bugün

büyük ihtimalle bıyıklı göbekli amcaların kurduğu ajanslardan bulunan oyunculardan olusan dandik kadrosuyla, saçma sapan senaryo üzerine oynanan, dublajı ve kameraları dandik olan bir dizi anlayışını içerir. tüm dizilerde amaç aynıdır, ders vermek, ibret aldırmak ve izleyeni manevi yönde güçlendirmek. bu diziler en az 5 6 yıllık olduğundan bugün aşırı ünlü oyuncuların acemilik eserlerini görmemiz mümkündür.
Türk dizilerinden çok daha üstündürler. duygular çok daha gerçekçi işlenir ve oyunculuklar mükemmel bir kaliteye ulaşmıştır. bizdeki gibi batılı rolü yapılmadığından diziyi izlerken yerel bir kültürün en saf haliyle tanışırsınız.
yandaş medyanın suyu ibb seçimleri kaybedilince kesildi. yakında hint dizileri falanda kalmaz bence.
Aq köreltici özelliktedir.
kırk yılda bir televizyon kanallarını turlarken bile psikolojimi bozmaya yeten dizileri vardır. hele ki bir hint dizisi var sürekli bakışıyorlar mal mal. arkadan gelen da daaaa sesi ile birlikte dizinin yarısı sadece zumlanan koca gözlerin bakışlarıyla geçiyor. lanet olsun bu dizilere.
azalarak değil bir anda bitivermesi gereken saçmalıklar silsilesi. zira bu dizilerin kadının toplumdaki statüsünü aşağıya çekmek için bilerek çekildiğini düşünüyorum. başroldeki kadınların başı dertten gözü yaştan kurtulmuyor ve sürekli onları koruyan bir beyaz atlı prens motifi var. bir tane de vitamini fazla gelmiş hiperaktif çocuk koydular mı al sana kanal 7 dizisi. ben bu dizilerde neden bir kere de kansa kan, eziyetse eziyet ulan, alayına gider hadi bakalım deyip bi ona bi ona verip veriştirip ortamın bir yerine koyan kadın göremiyorum. neden sürekli ağlıyorsunuz bacım siz? aciz misiniz gerizekalı mı? hele bir keresinde bir replik duydum, adam kadına "sen sahipsiz değilsin!!!" diyordu. vay anam vay. sahipsiz olsa tecavüz edilip ormana atılması normal çünkü. bu rezilliğe alet olan kadınlara hakkım haram olsun.

peşin edit: dizileri ben izlemiyorum, annem izlediği için mecbur şahit oluyorum.
Denk gelince insanı hipnoz eden dizilerdir. Ceviz oynamaya mı geldin diye güzel bir dizisi var tavsiye ederim.
Tam anlamıyla IQ su düşükler için yapılmış filmlerdir. Birbirlerine bakarlar yarım saat konuşmazlar ve hep aynı dizi senaryoları mevcut. Hint dizilerini demiyorum bile.
Hz. Yusuf

Annem 8 tur 350 bölüm izlemiştir heralde zamanında...
iran yapımı bir dizi/film.

2 sayfalık bir olayı 15-20 bölüm çekince boku çıkmış zaten.
Iq nun içine eden dizilerdir. Bir de allah ın cezaları hafta içi hafta sonu hep çıkıyorlar fire yok. Ananem müptelası olmuş bırakmıyor bizi başka kanallara bakmaya.