bugün
- doritoslu çiğ köfte12
- uludağ'ın kaderi8
- anın görüntüsü16
- güzel erkek isimleri19
- rakının berbat bir içki olması19
- hayal dünyasında yaşamak10
- gecenin şarkısı15
- gozlerinmeyhanesi'nın vefat etmesi24
- karınız için sözlüğü bırakır mısınız11
- true'nun yetkili olması9
- çocukluk travmaları10
- en etkili içki hangisi8
- yazarların en sevdiği cem karaca şarkıları16
- homofobik yazarlar birliği10
- sözlük yazarlarının yapmayı en çok istediği meslek21
- hayatı seviyorum eylemleri21
- sözlük yazarlarının favori haber kanalı8
- utopyalarkralicesi8
- true ile utopyalarkralicesi11
- larisalisa öldü mü12
- galerinizde bulunan en saçma fotoğraf12
- true'nun ölmesi8
- profilinizden karakter analiz ediyorum toplanın16
- sözlükte birbirine yakıştırdığınız yazarlar11
- sözlükteki ruh hastaları24
- true neden evlenemiyor9
- yazarların çektiği çiçek fotoğrafları11
- mantı8
- nervio abla36
- akp belediyesinin 85 milyon liraya konser vermesi12
- en son ne yediniz13
- 1 milyon dolar'a ismet'in tırnaklarını yer misiniz8
- seküler yaşamın faşist bakış açısı15
- larisalisa17
- sabah ereksiyonu olamıyorum11
- yaşı geldiği halde evlenmeyen insan11
- kız kardeşini date'e hazırlayan abi22
- wolverine gibi tırnakları olan kız8
- rusya nükleer güç kullanılır mı sorusu23
- gece dışarıdan gelen hav hav hav sesleri11
- an itibarıyla yazarların nerede olup ne yaptığı30
- chatgpt ile yazarların görselleri14
- etek giyersen tecavüzü hakedersin10
- erkeklerin erkeklere taktığı kırıcı lakaplar13
- ellerim bos gonlum hos11
- kürdüm 5000 yıllık tarihim var var mı diyeceğin19
- amerika'nın icat ettiği bir şey söyleyin13
- geceye bir şarkı bırak8
- insan olmaya ceyrek kala23
- doktorların hastalara sevgi göstermemesi8
çorum il genel meclisi üyeli akp'li erhan emekçi'nin bir açıklaması.
(bkz: soyadı kişilik uyumsuzluğu)
http://www.focushaber.com...-bulamiyor--h-109179.html
(bkz: soyadı kişilik uyumsuzluğu)
http://www.focushaber.com...-bulamiyor--h-109179.html
soyadıyla tamamen uyuşan Çorum AKP il genel meclisi üyesi Erhan Ekmekçi'nin söylemidir.
keşke annesi zamanında okusaymış da babası evlenemeseymiş de bu adam doğmasaymış.
keşke annesi zamanında okusaymış da babası evlenemeseymiş de bu adam doğmasaymış.
abazan bünyelerin keser sapı gibi dikilmiş, donu delmek üzere olan isyanlarından bir demet. artık ne kadar alevlendilerse iş sayın il genel meclisi üyesine kadar gelmiş. lan kızlar okumayın yoksa bu gidişle sokaktaki vatandaşı sikecek bunlar. gözleri dönmüş. Bir ara internette sevdiği kızı ''Sen Sosyetenin Lise Fakültelerinde Okurken...'' diye eleştiren bir hayvan vardı, koduğumun apaçisinin ismini hatırlayamadım şimdi... o güruh işte.
edit akbayram: ha bu arada beyanatın sahibi ''AKP Kargı il Genel Meclisi Üyesi'' imiş. böylece Kargı isimli bir vilayetimiz olduğunu da öğrenmiş olduk.
edit akbayram: ha bu arada beyanatın sahibi ''AKP Kargı il Genel Meclisi Üyesi'' imiş. böylece Kargı isimli bir vilayetimiz olduğunu da öğrenmiş olduk.
kültürlü kıza yetişemeyen, erişemeyen ve hatta yanında kendini eksik hisseden bünye ifrazatıdır, bir düşünce bile değil.
demek ki eğitimli hatunlar erkek konusunda seçici davranıyor ki bu kişinin söylediği erkekler boşta kalıyor.
lise terk bir gencin beyanatı.
şu blogda sızlanan erkeğin hislerine tercüman olmuş kişidir.
siz ezikliğe devam edin.
http://kizlarevlenmiyor.blogspot.com/
siz ezikliğe devam edin.
http://kizlarevlenmiyor.blogspot.com/
okumuş kızlar bana bakmaz korkusuyla söylenen söz. senin hükmedebileceğin hatunlar paraya bakıyor sıkma canını emekçi.
sadece saçmalıktan ibarettir.kaçıncı yüzyıldayız.
duygu olarak doğru, düşünce olarak yanlıştır. duygu olarak doğru, çünkü okullar randevuevi olmaktan başka bir işe yaramıyor günümüzde.
ama düşünce olarak yanlış: kızlar okumasın, evinde kalsın...
çözüm değil bu. bütün bir sosyal ve siyasi düzeni altüst etmeden ve batı'dan gelen kültür emperyalizmi rüzgarlarını tamamen kesmeden, bu işte alınabilecek hiçbir önlem yok...
böyle olacak. evlilik yok artık, düzüşmek var. herkes makyajını, kıyafetini iyi tasarlasın, pazarını bulsun!
ama düşünce olarak yanlış: kızlar okumasın, evinde kalsın...
çözüm değil bu. bütün bir sosyal ve siyasi düzeni altüst etmeden ve batı'dan gelen kültür emperyalizmi rüzgarlarını tamamen kesmeden, bu işte alınabilecek hiçbir önlem yok...
böyle olacak. evlilik yok artık, düzüşmek var. herkes makyajını, kıyafetini iyi tasarlasın, pazarını bulsun!
(bkz: kültür farkı)
bulamayan her türlü bulamıyor zaten, adam kültürlü ise kendi düzeyinde bir insan istiyorsa napcak??? gerçi devir bozuk o ayrı kimseye güven yok vs.
aklığını seveyim aklığını. particik seni...
edit: beyler beni fişlerler ha.
edit: beyler beni fişlerler ha.
okumayınca da kültürlü kız çok zor bulunuyor. *
erkekler de tam olarak ne istediğini biliyorlar mı diye düşündüren cümle. bunu meclis üyesi söylüyor bir de. gelin görün ülke halini bi.
cahil olduğunda da çocuk gelinler artıyor 14 yaşında kızlar evlendiriliyor bu ülke artık bu sığ beyinlerden kurtulmalı gelişmekte olan bir ülke insanının böyle düşünmesi en hafif ifadeyle cahillik timsalidir.
[kat: akp]
Valla ya evlenilecek adam yok.
Valla billa tilla doğru. O okumasın ben ona her akşam bir harun yahyadan secmeler, cubbeli ahmet hocadan derlemeler okurum. Okumasin ya ufff.
kızlar okuyunca erkekler kendisine mecbur olan asalak kız bulamiyor hizmetci degil de eş arasalar bulurlar.
Eğer bilgisiz, dar görüşlü, kontrolü kolay biriyle evlenmek istiyorlarsa doğru olacak söylemdir.
Bu tür insanların kendileri de böyledir.
Bu tür insanların kendileri de böyledir.
çünkü götünün içinde ne kadar kumanda var anlayabiliyor.
ne alaka?
üniversiteye koca aramak için giden kız sayısı hiçte az değildir. hele zengin koca aramaya giden o sayıyı bile geçer.
boş laf bunlar, türk kadınlarında evlenme isteği buram buram var.
bunu eğitim önleyemez.
üniversiteye koca aramak için giden kız sayısı hiçte az değildir. hele zengin koca aramaya giden o sayıyı bile geçer.
boş laf bunlar, türk kadınlarında evlenme isteği buram buram var.
bunu eğitim önleyemez.
güncel Önemli Başlıklar