar okul yolunun toz dumandan gözükmediği kampüs alanına sahiptir. iş makinaları harıl harıl çalışıyor. Bakalım neler olacak, birlikte göreceğiz.
benimde içinde bulunduğum üniversitem myo okuduğum için kampüse yazın gitmiştim,ama dgs ile bahçeşehire geçip hayatıma bir ayar çekmek istiyorum.
kampüsü şantiye olan üniversite.
en az 15 yıldır bir kampusa değil, şantiyeye sahiptir.

ağaoğlu'na versinler de adam 2 senede bitirsin bari ya.

"myuniversity" diye de çaktı mı adına tamamdır.
Zerre sevmediğim bok gibi okulum. kampüs adı altında büyük bir şantiyeye sahiptir*. ego manyağı egitmenlerden tutun da şahinli piyasa kırolarına kadar bünyesinde birçok insan mevcuttur. etrafındaki cafeler ve bi iki bar dışında sosyalliğin dönmediği, dağın yamacındaki üniversite.

dip not: varsa bizden biri bi dürtsün.
yağmurlu havalarda çalışan tek ring yüzünden öğrencilerin mağdur duruma düştüğü üniversite.
1992 yılında 9 Eylül Üniversitesinden ayrılarak bağımsızlığını kazanan üniversite. Denizli'nin Kınıklı bölgesinde Çamlaraltı mahallesinde olan, dağ eteğinde bulunan; özellikle komşu illerde ki öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alan, geniş yerleşkesiyle dikkat çeken üniversitedir. Bünyesinde bulunan iktisadi ve idari bilimler fakültesi Türkiye'de en iyi eğitimi veren okulların başında gelir.
Ayrıca bütünleme sistemi ve yaz okuluyla öğrencilerin okulu erken bitirmesini sağlayacak olan kolaylığı göstermiştir.
Merkez yemekhanesinde ikinci öğretim öğrencilerini de düşünen üniversite. Saat 15.00-16.00 arasında şubat ayından itibaren ikinci öğretimlerin yemek ihtiyacını karşılayacak olan kurum.
2.00 ortalama yüzünden 3. sınıf olmam gerekirken 2. sınıf olduğum hocalarından öğrencilerin dert yandığı lanet üniversite.
nerden geldim acaba düşünmeden kendimi alamadığım okul. bu kadar kasıntılı hocalarla ve öğrencilerle nasıl geçicek önümdeki yıllar merak ediyorum.