bugün

hicbir sey demeden ayrilmayi tercih eden erkek ile iliskisi olmasini ve ayni sekilde terk edilmesini dileyebilecegimiz karaktersiz insandir.

(#4072297)
yoktur boylesi. var da bana mı denk gelmedi?

hangi kız, egosunu yukseltmeden ayrılır ki?

''pesimden nasıl da kosuyor, surekli aglıyor, inanır mısın gecen gun telefonda agladı, benden sonra cok kotu olmus.''

kendini kralice olarak gormeden ayrılacakmıs yapmayın, ayrılık sahneleri kızlar icin onemlidir.
soyledigi butun sozler hicbir sey olarak algilanan kiz ile ayri tutulmasi gereken kizdir. zira bazi zamanlar ayrillik ruh hali ile soylenilen sozler hicbir anlam ifade etmemektedirler!
dili olmayan bir kızdır .
velakin kızlar hiç birşey demeden sizi terk etmezler . kesin sebebini size söyler ,ortada bir sebeb yoksada yaratır ,olmadı suçu size atar .
birşey diyerek ayrılması daha az acı verecek olan kızdır.
insanın kalitesine göre davranan kızdır. adam gibi adama o şekil davranıyorsa karşısındaki insanın kaybı değil kazancı vardır. karşısındaki vıcık vıcık bir tipse en iyisini yapıyordur.
birşey derse erkegin göz yaşlarına dayanamayıp ayrılamıyacagını bilen kızdır.

-kız: Seni terk ediyorum mazlum..
-mazlum: ühü ühü ühü (aglama efekti)
-kız: ayy kıyamam aglama tamam ayrılmıyoruz.
diyeceklerini başkası vasıtasıyla demiş olması muhtemel hatundur. ortak arkadaşlar ne güne duruyor?
*
bildiğini saklayan kızdır
karşı tarafı gebermekten beter eder kafa allak bullak olur
artık xy kromozomlu kişi düşünmekten bellek yetersiz uyarıları almaya başlar.
öyle bir şey olmuşturki nedeni söylemeye bile gerek duymamıştır. karşı tarafı kendisine daha aşık eden, hırsından kendini yemesine neden olan kızdır.
kadınlar konuşmadan duramaz, ayrılırken bile car car yer bitirir bunlar adamı. *
kim bilir belki birileri(!) tarafından , böyle olunması gerektiğini öğrenen kızdır.
aklınca gizemli takılmaya çalışır. kırdığı kalbin , ya da ondan bir açıklama bekleyen insanın farkında değildir. olamaz da.
sevgilisini bu şekilde cezalandırmak isteyen kızdır. karşı tarafın bu konudaki hassasiyetini çok iyi kullanırlar. acı çekeceğini bilir ve çektirmekten zevk alırlar. "noldu ? sorun ne ?" sorusunu "yok bişey" şeklinde cevaplamakta bilumum cevapları arasında yer alır.
tek bir durum dışında bunu tercih etmeyecek kızdır.

aldatılmak.. bundan sonra ne dese boş olacağından, susup gitmek en mantıklısıdır.
"böylesi ikisi için de daha iyi"dir. eheh. olur.
artist takımından bir kızdır efenim bu hanım kızımız. türk filmlerinde çok görüyoruz bunları. ordaki jönler, kızın değerini böyler anlıyorlar. yamulmuyorsam bu artist kızımız da filiz akın, türkan şoray, fatma girik , vs.. gibi artsitlerimize özendi. halbusam onlar filmde öyle yapıyorlar. hem film icabı da olsa ters. sen o ilişkiyi tek başına mı yaşadın ki, bir şey söylemeden, arkanı dönüp gidiyorsun? şimdi senin kafanı duvara sürtüp kıvılcım çıkarsa bu geride kalan er kişi, haklı mı haksız mı? haklı. o da ana-baba evladı kızım. ne sandın kendini. yok ben ayrılalım diyemem, yok ben bunu söylemeye cesaret edecek kadar güçlü değilim, ben onun gözlerine bakarak bunları söyleyemem...bik bik. geçelim bu işleri anam babam. seviyorsan gitmezsin zaten, gidersen de adam gibi gidersin.
* *
sessizce olmaz gidişim kapıyı vurar giderim i hiçbir zaman anlayamıyacak zat-ı muhterem ve evlatları.
seviyordur ama diyecek söz kalmamıştır artık, bitiyordur birşeyler ve zorladıkça daha kötü olacaktır. ancak bitsede sevdiği adama saygısı vardır hala ki 'tmm ozaman' deyip gider, aslında hiç istemesede!
söyleyebileceği bütün sözleri söylemiş, artık konuşmasının anlamı olmadığını farketmiş, nefesini boşa tüketmemesi gerektiğini anlamış kızdır. yapılması gereken en doğru hareketi yapmıştır, akıllı kızdır vesselam..
ölü kızdır. dili olmasa dahi işaret diliyle bir şeyler anlatır.
erkek arkadaşına iyi bir ders vermek isteyen kızdır.
susmak en büyük cezadır.
Bir şey demeden mi gideceksin?

.

Susma öyle bir şey söyle.

.

Neden? Neden?

Neden mi istiyorsun? Doğum günümü kutlamadın, sevgililer gününe hiç girme. Tanışma yıldönümümüzü yanlış hatırladın. ilk seviştiğimiz gün döndün sırtını uyudun. Dün gece beni iyi geceler demek için aramadın, öğle yemeğini yerken haber vermedin! Tuvaletten çıkınca elini yıkadığını rapor etmedin....

(bkz: sonra dırdırcı diyorsunuz) *
ilişkiden sıkılmış kızdır, konuşursa haksız olacağını bilir. Eğer ki gerçek sebebini açıklarsa bildiğin kaşar damgası yiyeceğini içten içe bilerekten hiçbir şey demeden ayrılmayı en doğru yol bilir. Sonra sudan çıkmaş balığa dönmüş olan eski sevgili arayınca, adam suçlu ve ısrarcı olur ve anında başka arkadaşlara şikayet edilip adam daha da kötü hale sokulur.
karşısındaki insan dediklerini anlamadığı için ayrılığı seçen kızdır.