bugün

ayrılmak için bahane arayan sevgilidir.
söylemiyorsa affedecek demektir. bunun için neye kızdığı da önemli değil. fazla üstüne gitmeyin, yakın zamanda kızgınlığı geçer nasılsa.
anlamanızı bekleyen sevgilidir.
anlamsız trip atan sevgilidir.böyle bazı bazı anlarda tripleri gelir olur olmadık.bunların kaynaklanmasının sebebi de;3-5 kız bir araya gelirler.bunların içinde bitanesinin ilişkisi sağlamdır diğerlerinin buhranlı ilişkilerini öğrendiğinde sürü psikolojisi yaşayarak trip atma isteği doğar içte.işte öyle birşey.
uyanık sevgilidir.
ona karşı yaptığın hatalı davranışların bir çoğunu düşünmene sebep olur.
en az ikisini düzeltirsin.
çok fena kapris yapar. gün boyu ağzından tek kelime çıkmaz. genelde alışveriş yaparken başlar tartışma ve sonra sular durulur. mümkün değil bir daha konuşturamazsınız bunu. ufak bir hediyenin işe yaradığı gözlenmiştir.
(bkz: pinar nooldu)
on yüz bin tane bok yedikten sonra erkeğin hiç birşey olmamış gibi davranması durumunda gösterilen dişi davranışıdır.
büyük ihtimal karşısındaki sevgilisi olacak şahıs, hep aynı hataları yapıyordur, bıktırmıştır..
doğal olarak neye kızdığını söylemeyen kişi de, laf anlatmaktan bıkmıştır, yorulmuştur. bırak, dağınık kalsın diyordur.
Parça pincik edilesi sevgilidir.
sorulan sorulara cevapları yok bişey , bişey yok dedim,tamam kapatalım konuyu gibi laflar olunca insanın çileden çıkması kaçınılmazdır.
Ne karın ağrın varsa söyle demi..
sen anla odunmusun der, en sonunda zorla söylettiğinizde öyle eften püften birşeyi anlamanız için hafız olmanız gerektiğini düşünürsünüz..
neye kızdığını söylemeyen arkadaş, neye kızdığını söylemeyen teyze,* neye kızdığını söylemeyen netcan, neye kızdığını söylemeyen sadrazam vb. gibi varyasyonları olabilir.
(bkz: moron)
192 ülke kadınları arasında yapılan araştırma sonucu sadece tk'larda rastlanan davranış bozukluğudur.

ya da kısaca, bildiğin tribal enfeksiyondur.
naz yapan sevgilidir. ama şu laf boşuna söylenmemiş; fazla naz aşığı usandırır.
aklınca gizem yapan sevgilidir. zoru oynamayı sever ve sürekli ilgiyi üzerinde yoğunlaştırır kanınca.
içinde biriktire biriktire patla emi denilesi sevgili. kendi haline bırakın sakinleyince döner.
insana günü zehir eder.
ağızının üstüne iki tane yumruk koyulacak sevgilidir.
söylemez bir de yok bir şey diye bağırır.
konuyu kapatmaya çalışırsın, "insan bir sorar noldu diye, umrunda değil" falan der.*
kesin hatungillerdendir. er kişinin söylediği tek kelime üzerine trip atmakta ve hayatı zindan etmektedir. yazık gence be, üzüldüm şimdi.
gelsin beni pohpohlasın diyen sevgilidir.
bir tür taktiktir. siz de "madem istemiyorsun söyleme hayatım" diyiniz, apışıp kalsındır.
bi boka kızdığı falan yoktur sıradan triplerdir bunlar.
bu tip tribal ataklarına karşılık, aynı oranda* * siklemez bi tavır alıp fazla muhatap olmadan atak bertaraf edilmelidir.
hazır bertaraf etme demişken hatta ağzının ortası tokat yapıştırmak suretiyle de bu sıkıcı durum marjinalize edilebilir
(bkz: flüte kızdığını söylemeyen sevgili)
anlaşılmış olması gerektiğini düşünüyor olabilir ya da konuşmaya başlarsa kıyametlerin kopacağının haberciside olabilir bu sessizlik. fazla üstelememek gerekir.
-niye kızdın safinaz?

+ ya bırak ya

- söylesene anuna koyim

+ offff

- skicem ama tahtanı lan

+ ya cezmi

+ ne var lan cezmi cezmi kafamı sktin

- ya offf

+ kızım niye kızdın diyorum söylesene anuna koyim

- çok küfür ediyorsun

+ kim ben mi yalanlarını skim.