bugün

1980 doğumlu tottenham hotspur kaptanı defans oyuncusu. çok daha iyi bir yere geleceğini umuyordum fakat nedense hala tottenham'da oynuyor.
ne de güzel londra kasmak.
fifa 08'deki en iyi defans oyuncusu. özellikle alakalı değil. üzerinde uğraşılmış olması (surat ve fiziği) ile alakalı camış gibi oynuyor.
bana kalırsa bir john terry'den eksiği olmayan emektar spurs stoperi.
fm 2005 teki en iyi 3-5 defanstan biridir ayrıca. çok daha önemli bir futbolcu olabilirdi. mesela ingilterer milli takımında ilk 11 oyuncusu olabilirdi ya da bir avrupa devinde de oynayabilirdi ama potansiyelini sergileyemedi.
Dizinden üst üste operasyonlar geçiren Tottenham'ın kaptanı Ledley King, henüz 31 yaşında futbolu bırakma kararı aldı.

--spoiler--
Kontratı bu sezon sonunda bitecek King, başka bir takımın formasını giymeyi düşünmediğini söyledi. Küçük bir çocukken, Tottenham'ın altyapısına katıldığını hatırlatan King; "Tottenham benim bildiğim tek kulüp ve öyle kalmasını istiyorum. Kendimi her zaman bu kulübün bir parçası olarak hissettim. Bu yüzden başka bir forma giyebileceğimi sanmıyorum. Bu düşüncem bugünlerde bazılarına çok romantik gelebilir. Ancak tottenham oynayamayacaksam, hiçbir kulüp için oynamamayı tercih ederim" diye konuştu.
--spoiler--

kaynak: http://www.ntvspor.net/ha...dley-king-futbolu-birakti
Belki de Ulaşabileceği seviyenin yarısına bile ulaşamadan bırakmış oldu futbolu. Sağlam haliyle izlediğinizde ferdinand ya da terry den hiç eksiği olmadığını rahatlıkla görebilirsiniz.