bugün

. . . şu marmarayla her geçişimde aklıma kötü kötü şeyler geliyor. Hele bir de yaptıran aklıma geldikçe. Allah korusun.
Girilen bu dönemeç.
Kaderim. Her an kötü bir şeyler felaket senaryoları olabiliyor. ikizler burcu erkeği bile daha güvenilir. Haha.
eve geldiğini gördüğü halde, '' geldin mi çocuğum? '' diye soran aile büyükleri,

kapının arkasında, ''kim o? '' sorusuna, '' benim'' diye cevap veren uzaktan akrabalar,

telefonla aradığı kişiye kendini tanıtmadan önce ''kimle görüşüyorum? '' diye soran abi,

on saat koltuğa çöreklenip instagramda stalk yaparak '' of yoruldum yaa '' diyen, sonra da diğer koltuğa oturup bir iki saat daha stalk yapmaya devam eden namıssız, vicdansız öğrenciler,

'' o kız benim kankam, aramızda öyle bir şey olamaz'' diyen sinsi bekçiler,

''o çocuk bana yazıyor ama ben pas atmıyorum, tipim değil '' diyen kezbanovalar,

tüm gün çikolatalı puding yiyip '' ben aramazsam hiç aramıyorsun '' diyen balık burcu kişisi,

telefonla oyun oynarken yanındakine '' saat kaç kanka '' diyen gözü körolmayasıcagiller,

'' saat de geç oldu'' deyip kalkan, kapının eşiğinde gece 02.59'a kadar muhabbet eden üçkağıtçı misafirler,

arkadaş grubuyla toplandığınızın ilk dakikasında sevgilisine '' geldim aşkım, şu an muhabbet edicez inş '' şeklinde mesaj atan şekilsiz, şukulsuz yılışıklar,

ortamdaki o pis kokuyu ilk farkeden av köpeğimsi doğan görünümlü şahinler,

'' yarın geliyor musun? '' sorusuna '' aynen yaa '' diye cevap veren ayfon iks kullanıcıları,

sevgilisinin ruhu duymadan ikincilere, üçüncülere kontra atak yapan sabri sarıoğulları,

kalabalık ortamdayken kızları daha rahat ve güvenli kesebilmek için sevgilisine sımsıkı sarılan yapışkan lebron jamesler,

''ayşe sevgilisinden ayrılmış '' diyerek gizli çamaşırları belediye afişi gibi ortaya döken -hayiiin- pelinsular, (bir de üstüne ''zaten yakışmıyorlardı'' derlerse, helallik alıp masadan kaçın )

''sen aşağıya in, iki dakikaya oradayım'' diyen m.schumacher'in veliahtları,

maça bir hafta kala '' kanka o maçta kg var '' diyen her kuponu tek maçtan yatan tombalacı, obez, online gamerlar,

bütün fotoğrafları 47 cm yukarıdan, 37 santim sağ taraftan çekilmiş selfiyenurlar,

bütün fotoğraflarında kaporta üzerine oturmuş ya da 140km/s'i belgelemiş selfiyenur severler,

vafıl siparişi verdikten 35 dk sonra '' sizin bir çay mı vardı '' diye soran emekçiler ( neyse bir şey demiyorum)

üniversitenin henüz ilk yılında '' ben zaten yatay geçişle odtü'ye gideceğim '' diyen ama ilk vizeden 05 alan baby-faceler,

10 yıldır oturduğunuz apartmanda herhangi bir gün '' sen kimin oğlusun/kızısın '' diye soran yaşlı ve meraklı hacı adayları,

gıdıkladıkça gıdıklayan, daha da gıdıklayayım diye parmağını böbreğe sokan iç organ hırsızı dostlar,

kafede aynı anda tuvalete gidip aynı anda tuvaletten çıkan ikiz görünümlü dakik sevgililer,

sevdiği kıyafeti sırf arkadaşı almasın diye bir beden küçük olmasına rağmen o kıyafeti satın alan aşk tanrıçaları,

nefes alan tüm kızlara like attığını farkeden kız arkadaşı, olayı sorunca '' telefonumu niye karıştırıyorsun '' diyen s400 savunma füzeleri,

ps4 oynarken '' bugünü unuttun değil mi! '' diye soran eli pıçaklı sevgilisine '' e sürprizi mavettin yeaa '' diye atarlanıp evi terkeden maço abiler,

film izlerken gözleri dolan kız arkadaşının gözyaşlarına '' off saat geç oldu, seks yapmayacak galiba '' diye ortak olan hız tutkunları,

''yatıyorum aşkım '' dedikten iki saat sonra online görünen amatör kaçamakçılar,

eski sevgilisini stalklarken yakalanan yeni gelinler,

daha yazacak çok şey var da neyse bir şey demiyorum.

( son olarak, iki saat hararetle konuştuktan sonra '' neyse ya ben bir şey demiyorum '' diyen tipler, dolaylı olarak ben. namıssız ben.
izmirli kızlar.
Dolar. Altın. Tl.
Evvela sensiz yapamam, sen olmazsan ölürüm gibi cümleleri söyleyen kişi. Aslında güven vermeyen çok şey olsa da onları kategorize etmeye gerek yok. Her kuşun eti yenmez demiş büyükler. Bu atasözü çoğunlukla can kurtarır. Hayatın temeline alınması gereken sözlerden birisi bence. Kim bilir bunda nasıl tecrübeler yatıyordur.
Bitcoin.
Suriyelilerin yarım asır sonra Türkiye'nin başına problem olmayacağı gerçeği. Hiç güven vermiyor gerçekten.
Asansör.
politikacilar. yani iliskilerinde politik davrananlar.
Kripto paralar. Ne olacağı belli değil.
En ucuz teklifi veren firmaya urettirilen gizli horozlu compozit tabanca.

Not : yerli üretimler kendi kendine ateş ediyor o derece kötü.
Tanımadığım numara.
süleyman soylu.
hayvanlar hariç hiçbir şeye güvenmeyin..
istanbul yazı, cevizlibağ metrobüs durağı ve akp iktidarı.
3₺’lik tavuk dürüm+ayran.
ilerledikçe insanlar ve klozetler.
ayarlarız bir gün kanka.
Gereksiz samimiyet.
Bana güven.
Çelik yelek.
“bana güvenebilirsin” diyen insanlar. hiç sekmez.
The Long Man.