bugün
- chp belediyeleri olmasa bu halk ne yiyecek14
- ev kirası maaştan fazla olan ülke insanları14
- müsavat dervişoğlu14
- akp'lilerin zamlara itiraz etme eşiği24
- ankarada gezilecek yerler11
- halkın rahat bir nefes alması8
- sahi bir 2023 hedefi vardı ne oldu ona37
- 15 01 2025 istanbul da toplu ulaşıma 35 zam geldi13
- günün sözü8
- imamoğlu ve özel'in mücadele edeceği tarih10
- mel mel bakan gibson vs masklavi18
- 24 saatte 11 kişinin sahte içkiden dolayı ölmesi9
- müşterilerini ilaçla bayıltıp taciz eden taksici14
- ben hep 50 liralık alıyorum14
- istanbulda sahte içki ölümleri11
- 2025 aile yılı12
- sözlüğün çok sakin olması13
- emekli aylıklarını nasıl öderiz telaşı içindeyiz43
- fakirlere mana bulmak10
- inekler neden kalp krizi geçirmez8
- menzil cemaatinde gerginliğin giderek artması16
- imamoğlu nu yolsuzluktan tutuklamak14
- sözlüğe güzel bir kız bırak25
- matlab8
- yağmur8
- pipisi kalkmayan erkekle evlenir misiniz12
- akşam yemeği hazır9
- 32 yaşındayım her gün süt içsem boyum uzar mı8
- yılmaz özdil14
- aşk ne kadar sürer sorunsalı12
- kırmızı kart diye bağırmak11
- şuan dinlediğin şarkı8
- el değiştiren belediyelerde hizmetin aksaması8
- dün fetöyü savunanların bugün apoyu savunması46
- evlenmek istemeyen erkek17
- istanbul trafik yoğunluğunda dünya birincisi8
- 15 bin tl alıyorum geçinemiyorum ama oyun rte ye13
- kuş başı şişteki kuyruk yağı11
- soğuk kış günlerinde iç ısıtan şeyler16
- beşiktaş ta hırsız yakalandı11
- 14 yaşındayım hepinizden üstünüm8
- 13 ocak 2025 cumhurbaşkanımızın müjdesi46
- zayıflamakicinyaratil mis10
- 13 ocak 2025 konyaspor fenerbahçe maçı39
- hull city17
- pandela9
- beklenen büyük istanbul depremi14
- yazarların favori tatlıları30
- anın görüntüsü12
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması9
Ölüm hariç herşeye şifa dediğim müthiş yağ. Canım yağ. Boğaz ağrısından dikiş izine herşeye kullanıyorum. Hiç zararını görmedim. (Anneme yaptırıyorum. Tavsiye değildir herkesin vücudu farklı).
şifa olduğu doğru ama her metabolizmada aynı etkiyi vermez. üstelik bu yağlar tıpkı kimyasallar gibi ölçülü ve doktor kontrolünde kullanılmalı.
unutmayın, ilacı (veya gıda takviyesi, bitkisel çaylar, kürler, yağlar vb) ölüm için değil de yaşam için faydalı yapan şifa eden içeriğinden çok içeriğinde olan bileşenlerin miktarıyla sizin aldığınız miktardır.
zehir de öyle, sizi öldüren zehir değildir. aldığınız zehirin miktarıdır.
bir dermatolog önerisi kontrolü olmadan bu yağları asla kullanmayın.
hele ki açık yara, incelmiş deri, tahriş olmuş cilt vb üzerinde...
unutmayın, ilacı (veya gıda takviyesi, bitkisel çaylar, kürler, yağlar vb) ölüm için değil de yaşam için faydalı yapan şifa eden içeriğinden çok içeriğinde olan bileşenlerin miktarıyla sizin aldığınız miktardır.
zehir de öyle, sizi öldüren zehir değildir. aldığınız zehirin miktarıdır.
bir dermatolog önerisi kontrolü olmadan bu yağları asla kullanmayın.
hele ki açık yara, incelmiş deri, tahriş olmuş cilt vb üzerinde...
Bol bulunca kıçıma sürdüğüm yağ.
Çok faydalı.
Çok faydalı.
Bilmeden yüzünüze ne cesaret birşeyler sürüyorsunuz. yüz çok hassastır. Kötü bir sonuç olabilir.
ellerim fena halde kaşınıyordu böyle küçük kabarcıklar olusmustu. dermatolojiden randevu aldım kan tahlili ve hormon testi yaptı. ve hicbir bulguya rastlayamadı. sonra gitti bana bi tane alerji hapı verdi krem verdi o da hiçbir halta yaramadı.
ve işte o
kahramanım,
kantaron yağı.
size yemin ederim iki gün içinde geçirdi.
ve işte o
kahramanım,
kantaron yağı.
size yemin ederim iki gün içinde geçirdi.
bütün osmanlı dönemi dizi ve filmlerinde illaki bir bahsi geçen bitkisel yağ.
Uzun uzun yazdım sözlük sağolsun anlık gitti mi nolduysa entry buuum uçtu.
Arkadaşlar öncelikle sakin olun. Kantaron dediğimiz şey saf zeytinyağı ile otun buluşması. Yüzümüze cilt bakımı için binbir çeşit asit serum kullanıyoruz gelip burda kantaron duyarı yapmayın nolur yadjfjf.
Doktor kantaron önermez ayrıca genelde onlar anlaşmalı firmalarının krem ve haplarını önerir. Her neyseee zaten ilk defa deneyecek akıllı insanlar alerjik reaksiyona karşı cildinin minik bir bölümünde deneyimleyip sonra kullanırlar diye düşünüyorum. Yine de ytd diyelim madem bu kadar cesaret gerektirecek bir şey yaptıksjdjf.
Güneş yanığına da iyi gelir bu arada. *
Arkadaşlar öncelikle sakin olun. Kantaron dediğimiz şey saf zeytinyağı ile otun buluşması. Yüzümüze cilt bakımı için binbir çeşit asit serum kullanıyoruz gelip burda kantaron duyarı yapmayın nolur yadjfjf.
Doktor kantaron önermez ayrıca genelde onlar anlaşmalı firmalarının krem ve haplarını önerir. Her neyseee zaten ilk defa deneyecek akıllı insanlar alerjik reaksiyona karşı cildinin minik bir bölümünde deneyimleyip sonra kullanırlar diye düşünüyorum. Yine de ytd diyelim madem bu kadar cesaret gerektirecek bir şey yaptıksjdjf.
Güneş yanığına da iyi gelir bu arada. *
mucidi bile babam kadar sevmemiştir bunu.
alternatif tıp mafyasının sürekli olarak modern tıbba alternatif gösterdiği yağ. Her şeye iyi geldiği iddia edilir. Ayrıca cin musallatı yaşıyorsanız bu tür sorunları çözen yerler var ısparta’da. Bilginiz olsun.
Aynen bağlama büyüsü de yapıyor o yer. Mesela bazı yazarları Isparta’ya bağlama… öhö.
Mucizevi bir yağdır. Mesela etna yanardağı son patladığında vücuduna lav saplanan insanlara kantaron yağı sürmüşler, o delikler falan hemen kapanmış.
Gösteriler ilgiyi hakeden yağdır.
Adeta bir mucize, ölümsüzlük iksiri. Arkadaşlar şaka maka bu yağ; yara izidir, kronik ağrılardır vs. Baya iyi geliyor. Ben bizzat denedim. Omzumda uzun zamandır (bkz: Rotator Cuff) ağrısı vardı ve birkaç haşarılık sonucu oluşan 3-5 yara izi hepsi bu yağı sürünce geçti. Plasebo falan değil bildiğiniz geçti.
Adeta bir mucize, ölümsüzlük iksiri. Arkadaşlar şaka maka bu yağ; yara izidir, kronik ağrılardır vs. Baya iyi geliyor. Ben bizzat denedim. Omzumda uzun zamandır (bkz: Rotator Cuff) ağrısı vardı ve birkaç haşarılık sonucu oluşan 3-5 yara izi hepsi bu yağı sürünce geçti. Plasebo falan değil bildiğiniz geçti.
Dedpool bile hem kayganlaştırıcı olarak hem de kurşun yaraları için kantarasdasdakj!
Ne yağmış arkadaş.
Yarın alıp küveti doldurucam.
Yarın alıp küveti doldurucam.
akıl almaz bir ilaç. mesela, geçen fransa’da bir işçi çelikhanede çelik potasına düşüyor, çengelle çıkartıp hemen kantaron yağı sürüyorlar, adamın vücudu geri oluşmuş, turp gibiymiş şimdi. Öyle bir yağ. Orta çağda ejderha saldırılarına karşı kullanılıyormuş zaten.
Smokin seni böyle korkmuş görmek beni çok eğlendiriyorsjdjdjfkfkf. Aferin.
Rahmetlik babaannemin babaannesinin babaannesi uçakla giderken uçak düşerken hemen cebindeki kantaron yağını almış içmiş sonra uçağı güvenli şekilde havaalanına indirmiş.
Çoğu cilt sorununa iyi gelen kokusu berbat olan yağdır.
bence herkes kantaron yağını çıkarıp göstersin. ben birazdan çıkarıyorum.
Nasa, Güneşin yakınından geçecek olan uzay araçlarına, bir de astronotların elbiselerine sürüyormuş kantaron yağını. Ama gizli tutuluyormuş.
Ufolar kantoran yağı sürüp aramızda insan sülietinde dolanıyormui fbı da ajan olan arkadaşım söyledi.
Bir mucizesini de ben anlatayım. Geçen gece içimden “yarın bi kantaron yağı alayım da süreyim elbet bir faydasını görürüm” dedim.
Sabah uyandığımda bütün vücudum kantaron yağıyla yağlanmış bir vaziy… lan!
Sabah uyandığımda bütün vücudum kantaron yağıyla yağlanmış bir vaziy… lan!
kantaron yağı kaynaklarının %87’sinin türkiye’de olduğunu (tahmini piyasa değeri 250 trilyon dolar) ancak zamanında rotschild’ler tarafından kuyulara beton dökülerek çıkarılmasının engellendiğini biliyor muydunuz? Bu toprakların başı neden beladan hiç kurtulmuyor, anladınız mı şimdi!
neye yarıyor tam bilmiyorum. yaralara filan iyi geliyodu sanki yaniklara filan. neyse aman muhtac olmayalim da isimiz dusmesin.
kantaron yağı zeytin yağında kantaron çiceğinin 40 gün bekletilmesiyle elde edilen yağdır. Yaralara iyi gelir. Kantaron çiçeği şifadır.
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar