bugün

Okuldan önce 2 yıl kuran kursuna gitmiştim. Buna da laikliğe aykırı diye soruşturma açarlar falan demiş. Çok fantastik bir eleman bu adam. Hem atatürk hem din siyaseti yapıyor. A1 seviyesi tayyip gibi.
Bunu karşısındakini çok güzel ti ye alacak şekilde söyledi eko. ifade şöyle;

“Okuldan önce 2 yıl da kurab kursuna gittim. Buna da laşkliğe aykırılıktan soruşturma açabilirler.”
ben 2 gün gitmedim amk. bu adamı seçin işte dinine düşkün siz seversiniz dincileri.
amma çok uğraştılar bu adamla arkadaş sanki 25 seneden beri bu adam yönetiyor ülkeyi.
Zaten cümleden anlaşılıyor ti ye aldığı.
kullu vallahü esad allahüssamed lemyelid ve lem yuled ve lem yekun kuffuven ehad.

elhamulillahirabillalemin errahmanirrahim maliku yevmiiddin ihdinassıratil mustakil ve sırallezinine enamte aleyhum ve gayrubi aleyhim ve leddallin amin.

biz de gittik kardeş. ne var bunda.

bak böyle şeyler öğretiyolar o kadar. onun da anlamını bilmezsin, arapçasını ezberletir geçerler.
(bkz: cumhurbaşkanı seçilme yaşı 25 e insin/#47376796)
var mıymış =>sertifikası.
Bizim -kapı gibi- "Hafız'ül Kur'ân Belgemiz" var, hadi bakalım "evrakta sahteci-kalpazanlar?"
görsel
Nereye gittiği bizi ilgilendirmez. istanbul gibi bir megakenti yönetebiliyor mu?
Yönetemiyor. Evet.
Ben de eskiden gitmiştim. Yasin'i bile ezbere biliyordum. Şimdi bile ilk ayetlerini ezbere bilirim.
görsel
Götun kaşınır luykas efendi.
Artık sekülerleşen Türkiye de dini kavramlar üzerinden oy toplama potansiyeli azalmıştır. Toplumun geniş kesimi son 20 yılda siyasal islamcıların Anadolu erenleri gibi ya da evliyalar gibi ahlakli olmadığının farkına vardı. Genç nüfus içinde zaten din üzerinden siyasetin etkisi çok azaldı. Toplum kimin ne kadar ibadet yaptığına değil, yetkili kişiler ülkenin ve halkın sorunlarını çözebiliyor mu, buna bakıyor. 20 yıllık AKP dönemi bu konuda öğretici oldu