bugün
- profesörün sokak köpeği saldırısına uğradığı ülke26
- dini bütün bir kızı etkilemenin yolları21
- zeynep bastık'ın beyaz külodu18
- yazarların kendilerini tanımlama şekli13
- anın görüntüsü14
- bayburtta picasso'ya ait ünlü tablo yakalandı16
- izmir 3 koşuda hangi at gelir8
- kanka olmak istediğiniz yazarlar25
- menzil cemaatinin 17 milyar serveti olması23
- realite manipülasyonu23
- yazarların gurur duydukları özellikleri16
- filistin meselesi bizim milli meselemizdir20
- chatgpt10
- kadınların katlandığı eziyetler15
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri11
- izmirde 5 çocuğun öldüğü yangın13
- gül gibi kokan sözlüğün ağır abisi21
- belediye konserleri yasaklansın10
- mesai saatlerinde entry girenleri cimere bildirmek8
- israfa son vermek için yapılması zaruri olan 3 şey33
- yazarların romantiklik seviyesi21
- müslüman diye hamas'ı savunmak22
- judas'ın ölmesi8
- 17 yaşında bmw vs 3 yaşında egea9
- kedimi kim yedi1'in ölmesi13
- nerede o eski yazarlar9
- güvenmemeyi nasıl öğrendin10
- peter parker'ın mutsuz olması13
- reis deyince akla ilk gelen23
- günün sözü9
- mel mel vs eylulsabahi40
- özlem zengin21
- gece yatarken kurulan hayaller16
- tanışmak istediğiniz yazar14
- bazlama açmayı bilmeyen kız10
- bir erkeğin bağımlılık yapabilecek özellikleri8
- ölsem helvamı hangi yazar yapar22
- sana şimdi ne mesajlar geliyordur17
- eskiamaeksikbiri21
- b12 takviyesi10
- gecenin şarkısı8
- yazarların en çok sevdiği aylar22
- puura11
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri22
- sigara içen insan aptaldır19
- thusnelda10
- amk diyen kezo8
- sevgilisinden yeni ayrılan kız11
- şalgam suyu10
- sokakta görülen kediye naber lan demek9
daha önce borussia dortmund da oynamış en son olarak gençlerbirliğinde top koşturan bonservissiz olarak beşiktaş takımına katılan oyuncudur. ama merak ettiğim bir konu var bu takımın teknik direktörü yokken nasıl futbolcu transfer edebiliyor? kime göre neye göre ? kimin sistemine uygun bu alınan topçular alınan topçulara göre mi teknik direktör seçilecek yoksa teknik direktöre göre mi topçu ?
beşiktaşa bedavaya geldi haydi hayırlısı diyelim.
200 bin euro + maç başı 3 bin euro'ya beşiktaşlı olmuş sağ bek.
mehmet akgün yerli olması ve maliyetsiz olması sebebiyle bence iyi sayılabilecek bir transferdir.en azından edu'ya göre çok iyi bir transferdir.lakin beşiktaş ayarında değildir.gençlerbirliğinde bile doğru düzgün oynamayan bir oyuncuyu beşiktaş gibi bir takım neden alır anlam verememekteyim.eğer ekonomik sıkıntı sebebiyle alındıysa quaresma, edu, sidnei,almeida ve simao'nun gönderilmesiyle her yıl kulübümüze 10 milyon euro kalacaktı ve bu oyuncuların bonservisleriylede * yerlerine çok sağlam ve maliyetsiz adamlar bulunabilirdi.özet geçmek adına söyleyebilirimki bu takımda mehmet akgün gereksizdir ekrem dağ bu adamdan kat be kat daha iyidir.
18 kasım 2012 antalyaspor beşiktaş maçı'nda ilk defa 11'de çıkmıştır. hiçte fena oynamamıştır.
daha fazla maç oynarsa daha iyi olabilir. ilk başlarda çok kötü görüntü veriyordu ama ayakları sağlam. ortaları iyi ve hızlı bir bek. yavaş yavaş takıma monte edilirse hilbert ilerde çok daha etkili olur.
şimdiye kadar 2-3 maçta izleyebildiğimiz oyuncu. sanırım onun dışında hep sakatlıklarla boğuştu. ben onu genç zannediyodum ama nerdeyse benim kadar adammış, uzaklaştırdığı topların kısa düşmesinin ya da çoğunluka rakibe gitmesini tecrübe eksikliğine bağlıyodum. ama yine de pek de kötü bi oyuncu gibi durmuyor, birkaç güzel hareket denedi, kimi oldu kimi olmadı. biraz takım havasına uyarsa iyi bir yedek olacakmış gibi duruyor şimdilik.
27 ocak 2013 galatasaray beşiktaş maçı nda sağ tarafı sürekli boş bırakmaktadır. golü de bu ayının yüzünden yedik.
yemin ederim krize soktu beni bu adam. lan bu kadar mi pasif olunur, bu jadar mi yeteneksiz olunur? en kotu batuhan bile bundan daha aktifti lan.
dünyanın en kötü futbolcusudur. bankasya'da para versen kimse almaz bu adamı biz ilk11 oynatıyoruz.
karabük maçında yılın en kötü performansını sergileyerek altın ahududu ödüllerine aday gösterilmiştir. ödülü almasına kesin gözüyle bakılmaktadır.
(bkz: altın ahududu ödülleri)
(bkz: altın ahududu ödülleri)
Yatarak para kazanan uyanık topçulardandır.
beşiktaş'ın tesislerinden bedava yararlanmaktadır. terbiyesiz. evet.
bana kalırsa necip'ten daha iyi bir oyuncudur fakat bizdeki necip aşkı sanırım hiçbir takımda yoktur.mehmet akgün yerine necip,pektemek,sezer,enaramo gibi çöp oyuncular varken mehmet akgün gibi iyi bir alternatif oyuncu niye gitti anlamadım.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar