bugün

bir kızla erkek kanka olamaz. sözlükteki diğer başlıklara bakacak olursak bu mümkün gözükmüyor. eğer kanka takılıyorlarsa bilki işin için bir platonik yada bir beden kullanma isteği vardır. açılmadım bari kanka olayımda yanında olayim hesabı.
kanka mı kaldı benefits var. devinin, değişin, benefits olun...
kızla erkek kanka olur da sizle olmaz.
kızla erkek kanka olur da sizle olmaz.
Elbette olabilir. Eşcinsel de olsa erkek erkektir.
Oluyor 6 yıl oldu ortalama hatta bir sözlük zirvesinde tanıştık benim diyen erkek arkadaşımdan daha iyi aramiz.
En yakın arkadaşım erkek.
Her gün telefonda görüşüp yarım saat sohbet edebiliyoruz, bazen gülmekten konuşamadığımız zamanlar oluyor.
Olur olur çoozel olur.
olur tabi. eğer ki ;
yanlışlıkla memesini ellemek, yanlışlıkla duşa girmek, yanlışlıkla hamile bırakmak v.s gibi yanlış düşüncelere kapılmazsanız olur.

ayrıca bu sözlükte bahsedilen kız kankalar nerde yaşıyor abi.*
elalemin kankaları yanlışlıkla neler yapıyor, bir de bizim kankalara bak.
şans olacak abi şans...
Yani olur gibi ama olmasin. Benim sevgilimin erkek kankasinin olmasini istemem mesela.
sahsim adina, olmam. yapamam. yapamiyorum. bir kizla kanka olamiyorum. olmak istemiyorum.
Olur efendim olur. En güzelinden olur. erkek delikanlı kızda düzgünse.
Olur canım niye olmasın. Hem onun bisürü cici kankileri vardır ekmek çıkar sonracıma.
Benim gibi gazeteye son sayfadan okumaya başlayan tiplerle olur. Ama diğer kızlarla biraz zor ya. hatta geçen yaptığımı söyleyim. dolmuşta ön sıradaki kadın arkamda oturan erkeğe şu şişeyi açabilir misin diye şişeyi uzatıyordu ki ben şişeyi alıp çocuğa vermek yerine 1 saniye de açıp kadına vermiştim. Sonra niye kaybediyorum diyorum. bundan işte. Bu arada Dursun Özbek istifa.
olur neden olmasın? biri erkek diğeri kız diye illa aralarında aşk mı olması gerekiyor.
erkekle erkek kızla kız bile kanka olmaz ne kızla erkeğin kanka olması.
görsel
yıllar boyunca aralarında sorunsuz bir arkadaşlık geçtiyse ve taraflardan birisi diğerinden daha duygusal karaktere sahipse, sevgilinin bir tık altı arkadaşlığın bir tık üstü, adı konulamamış bir ilişkiye dönüşme olasılığı yüksek olan ilişki tipidir. kankalık müessesesinde genellikle taraflardan birisi diğerine platonik olarak aşıktır ama belli etmez.
Sorunun cevabını merak eden kızlar eklesin. *
arkadaş olmak bile sıkıntılı bir durumken kankalığı tartışmaya gerek yok herhalde.

olamaz.
Olur. Tabii her iki tarafta karşısındakine gerçekten arkadaş olarak bakabilirse. 3 tane böyle kankam var ve arkadaştan öte kardeş gibiyiz.
Çok güzel olur. Cinsel açlık -bazılarının anasına bacısına göz dikmesine sebep olduğu düşünülecek olursa- illaki giderilmelidir. Aklın donundan çıkınca senin bile kız kankan olur inan.
sen bacınla nasıl kardeş oluyorsan, bir kızla bir erkekte kanka olabilir gayet tabii. herkes sizin gibi gözü abaza mı. işte bunlar hep yokluktan.
Bir söz vardır efenim kanka ayağı g.t ayağı diye. Bu söz bu işi özetler. Sevgiliniz kankamla görüşcem diye diretiyorsa ayrılırsınız bu kadar basit. Bir kızın 5 ten fazla görüştüğü iletişimde olduğu erkek arkadaşı varsa o kızdan bir hayır gelmez size efenim yol yakınken uzaklaşın.
Sürecin başında olur, ilerleyen zamanda adı değişir.
en yakın arkadaşım erkek gibi . sayılıyo mu ?