bugün

değişikliklerle yine maçı veren antrenör.
Otomatik pilottan manuele geçip koca uçağı düşürmeyi başaran pilot misali.
Puhahahahahahahaha. Evinde 3-0’dan kasımpaşa’ya maç veren kırıntı..
Muhtemel ikinci beşiktaş yenilgisinden sonra artık bavulunu toplar herhalde.
Kansız pisliğin tekidir. Bu hafta hakemi tehdit etmesini herkes gördü. Zamanında Hagi Çingenesi ile birlikte hakem dövmüşlüğü bile var. Küfürbaz şerefsiz it!
istifa diyen derin fblidir.
sezon sonunu görmeye hakkı var.
istifa diyenin şu an hakkı vardır amk. Tamam eyvallah seviyoruz ama her köy takiminda ayrı bir facia yasiyoruz. Şampiyonlar liginin en kotu takimina elendik, Avrupa liginin en kötü takımına puan verdik. 3-0dan 3-3, 2-0dan 2-2'ye ard arda gelen maçlar var.
E ne sikime hocalık yapıyorsun ki? Çıkıp şimdi Galatasaray formasının önemini anlatcaz falan dersin sonra yine aynı tas aynı hamam.
Ya sikerim artık böyle futbolu yeter ya. Sezon başı Beşiktaş faciası, young boys faciası, Kasımpaşa, rigas.
Daha ne yaşatacaksin lan yeter ya.
Kadıköy'de Mourinho'ya 3 posta atıp, kredisini arşa çıkartmıştır.
Ayrıca fb'nin 32 maçlık yenilmezlik serisini bitirmiştir.
Seviyoruz hocam seni.

Arkandayız canim hocam.
Kadıköyde feneri yenip kredisini arşa mi cikarmis?
O nasıl vizyon lan öyle? Feneri yenmek ne amk bu mu başarı?
Yavaştan bavulu toplamaya başlasın takım içinde otoritesi yok bitmiş.
Geldiği sezondan bugüne kadar şampiyon olmuş ve takıma ivme kazandıran biri üç dört maç ile harcanmaz.

Diğer takımlarin genelde bu tip gelenekleri yoktur. Adama sampyionluk hakkında konuş desen cümle kuramayacak. Herkes kendi işine baksın.
Azıcık duruşun varsa bu gece istifa et, defol git.
Kucuk fatih terim'dir.

Edirne sinir kapisinda disari cikabilecegini sanmiyorum ancak bu sene sampiyon olursa ondan sonra 2 sene de sampiyon olur ve 5'leme yaparak yurtdisina cikar belki.

Sonra fatih terim gibi her basi sikisan gs yonetimi; okan'i getirir, kovar, getirir, kovar...
Fatih Terim'in ölüsü şu kadroyla riga'yı ezerdi.

Fatih terim'e gel git verdikleri kadro morutan, gomis, mostafa Muhammed, kaç yaşındaki Babel nedir, kaç yaşındaki arda turan, emre Kılınç, onyekuru, donk, cicaldau..
Alternatifi bırak ilk 11 bile leş durumdaydı.

Şu anki Galatasaray kadrosuna yakın kadroya sahipken fatih terim Juventus'u şampiyonlar ligi dışına iterek grup çıkıyor, çeyrek finallere kalıyordu.

Aq şu kadroyla köy takımlarını geçemiyor Okan.
icardi, osimhen, davinson sanchez, Gabriel sara, hakim Ziyech'li bir ton alternatifi olan kadroyla hem de.
hoca moca değil binlerce kez söyledim her yerde. hater olarak adlandırıldık ne diyeyim ki... uzun uzun analizlerimi yazmayacağım neyin ne olduğunu biliyorum o bana yeter:)
beğenmediğimiz domenec torrent zamannda , elde doğru düzgün futbolcu yokken bile takımın fizik kondisyonu şimdikinden çok daha iyiydi barcelona ile dişe diş oynamıştık . şimdi young boysa yeniliyoruz.
bu aralar buruk günler yaşayan eski futbolcudur. Dün akşam maçı açtım, keyifle ve rahat rahat maç izleyeceğiz diye hayal ederken, takımının aşırı zorlanması çok şaşırttı. Maçı izlerken yıprandım resmen. Oyuncuların performanslarının bu kadar istikrarsız olması üzmüştür. Ligimizdeki bazı şeylerin, avrupa standartlarının çok altına düştüğünü düşündürmüştür. Bu kadar çok para kazandığı halde, bu kadar beceriksiz olmayı başarabilen futbolcular başka hangi ligde vardır bilemedim.
gereken hamleleri yapmak bu kadar zor mu yaw.
hoca moca değildir,yillardir soylerim. 300 milyonluk takım var eljnde, daha once hic bi gs tdsine bu imkan verilmemis. senin simdiye bir avrupa kupasi alman gerekiyordu.

ayni imkanlar fatih terime verilseydi simdi o kupa gelmisti.

fstih terim; omer bayram, feguali, babel ve belhanda gibi coplerle gsyi döndürmeye calsiiyordu sonradan barcayi eliyordu nerdeyse.

fatih terime 300 milyonluk kadro verilseydi bak bakalim neler yapiyordu.

okan buruk hamza hamzaoglujun bir iki tık üstü başka bi şey değil.
Bjk maçına 4-4-2 çıkarak cesaretini göstermiştir.
Pep, klopp, ancelotti bile yapamadı bunu.
derbi canavarı hocadır.

rakipler acayip nefret ediyor lan bu heriften. halbuki fatih terim gibi hareketleri tavırları falan da yok. genel olarak beyefendi bir görüntü sergiliyor, hakeme itiraz ediyor falan diye rakipler neden sanki kendilerine sövülmüş gibi davranıyor anlamıyorum.

ben bu kadar derbi kazansam, jesus'u, ismail'i, şenol'u kovdursam, rakiplere kongre yaptırsam öyle bir yerin dibine sokardımki bunları, hakkımda ferman çıkarırlardı.

şinanay mı zorunuza gitti, yoksa derbilerde içinizden geçmesi mi? hangisi çözemiyorum.

iyiki kovmamışız young boys maçından sonra, yoksa son 2 ayı yaşayamazdık.

ada vapuru yandan çarklı,
okan mourinho'ya kadıköy'de çaktı.
Kaliteli biri olsa, ses etmezdi kimse. Hakem döven kancık zihniyeti, Fetö himmetiyle Çingen Hagi zamanlarından gelen kollanmalarını, kankileri Şaban Şükür ve Penaltıcı Arif kansızını ve bunun gibi dahasını sıradan Cinconlular tabiki sevecektir; fakat bu geçmişte yaşanılanları vicdanlı bir eski Cinconlu olarak ben sineye çekmedim ve doğru yolu buldum, Fenerli oldum. Vitaminsiz Okan hıyarının sevilmesi bir Cinconlu için gayet normal. Onlar lakap olarak "Penaltıcı" hitabını almış bir futbolcumsuyu, açık ve net kanun orada duruyorken vekillik maaşı yanına TRT'den paraları hacılayan Şaban Şükür denen efsanelerini görüp ses etmeyen kitle; Okan'ın Fener'e küfrünü, ceza almayışını mı görecek sanki. Kıçınızı da yırtsanız bir çocuğun babası mühimdir ve bu çocuğun babası Ermeni. Hem de burjuva bir Ermeni. Okan da bu çocuğun hakiki bir evladı. Seven sevsin, ben sevmiyorum.
ermeniler sevsin seni. Geldi yine. Başka cümle kuramıyor garibim her sabah aynı cümlelerle şakıyor.

Bülbül ağlatan, Kanarya zıplatan hocadır.