bugün

yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
Those are they who are the losers.

işte ziyana uğrayanlar onlardır.

Bi ''s'' fazlasıyla da en çok ziyana uğrayan kişidir kendisi.
doğrularını savunup, saygısızlığa tahammül etmeyerek doğrularına doğru katan bir yazardır.

(bkz: mike)
beğendiğim yazar, iyi yazar, hoş yazardı bir zamanlar...
iyi yazar hoş yazar, kızdımı fena yazar. Severek izliyoruz
kişisel iletisini çok beqendiqim yazar.harbi ya 62'den tavşan yapsana be dostum..
(bkz: tavşan yazar)
#6108874 bu adamı yansıtan budur! tek kelimeyle muhteşem. fazla söze ne hacet!
Aslan yürek. #6108874
insanı ağlatan entryler giren, sözlükten derhal gitmesini istediğim yazar. kimsenin beni ağlatmaya hakkı yok. tüm entrylerini gammazlıyorum. yeter senden çektiğim gözlerim ağrıyor artık.
düzeltiği başlığı, yanlış başlığa yazanlara mesaj atarak haber veren. gece gece gözlerimin dolmasını sağlamış ince ruhlu yazar.
evet bir mesajdan karakter analizi yaptım mutluyum.*
açıksözlü ve yürekli bir yazar. 29 peşmergenin serbest bırakılması konusundaki düşüncelerini okuduktan sonra arkadaşın gerekeni söylediğine kanaat getirip yorum yapma ihtiyacı hissetmedim.
benim cinsiyetime ve yaşıma *** takmış eğlenceli şirin bir arkadaş. özellikle saat 02:00, 08:00 arası randımanı süper. istanbul a gelirse piyer lotide bana kahve ısmarlıyacak. aynı zamanda bonkör bir kişiliği var. çok sevilesi çok. * *
yazıları takip edilecek kadar güzel ve takip edilmesi gereken yazar. kendisine avuç dolusu sevgiler ama antalyaspor'lu veysel cihan gibi. şaka şaka iyi yazıyor takip ediyoruz.
(bkz: #6352149)

mümkünse diyalog yazmasın, çok kötü.
kahve ismarlanasi yazar.
kahve kültürünü sözlüğe yükleyen insan.

(bkz: two beds and a coffee machine)
içi kahve aromalı zimbabve likörüyle dolu "alaman çikolatası" hediye edilesi uuser. *
sırf kahve değil yaw; ben "FRAMBUAZLi CHEESECAKE" de ısmarlıyacağım. *
hoşgeldin yazarı. ancak kahve ile arasındaki bu bağın nerden geldiğini merak etmekteyim.
kahve meraklısı olmasının yanı sıra sivri dilli bir yazar kardeşimiz. (bkz: bizzat tanıyorum)
bana "fincan kafalı" tarzında çıkışmış yazar.

dövebilsem döverdim. sanırım dövemem. bünye meselesi. bu yüzdendir ki:

(bkz: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım)

fiziksel mecralar hariç her türlü kapışıcaz. sakınsın kendisini benden.
nedendir bilmem,hemcinsim gibi gelen yazar kişisi.

edit kere edit:sakına alınayım demeyiniz yukarıdaki satırıma,belki de yakın gördüm kendime sizi ondan olsa gerek.*
#6472703 yaratıcı/küfür/sever/yazar/dır.
*
4.nesilde pek bulunmayan davranışlara sahip er yazar kişisi.
(bkz: eminem)