bugün

eğer pkk lı değilse her kürt sevilir. sevmek için birinci sebep onun da insan olmasıdır. belki bundan daha iyi bir sebep yoktur. kürtleri eğer türk olarak görmüyorsak onları sevgimizle kendimize çekmeliyiz. etrafta kürt olduğunu kabul edip pkk ya beddua eden şehitlerimiz için üzülen çok kişi var. genelleme yapılıp kürtleri sevmiyorum denmesine, onlara küfür edilip başlarına deprem gibi bir olay geldiğinde sevinilmesine karşıyım.

edit: eksileyenler entry ile açıklama yaparsa sevinirim...
(bkz: super tramp)
spora ve sporcuya desteklerinden ötürüdür:
http://www.youtube.com/watch?v=4-QNEwhFZvQ
Yoktur öyle bir sebep yoktur!
Kimse boşa çabalamasın.
ölümlü olmaları.
Oda arkadaşınızın kürt olmasıdır.
Açken ekmeğinizi paylaşırsınız, üzgünken üzüntünüzü. hatta bazen o ağladığı için ağlarsınız. Önemli olan nasıl doğduğumuz değil nasıl olduğumuzdur. Kardeş olmak için aynı ırktan gelmeye gerek yok.

Edit: eksi yağıyor, yağdırın yağdırın. türk olan bir sürü kürt var haberiniz yok.
insan olma ihtimallerinin yüksek olması.
sırf insan olduğundandır.
kullanılabilir olmaları.
iyi amelelik yaparlar. inşaatlarda ucuza çalışırlar.
yaradan'dan ötürüdür.
insandır.
Yaklaşık yarım saat düşünüp cevap bulamadığım durumdur. Sanırım sevmiyorum amk.
Onlar da canl...... Pöfff yazamıyorum.
bir bölümü kendi halinde işinde gücünde ekmeğinin derdinde olan insanlardır.
onlat çok...

Şaka lan şaka. gerçek mi sandınız?
yoksa sol frame bomboş olurdu..
Eşek populasyonunu cogaltip tarima yardimci oluyorlar.
Çünkü hayvan severim.
Hayatımın önemi olan papağanlara bile sulanmalarından dolayı ilgimi çekmişlerdir. Hayatlarını araştırınca hayvan sever olduklarını öğrendim.
Halen "çünkü eşeğin zikinden dolayı" denilmedi.
Şaşkınım amk.
bir insan kürt diye sevmek yada nefret etmek garip. bir insanı insan olduğu ölçüde severim. he total olarak konusursam yemeklerini, misafirperverliklerini överken bağnaz adetlerini eleştirebilirim. arnavutum arnavut biri için değil total olarak baktığımda arnavutların eleştirdiğim ve övdüğüm yanları söylemekten çekinmem.
(bkz: çünkü eşşeğin zikinden dolayı)aklıma gelen en mantıklı sebep bu.
memleketi ege'de bir şehir olan biri için genel olarak sevilmez. neden mi?
bu insanların %60'ı barıştan ziyade kavga etmek için doğmuş. büyüdükleri coğrafyada aşiretlik, ağalık psikolojisi egemen, ayrıca hdp,bdp'ye oy veren insandan ne beklenebilir?
2000'ler ile bugün çok farklı. bu ezilmiş dediğiniz insanlar zaten bugün müteahhit, midye kralı oldu. zamanında ezilmişler kendi soydaşına bile yardım etmiyorsa nankör oldukları ortada.
Geldikleri her yere huzurdan, barıştan başka ne kadar kötü huy varsa getirdiler.

bundan sonra tek dileğim kürdistan kurulur da hepsi bu güzel vatanımı terk eder.

--spoiler--
http://tr.wikipedia.org/w...nolojisi_%281990%27lar%29

http://www.meb.gov.tr/bel...igunler/sehitogretmenler/
--spoiler--
Bir arkadaş batıda kürt işçilere linç girişimi yapıldığını belirtmiş burda. durduk yere nerede olmuş böyle bir olay doğrusu merak ettim. ben bir tane gördüm böyle bir olay ilimde, o da bursa'da görükle göçmen konutlarında. maalesef o işçilerden bazıları; adı bile gazetelerde olaysızlıktan dolayı duyulmayan, son derece sakin bir yer olan bir yerleşimi karıştırmışlardı. içip o beldede kikadınlara ve kızlara sarkan, gördükleri tepki sonrasında hızlarını alamayarak 150-200 kadar işçi gurubuyla gelip o beldedeki onlarca araca hasar veren, beldeye saldırıp zarar verenler kimlerdi acaba? bu duruma tabi ki o belde halkı sert tepki göstermişti. bu işçilerin hepsi kovulana dek kararlı tutumlarını sürdürmüşlerdi. yoksa kimse onların kürt olmasından dolayı bu tepkiyi göstermemiştir. bu arada doğuda hatta batıdaki terör yandaşları polise, öğretmene, doktora, askere,memura, okullara, belediye otobüslerine, araçlara, devlet dairelerine hiç mi linç girişimi, saldırı olmamış da batıyı kendince örnek gösteriyorsun?
bu arada insanları milliyetlerine, ırklarına göre sevip sevmemek hatalı ve saçma bir durumdur. o kişinin ırkına, milliyetine göre değil her zaman kişiliğine göre değerlendirilmeli. ayrıca kim olursa olsun bu ülkeyi seveni biz de severiz; nefret edenden, huzur kaçırandan da nefret ederiz.