bugün
- yazarların tercih ettiği ölüm şekilleri17
- başı kapalı bir kızla evlenir misiniz8
- ressamlık mesleği ölmüştür15
- 3 şubat 2025 gaziantep fk galatasaray maçı32
- gay ilişki teklifi almak10
- 1 şubat 2025 akdeniz depremleri41
- arkadaşlar müsadenizle ben kitap okumaya gidiyorum8
- alvaro morata10
- 2 şubat 2025 fenerbahçe çaykur rizespor maçı111
- genç göstermek11
- bir yazarla karşılaşmaktan korkan sözlük erkeği14
- anın görüntüsü12
- kuresel ikinma nikli yazar10
- eve çiçek gelmesi10
- aşık olduğunuzu nasıl anlarsınız14
- 34 yaşında olmak21
- e f e12
- ioçk pavyon şarkıcısı olma ihtimali10
- kuru götlü9
- sözlüğün en güzel popolu erkeği14
- kendisini ilk önce mesleğiyle tanıtan kişi19
- pardonadinizasizmi28
- erkeklerin düşüncesiz olması13
- ne yapsam gay diyorlar13
- sözlük erkeklerinin bugünkü kombinleri26
- aynı karıyla tekrar evlenmek8
- çamaşır makinesinin sallanmaya başlaması13
- 34 yaş yazarlar birliği23
- taksicilerin orospu çocuğu olması15
- saç beyazlamasına karşı şampuan önerileri10
- ellerim bos gonlum hos11
- mercedes 302 ile yolculuk yapmış efsanevi nesil9
- şarkı yazmak13
- istanbulda geçinmek için 175k maaş yeterli olur mu10
- herkes uzman olduğu konuda yazsın35
- 2 şubat 2025 türk futbolunda kara gece56
- doğum oranı düşüşüne çözüm önerileri21
- ibo'nun dansöz sibel gökçeyi de sikmesi10
- kur an'ın yarattığı devrimler14
- sözlükte belediye başkanı olabilecek yazarlar18
- en son ne yediniz14
- karınız annenizi dövse boşanır mıydınız9
- martı ile korsan taksicilik yapmak istiyorum14
- sevgiliniz işsiz kalınca her ay 100k verir misiniz8
- öğretmenlere ıq testi şoku10
- iremga'nın hala yaşıyor olması17
- erkekleri cinsel obje olarak gören bayan15
- saraca silsüpüroğlu14
- şarkı sözüyle mesaj vermek9
- 2 şubat 2025 fenerbahçeye verilen skandal penaltı13
entry'ler (1102)
Selam sana uzun zamandır anlatmak istiyorum ve konuşmak istediğimi söyledim her konuşmak için çağırdığımda da konuşmadım konuşamadım.
Korktum belki yalnız kalmaktan, sensiz kalmaktan, bilmiyorum.
Söylemem lazım bir gün bitecek ilişkimiz çünkü her ne kadar seni seviyorum desende aslında sevmediğini biliyorum artık öpüşürken gözlerini kapattığında artık beni öpmediğinin bilincindeyim peki neden gitmiyorsun.
düşüncen nedir şuan ilişkimizi bitirirsek çevrendeki herkes durumu farklı anlayacak beni sevmiyorsun başka sebeplerle şuan yanındayım aslında bende artık gitmek istiyorum fakat şu intihar girişimin beni alıkoyuyor.
daha önce de intihar girişiminde bulunanlar oldu evet ama sen bunu ciddi anlamda yaptın o kamera kaydını izlemesem yaptığının sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünecektim fakat değil sen gerçekten ölmek istedin ve bunun sebebi ben değilim.
şuan iyi olmanı bekliyorum gitmek için iyi olduğun an gideceğim, gideceğim çünkü bunu benim yapmamı istiyorsun hoşçakal meleğim. umarım mutlu olursun.
Korktum belki yalnız kalmaktan, sensiz kalmaktan, bilmiyorum.
Söylemem lazım bir gün bitecek ilişkimiz çünkü her ne kadar seni seviyorum desende aslında sevmediğini biliyorum artık öpüşürken gözlerini kapattığında artık beni öpmediğinin bilincindeyim peki neden gitmiyorsun.
düşüncen nedir şuan ilişkimizi bitirirsek çevrendeki herkes durumu farklı anlayacak beni sevmiyorsun başka sebeplerle şuan yanındayım aslında bende artık gitmek istiyorum fakat şu intihar girişimin beni alıkoyuyor.
daha önce de intihar girişiminde bulunanlar oldu evet ama sen bunu ciddi anlamda yaptın o kamera kaydını izlemesem yaptığının sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünecektim fakat değil sen gerçekten ölmek istedin ve bunun sebebi ben değilim.
şuan iyi olmanı bekliyorum gitmek için iyi olduğun an gideceğim, gideceğim çünkü bunu benim yapmamı istiyorsun hoşçakal meleğim. umarım mutlu olursun.
viktor tsoy'un nacizane güzel şarkısı.*
(bkz: Dojd dlya nas)
olayın batı şehrinde geçiyor olmasından kaynaklanır.
aynı olayın tıpkısının aynısını biz gaziantapten adanaya gelirken yaşadık ilk el kaldırdığımız araç durdu bize yardımcı oldu sağolsun.
aynı olayın tıpkısının aynısını biz gaziantapten adanaya gelirken yaşadık ilk el kaldırdığımız araç durdu bize yardımcı oldu sağolsun.
halis toprak'ın 17lik bir çıtırla evlenmesi gibi bir olaydır.*
kağıt peçete görünce masturbasyon yapan tipten daha zararsız bir tiptir.
''ulan ya sabah kadar devam ederse ve yine evi su basarsa, uğraş dur ondan sonra''
deiset olduğu günde ölmek daha hayırlı olacak durumdur.
izinsiz çekildiği taktirde özel hayata müdahaleden fotoğraf çeken kişi şikayet edilebilir.
parasız okuduğu öğrencilik zamanlarını hiç bir zaman unutmayıp, koskaca üç kıtaya yayılan osmanlı ordusunun en önemli bölgesi olan anadoluyu kurtardıktan sonra, ticarete yönelmesinden sonra kazandığı servetidir.
atatürk bir çok şeker, uçak, demir-çelik vs gibi fabrikalar kurdurtmuştur ve denildiği gibi de bunları chp'ye bırakmıştır chp de atanın servetine sahip çıkamayıp teker teker başta en önemlisi olan uçak fabrikası olmak üzere kapatmıştır.
*
ve bu servetin içinde iş banaksı da vardır, bu da diğerleri gibi chp'ye miras bırakılmıştır.
ve chp yöneticileri bu bankadan koskaca ata'nın manevi kızına beşbin tl* maaş bağlamıştır.
tabi bu bir çoğunuza göre ''vay be iyi para'' gibi laflar ettirebilir ama koskaca paşann kızı için bu az bir paradır gerçekçi olmak gerekir.*
bugün bir banka sahibinin kızının aylık ne kadar harcadığını düşünürseniz gerçekleri daha net görebilirsiniz.
sonuç olarak ata'nın en değerli mirasına yani kızına chp sahip çıkamamıştır.
atatürk bir çok şeker, uçak, demir-çelik vs gibi fabrikalar kurdurtmuştur ve denildiği gibi de bunları chp'ye bırakmıştır chp de atanın servetine sahip çıkamayıp teker teker başta en önemlisi olan uçak fabrikası olmak üzere kapatmıştır.
*
ve bu servetin içinde iş banaksı da vardır, bu da diğerleri gibi chp'ye miras bırakılmıştır.
ve chp yöneticileri bu bankadan koskaca ata'nın manevi kızına beşbin tl* maaş bağlamıştır.
tabi bu bir çoğunuza göre ''vay be iyi para'' gibi laflar ettirebilir ama koskaca paşann kızı için bu az bir paradır gerçekçi olmak gerekir.*
bugün bir banka sahibinin kızının aylık ne kadar harcadığını düşünürseniz gerçekleri daha net görebilirsiniz.
sonuç olarak ata'nın en değerli mirasına yani kızına chp sahip çıkamamıştır.
converse kültürünü zenciler başlattığı için çünkü bez ayakabı olduğundan zamanında ucuz bir ayakabıydı**fakat buna rağmen zenciler her eskidiğinde yeni ayakkabı alamazlardı ve yırtık pırtık giyerlerdi.
şimdi genelde bu converseleri ülkemizde beyaz türkler giyiyor fakat eskisi gibi ucuz olmadığına göre moda olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.
demekki modayı fakirler yönlendiriyor arkadaş.
şimdi genelde bu converseleri ülkemizde beyaz türkler giyiyor fakat eskisi gibi ucuz olmadığına göre moda olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.
demekki modayı fakirler yönlendiriyor arkadaş.
eğer anne, kibariyenin annesi gibiyse, çok vahim bir durumdur.
kişinin pskolojik teaviye ihtiyacı vardır.
http://www.itusozluk.com/.../kibariye+nin+annesi/6564
kişinin pskolojik teaviye ihtiyacı vardır.
http://www.itusozluk.com/.../kibariye+nin+annesi/6564
her küfürün gerçekleşmesi anlamına gelir.