bugün

allah: insanların gormedikleri ama kolesi olduklari onun icin garip doktrinler yapıp ozgur dusuncelerini sonuna kadar kapadıkları. kafalarına yastık kıllıfları gecirdikleri. binlerce olu tanrı ve olu dinden farkı 99 arapca adı olan islamın yaratıcısı.
kutsalıma dokunma = ama ben senin kutsalına dokunabilir ve gerekirse ağzını yüzünü kırabilirim.

inanç özgürlüğü = ne halt yediğimizi belli etmediğin sürece özgürsün.

özünde kötülüğe meyilli insan = biz aslında kötüyüz ama sakın çaktırma, değilse seni cezalandırırım.

ilimsiz bilim, bilimsiz ilim olmaz = inancımızın mantığına zarar vermediği sürece bilime saygı duyarım.

Tövbe et kafir = Etmesen de zaten seni çatır çatır keseceğim, en azından ölürken seni de yanımda götüreyim.

Allah tektir = Bana kesinlikle tanrı dedirtemezsiniz pis gavurlar! O kadar yalnızım ki.*

Allah seni nasıl bildiyse öyle yapsın = Ben sana bilirim ya ne yapacağımı, yasalar el vermiyor.

Senin dinin sana, benim dinim bana = Lan! Lan! Lan! Demokratik olacağım diye yapmadığım üçkağıtçılık kalmadı.

Babaanne bedduaları olarak : Allahın ateşi karnaan dola , Allah kökünü kuruta , Allah sana uyuz vere, kaşınacak tırnak vermeye inşallaaaaaaaahhhh!* şeklinde bazen beddualar yoluyla doğrudan bazen de ima yoluyla söylenen kökeninde karşı görüşü iğdiş etme, inanılan görüşü ise yüceltme olan klasik söylemlerdir.

Edit/ek : Allahsız! = Pis gomünist!*
ne yani biz ne demek istediğimizi anlatamıyormuyuz illa bi tespite mi ihtiyacımız var lan başlığı.
ben henüz böyle bir ilişkiye hazır değilim = bi siktir git.
içimizde tutup da söyleyemediklerimizdir. mesela ben inanıyorsam inanıyorum bundan sana ne sen inanmıyorsan inanma bundan bana ne. değil mi ki inanlar nir şey kaybetmez anca hayalkırıklığı olur yoksa * allah, inanmayan çok şey kaybeder şayet varsa * allah.
inananların(!) söylemek istediği sözlerdir.

dünya ateistler toplantısının tam ortasında içeri dalıp, "allahınız yok mu lan" diye bağırıp kaçasım var.