bugün

kadın içgüdüsünün kirli sakallı, güçlü, ukala ve dağ gibi egosu olan erkeğe tapma eğilimine işaret eden yargıdır.

mesela bir mickey rourke, johnny depp, daniel day lewis ve tabi ki scrikss bunlardan birkaçıdır.
kadınlar zeki, nüktedan ve sempatik erkeklerden hoşlanır. adı a.rıza olmayabilir de. meheheheehhe.

valla bazılarımız bok böceği gibi arızaları çeker de bu o arızalardan mı hoşlanır yoksa kendisi arıza olduğu için mi arızalara gider tartışılır.
içlerindeki bastırılmış eşcinselliğe reaksiyon olarak sert erkek rolü oynayan kişiler olduklarından kadınları mutsuz edecekleri gerçeğini saklayan gerçek.
mantıklı gerçektir. her insan karşısındakinde ufak da olsa bir hata bir eksiklik görmek ister kendini ondan eksik çirkin hissetmemek için buradaki arıza bundan kayaklı sevilebilir ya da kadındaki anaçlıktan dolayı olabilir karşısındakini düzeltme iyileştirme isteğinden geliyordur.
Genelde doğrudur. Arada bi kaç tokat atınca bu arıza tipler, kör kütük aşık olurlar.
tamiratı sevmelerinden kaynaklanır. ayrıca, tamir edip, ben düzelttim diyebilmenin hazzı, o ego vardır altta. önce tamir edip, sonra endisi de ağzına sıçarak, başka bir kadına teslim edecektir.
Ya bi siktir git dedirten...

yani mevzuyu öyle bı hale getirdiniz ki artık erkeklerden hoşlanmıyorum.

iğrençsiniz ibneler...
(bkz: kim demiş yalan söylemiş)

arıza erkeklerden hoşlanan kadının kafa yapısında arıza var demektir. * *
hiç işim olmaz vallahi, ne düzeltirim ne de tahammül ederim.

erkeksi olmakla arıza olmak arasında çok kalın bi' çizgi var. onları karıştırmayalım.
dıştan inkar, içinden ikrar eden kadınların inkar ettiği gerçektir.
daha önce gözlemlediğim bir durumdur. tanık oldum. fakat kızın ruh sağlığıda iyi değildi be.
iste bunlar hep ilginc seyler dostum. error.
kesinlikle doğrudur. hastalıklı severiz , arıza adamları severiz ,takıntılıyız gülüşüne , bakışına , arızasına , ölürüz hatta onun için.
Kontrol edilemez olanın kendisine şevkat beslemesinin istenmesi.
(herkesi dümdüz eder ama bana kıyamaz)

Hep icgudu iste bunlar, naparasın.
Genelde kız korkar ve kaçar, iyide yapar, bu tarz erkekler kontrol edilmekten hoşlanmayan tiplerdir ve hanım kızımıza olan ilgisi azaldıkca eziyet katsayısını arttiracak olan eğilime sahiptir.

***aşk romanlarının favori tiplemesi
*** halk dilinde "p*ç" de denir
kadınları ikide bir faka bastıran gerçek.
dogrudur.

(bkz: ulan istanbul carlos) ah ulan.
Erkeklerin ariza kadinlardan hoslandigi gercegi kadar gercektir.

(bkz: akilli olup dünya kahrini çekecegine birazda deli ol dünya senin kahrini çeksin)
zeki kadınlar hoşlanmaz. Dûşünsene olgun ve ciddi zeki bi ablanın, sarhoş, kafede rezillik cıkaran biriyle birlikte olduğunu? imkansız. Kadınların zeka önemli hemde çok.
kanıtlanmıştır.

ama nedense birliktelikleri hiç uzun sürmez.
(bkz: kadınların kendinden aptal erkekleri sevmesi)
gerçek mi merak edilendir.

eğer öyleyse,

oğlum hepinizi asarım, keserim, doğrarım ulan.

oldu mu iyi mi böyle?
kadınların saçma sapan canlılar olduğu gerçeğini doğrular.
arızanın yönetimi kolaydır
erken ergen olmalı.
Doğru bir tespittir.
Nerede bir orospu çocuğu, sorunlu bir yavşak varsa 'düzelteceğim' ayağına onların peşinden giderler amk.
Bir anne kaç çocuğu olursa olsun en arızalısının üzerine daha çok titrer, hep onu düşünür farketmeden eşini diğer çocuklarını ihmal eder..
Yani doğru...