bugün
- en güzel yaş11
- bu yaz hayata geçirilecek planlar18
- kaşarlı pide vs kıymalı yumurtalı pide18
- sevgilisi olduğu halde sözlükte takılan kişi15
- sahurdayız uludağ sözlük29
- duygularla oynamak13
- diana luna hekate8
- an itibariyle yazarlarin yaptigi seyler35
- parası olan erkek her yaştan kadın alabilirmi13
- hayattan sıkılmak12
- sunulan sevginin koşullara bağlı olması10
- kitap okumak10
- kızlar kıllı erkekleri sever mi15
- en son ne içtiniz17
- 9 mart 2025 alanyaspor galatasaray maçı29
- ikinci şans verir misiniz17
- erkeklerin sürekli uyuması15
- evde kalmış erkek10
- google ile nasıl irtibata geçebiliriz10
- ahmet beyin beyaz bareti10
- pidenin üzerindeki siyah şeyler11
- anın görüntüsü21
- mariyya orucunu dayakla açmak istiyorsun anlaşılan9
- küresel ıkınma9
- aykolik kafası18
- başörtülü bacımıza balon patlatan güney koreli9
- gazanfer metin9
- arkadaşlar bakar mısınız9
- colani vs mustafa kemal14
- manyak olmaya karar verdim8
- ekşi sözlüğün alevi nüsayri istilasına uğraması15
- çin cpu teknolojisinde türkiye'nin 200 yıl önünde12
- kadınların gariplikleri10
- ablanın ölmesi11
- ideal yaş farkı18
- saat kaçta doğdunuz11
- aykolik bugün nereyi gezdi sorunsalı21
- v a m p i r o v8
- komşu kızıyla evlenmek9
- glasgow rangers14
- sürekli üç kağıt düşünen insan8
- evlilik düşünmeyen kadının hayattaki amacı13
- manuel vites mi otomatik vites mi sorunsalı23
- çapkınlık8
- ece gürel13
- sevgilinin memelerine nutella sürüp yalamak9
- sürekli engelleyip engelli kaldıran erkek9
- dünyada tüm çağların aynı anda yaşanması9
- cadılık eğitimi almak13
- kitap tavsiyeleri8

entry'ler (1102)
Selam sana uzun zamandır anlatmak istiyorum ve konuşmak istediğimi söyledim her konuşmak için çağırdığımda da konuşmadım konuşamadım.
Korktum belki yalnız kalmaktan, sensiz kalmaktan, bilmiyorum.
Söylemem lazım bir gün bitecek ilişkimiz çünkü her ne kadar seni seviyorum desende aslında sevmediğini biliyorum artık öpüşürken gözlerini kapattığında artık beni öpmediğinin bilincindeyim peki neden gitmiyorsun.
düşüncen nedir şuan ilişkimizi bitirirsek çevrendeki herkes durumu farklı anlayacak beni sevmiyorsun başka sebeplerle şuan yanındayım aslında bende artık gitmek istiyorum fakat şu intihar girişimin beni alıkoyuyor.
daha önce de intihar girişiminde bulunanlar oldu evet ama sen bunu ciddi anlamda yaptın o kamera kaydını izlemesem yaptığının sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünecektim fakat değil sen gerçekten ölmek istedin ve bunun sebebi ben değilim.
şuan iyi olmanı bekliyorum gitmek için iyi olduğun an gideceğim, gideceğim çünkü bunu benim yapmamı istiyorsun hoşçakal meleğim. umarım mutlu olursun.
Korktum belki yalnız kalmaktan, sensiz kalmaktan, bilmiyorum.
Söylemem lazım bir gün bitecek ilişkimiz çünkü her ne kadar seni seviyorum desende aslında sevmediğini biliyorum artık öpüşürken gözlerini kapattığında artık beni öpmediğinin bilincindeyim peki neden gitmiyorsun.
düşüncen nedir şuan ilişkimizi bitirirsek çevrendeki herkes durumu farklı anlayacak beni sevmiyorsun başka sebeplerle şuan yanındayım aslında bende artık gitmek istiyorum fakat şu intihar girişimin beni alıkoyuyor.
daha önce de intihar girişiminde bulunanlar oldu evet ama sen bunu ciddi anlamda yaptın o kamera kaydını izlemesem yaptığının sadece dikkat çekmek için olduğunu düşünecektim fakat değil sen gerçekten ölmek istedin ve bunun sebebi ben değilim.
şuan iyi olmanı bekliyorum gitmek için iyi olduğun an gideceğim, gideceğim çünkü bunu benim yapmamı istiyorsun hoşçakal meleğim. umarım mutlu olursun.
viktor tsoy'un nacizane güzel şarkısı.*
(bkz: Dojd dlya nas)
olayın batı şehrinde geçiyor olmasından kaynaklanır.
aynı olayın tıpkısının aynısını biz gaziantapten adanaya gelirken yaşadık ilk el kaldırdığımız araç durdu bize yardımcı oldu sağolsun.
aynı olayın tıpkısının aynısını biz gaziantapten adanaya gelirken yaşadık ilk el kaldırdığımız araç durdu bize yardımcı oldu sağolsun.
halis toprak'ın 17lik bir çıtırla evlenmesi gibi bir olaydır.*
kağıt peçete görünce masturbasyon yapan tipten daha zararsız bir tiptir.
''ulan ya sabah kadar devam ederse ve yine evi su basarsa, uğraş dur ondan sonra''
deiset olduğu günde ölmek daha hayırlı olacak durumdur.
izinsiz çekildiği taktirde özel hayata müdahaleden fotoğraf çeken kişi şikayet edilebilir.
parasız okuduğu öğrencilik zamanlarını hiç bir zaman unutmayıp, koskaca üç kıtaya yayılan osmanlı ordusunun en önemli bölgesi olan anadoluyu kurtardıktan sonra, ticarete yönelmesinden sonra kazandığı servetidir.
atatürk bir çok şeker, uçak, demir-çelik vs gibi fabrikalar kurdurtmuştur ve denildiği gibi de bunları chp'ye bırakmıştır chp de atanın servetine sahip çıkamayıp teker teker başta en önemlisi olan uçak fabrikası olmak üzere kapatmıştır.
*
ve bu servetin içinde iş banaksı da vardır, bu da diğerleri gibi chp'ye miras bırakılmıştır.
ve chp yöneticileri bu bankadan koskaca ata'nın manevi kızına beşbin tl* maaş bağlamıştır.
tabi bu bir çoğunuza göre ''vay be iyi para'' gibi laflar ettirebilir ama koskaca paşann kızı için bu az bir paradır gerçekçi olmak gerekir.*
bugün bir banka sahibinin kızının aylık ne kadar harcadığını düşünürseniz gerçekleri daha net görebilirsiniz.
sonuç olarak ata'nın en değerli mirasına yani kızına chp sahip çıkamamıştır.
atatürk bir çok şeker, uçak, demir-çelik vs gibi fabrikalar kurdurtmuştur ve denildiği gibi de bunları chp'ye bırakmıştır chp de atanın servetine sahip çıkamayıp teker teker başta en önemlisi olan uçak fabrikası olmak üzere kapatmıştır.
*
ve bu servetin içinde iş banaksı da vardır, bu da diğerleri gibi chp'ye miras bırakılmıştır.
ve chp yöneticileri bu bankadan koskaca ata'nın manevi kızına beşbin tl* maaş bağlamıştır.
tabi bu bir çoğunuza göre ''vay be iyi para'' gibi laflar ettirebilir ama koskaca paşann kızı için bu az bir paradır gerçekçi olmak gerekir.*
bugün bir banka sahibinin kızının aylık ne kadar harcadığını düşünürseniz gerçekleri daha net görebilirsiniz.
sonuç olarak ata'nın en değerli mirasına yani kızına chp sahip çıkamamıştır.
converse kültürünü zenciler başlattığı için çünkü bez ayakabı olduğundan zamanında ucuz bir ayakabıydı**fakat buna rağmen zenciler her eskidiğinde yeni ayakkabı alamazlardı ve yırtık pırtık giyerlerdi.
şimdi genelde bu converseleri ülkemizde beyaz türkler giyiyor fakat eskisi gibi ucuz olmadığına göre moda olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.
demekki modayı fakirler yönlendiriyor arkadaş.
şimdi genelde bu converseleri ülkemizde beyaz türkler giyiyor fakat eskisi gibi ucuz olmadığına göre moda olmasından kaynaklanıyor olsa gerek.
demekki modayı fakirler yönlendiriyor arkadaş.
eğer anne, kibariyenin annesi gibiyse, çok vahim bir durumdur.
kişinin pskolojik teaviye ihtiyacı vardır.
http://www.itusozluk.com/.../kibariye+nin+annesi/6564
kişinin pskolojik teaviye ihtiyacı vardır.
http://www.itusozluk.com/.../kibariye+nin+annesi/6564
her küfürün gerçekleşmesi anlamına gelir.