bugün

belki de geçmiş en üç kağıtçı topçular listesinde zirvedeki isimdir.Bugun ona buna saydıran erman toroğlu'nun yönettiği bir maçtaki pozisyon bunu anlamaya yeterlidir.

O tarihlerde kale arkası kameraları yeni yeni kullanılmaya başladığından o güne kadar olaya tam vakıf olamıyorduk ancak bu maçtaki pozisyonun kale arkası görüntüsünden gördük ki kubi adamın formasına yapışıyor, kendini yere atarken adamıda aşağı doğru çekiyor, adamcağız ne kadar dirensede düşememek için, kubi indiriyor onuda erman hoca'da düdüğe asılıyor hemen;düüüüüüttttt, penaltııı.
her asktan geriye kalan sadece galatasaray\'a gonul bagimiz celikten 5 kat daha dayanikli olan orumcek agi kadar saglam oldugu icin kiz arkadaslarin dogumgunlerini hatirlamak yerine cimbomumuzun abidik detaylarini hatirlariz..gelelim kubi ile ilgili detaya efendim meshur kornerden gol istanbulspor\'a sol kornerden atilmistir ha kubi\'nin tek korner golu bu degildir avrupa kupalarinda da bir tane vardir diye hatirlamaktayim,hersey bir yana korner golu falan filan bunlari gecelim kubi\'yi cok severim bizden sonra tranfer oldugu grasshoppers\'da oynarken 1998-1999 sezonunda bize karsi attigi gole ragmen,ha keza bu macta sag caprazdan aldigi topu defansi ipe dizerek nerede ise kacirmanin daha zor oldugu bir pozisyon elde etmis fakat golu atmamistir bu sirada babam helal olsun be adam galatasarayli iste atmadi golu demesi tarafimdan elestirilince yine gergin dakikalar yasanmisti..ayri bir detay ise;bunu hangi kanalin verdigini hatirlayamiyorum ama buyuk ihtimal show tv idi; kubilay\'i dondurmaci(maras) kiligina sokmuslardi, bakalim millet taniyacak mi hesabi netekim cogunluk tanidi ve aa sen galatasarayli kubi degil misin gibi tepkiler verdiler zira kubi yok ben degilim dese de enteresan turkcesi onu aciga veriyor idi. bu da boyle salakca bir animdir..
gs de iken, bir hagi kadar sevilen, futbolunu bir galatasaray lilik ictenligiyle oynayan, gercek cimbomlu, en sevdigim gs li futbolcularin ilk baslarinda yer alan, sempatik futbolcu. simdi isvicre deki italyan kanalinda yorum yapiyor.
1995-96 sezonunda istanbulspor'a kornerden bir gol atmıştır ki tadından yenmez o gol. ayrıca euro 96'da kendisini isviçre formasıyla görünce çocukca bir masumlukla "ne işi var lan bunun isviçre'de, türk olm bu adam" dedirtmiştir.
yillarca turk takimlarinin transfer listesinde bulunmus en sonunda galatasaray'a gelmis muhtesem futbolcu. cok agirbasli, guclu ve efendi bir oyuncuydu.
galatasaray forması giyen futbolcular için ilk kahramanımdır kendisi. giydiği 11 numaralı formayla ve muhteşem sol ayağıyla daha çocuk yaşta kendisine hayrandım. gol attıktan sonra kollarına iki yana açarak uçak sevincini türk futboluna kazandırmıştı ayrıca. bir de 3-3 biten manchester united maçında top toplayan çocuğa bağırdığı için eric cantona'ya(bu farklı bir oyuncu da olabilir tam hatırlamıyorum) diklenmişliği vardır.
bir zamanlar vardı bu... isviçre'de bir takımda oynayan türk'tü. onun sayesinde grasshoppers adlı bir takım olduğunu öğrenmiştim.
Türkiye liglerinde oynamış gelmiş geçmiş en kaliteli oyunculardandan olup Hakan Şükür'ün spastiki kıskançlık triplerine boyun eğen futbolcudur.
manchester'a 2 gol de atmıştı, 3-3 lük maçta.
3-3 lük manchester maçına arif le birlikte damgasını vurmuş oyuncudur.
isviçre vatandaşı olduğu için isviçre milli takımında görev almış, ancak futbolcu olduğu dönemde isviçre'nin türkiye'ye karşı oynadığı resmi maçlarda kendi isteği ile forma giymemiş futbolcudur. bu tavrı o dönemde pek çok türk futbolseverin takdirini kazanmıştı.
http://galeri.uludagsozlu...3%BCrky%C4%B1lmaz-144379/

son halini görünce içlendiğim eski galatasaraylı futbolcu. yaşlandık galiba yahu. *
bu akşam 20.00 da gs tvde gerçekleri tarih yazar programının konuğu kendisi. özleyenler için kaçırılmaz fırsat.

tanım: en efendi galatasaraylı futbolculardan biri.
tipi itibari ile hakan ünsal'a benzeyen türkyılmaz'ın attığı gollerden sonra iki kolunu iki yana açıp uçak gibi süzülerek yaşadığı sevinç enteresandı..
herkese renkli günler
isviçre milli takımı ile 34 gol atma başarısını göstermiş türk asıllı futbolcu.

soyadı ile türk insanını avrupa da en iyi şekilde temsil etmiştir.

ab entegrasyonu açısından avrupalılara bir ders niteliğinde bir hayatı vardır ve fair play elçisidir.
Türk asıllı isviçreli eski futbolcudur.
Eski isviçre a milli takımı ve Galatasaray futbolcusu. Ayağını çok iyi kullanan bir forvetti.
Futbolu bıraktıktan sonra devlet televizyonunda spor yorumculuğu yaptığını ve bir kafe işlettiğini duymuştum. TRT spor'daki bir röportajında söylüyordu.